تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/06/08 - 11:30
کد خبر: 208427

سید محسن علوی، دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس؛

قوای سه گانه پیگیر پرونده «منا» شوند

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه بعید است عربستان سعودی برای پیگیری پرونده فاجعه منا تعامل کند، گفت: مجموعه سه قوه به همراه وزارت خارجه باید پیگیر این مسئله شوند.

خبرنامه دانشجویان ایران: سیدمحسن علوی، با بیان اینکه با سپری شدن حدود یکسال از فاجعه دردناک مِنا هنوز این داغ تلخ از افکار عمومی ایرانیان، مسلمانان و جهان پاک نشده است، اظهار داشت: بدون تردید، تنها علت آن فاجعه بی‌کفایتی سعودی ها بوده است؛ حقوق شرعی شهدای عزیز فاجعه منا و حادثه جرثقیل هر دو اتفاق بر اساس سوءمدیریت و قصور آل سعود شکل گرفت و دولت حاکم بر این کشور مکلف به تأمین دیه و غرامت شهدا و مصدومان هست که تا امروز این امر مهم عملیاتی نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از مهر، وی با اشاره به فرار آل سعود از قبول مسئولیت خود در این فجایع و در مقابل، پرداختن به مسائل دیگر در سطح منطقه و بین‌الملل ادامه داد: با اینکه آل سعود خود خوب می‌دانند که اپوزیسیون ورشکسته مثل منافقین در کشور ما تاثیر و نقشی ندارند، اما عربستان نمی‌داند که با سرمایه‌گذاری روی آنها عایدی جز شکست راهبردی در منطقه نخواهد داشت، اما می‌خواهند این پیام را به هم‌پیمانان خود مثل آمریکا و رژیم صهیونیستی بدهند که برای جلب حمایت آنان از هیچ اقدامی فروگذار نمی‌کنند.

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: از تلاش برای به سرانجام نرسیدن مذاکرات هسته‌ای و اخلال در بازار نفت کشورمان گرفته تا حادثه تلخ و فراموش نشدنی منا و همچنین حمایت از گروههای تروریستی حاضر در خاورمیانه و حمله به یمن و اتهام به ایران برای ارسال سلاح به این کشور، تمامی بیانگر خصومت پیدا و پنهان حاکمان متحجر این کشور است؛ از این رو بعید به نظر می‌رسد که عربستان در موضوع حقوقی غرامت شهدای منا با ایران وارد تعامل سازنده و رو به جلو شود.

علوی تصریح کرد: بحث پیگیری حقوقی دریافت غرامت بابت فاجعه منا، موضوعی فرادستگاهی است که باید مجموعه سه قوه و نهادهای امنیتی و نظامی به اتفاق وزارت امورخارجه در آن مشارکت داشته باشند؛ بی تردید با توجه به خسران و تضرری که این حادثه برای خانواده معظم شهدای منا داشته است، کمیسیون امینت ملی به مسئله ورود خواهد کرد و یکی از وظایف این نهاد فرادستگاهی نیز، رصد دشمنی‌های پیدا و پنهان آل سعود و راههای مقابله با آن است؛ همچنین باید ۳۹ کشوری که نام زائرانش در زمره جان‌باختگان فاجعه منا قرار دارند، ترغیب به پیگیری حقوقی و اعلام کیفرخواست علیه آل سعود شوند.

آل سعود، جایگزین شایسته رژیم صهیونیستی در تروریسم است

وی تأکید کرد: نخبگان و تحلیلگران جهان اسلام و جهان معترفند، آل سعود هم اکنون جایگزینی شایسته برای رژیم تروریستی صهیونیستی در غرب آسیا شده است؛ حال این ترورها در حلب، موصل و غزه باشد یا در منا با سوء مدیریت و قتل دسته‌جمعی حجاج تشنه لب ایرانی و مسلمان.

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: آل سعود که توان اداره حج را ندارد، امروز بدنبال تحقق پروسه حذف بشار اسد از روند انتخابات و به نحوی تشکیل دولت انتقالی سوریه با تمایل آمریکایی ها است تا از قدرت استراتژیک ایران در این کشور بکاهد و همچنین با تضعیف حزب‌الله، گستره نفوذ ما در خاورمیانه را تقلیل دهد که دقت و همگرایی و مشارکت ویژه نهادهای سیاسی و امنیتی- اطلاعاتی را می‌طلبد و کمیسیون امنیت ملی هم به عنوان نخ تسبیح این نهادها وارد عمل شده و مسئولیت نهادهای سیاسی و امنیتی هم در برابر دشمنی‌های جاهلانه و کارشکنی‌های عربستان پایان نیافته و حتما این موضوع باید در قالب دیپلماسی عمومی نیز دنبال شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای نهاد تروریستی سنتکام درباره زمان آغاز محاصره دریایی ایران
وقوع حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان
وقوع چند انفجار در جزیره کیش و تکذیب حمله به تأسیسات آب و برق
محکومیت حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا
نشست علنی مجلس برگزار شد
سنتکام از موج جدید تجاوز آمریکا به ایران خبر داد
شنیده شدن صدای انفجارهایی در استان هرمزگان
انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در تنگه هرمز
بازگشت ترامپ به تنظیمات کارخانه با ادعاهای تکراری و جنگجویانه
جنگ اخیر، شکست سیاست انزوای ایران را ثابت کرد
ادارات خوزستان چهارشنبه دورکار شدند
با او به توافق رسیده‌ایم
اسامی شهدای امروز حمله تروریستی آمریکا به آبادان اعلام شد
حمله رژیم سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند
حاکمیت و مدیریت بر تنگه هرمز را با قدرت اعمال می‌کنیم
به آمریکا اجازه دخالت در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
ایران و روسیه شرکای راهبردی و دوستان قابل اعتماد یکدیگرند
ما حافظ امنیت تنگه هرمز هستیم
ترامپ و توهم کنترل تنگه هرمز
دستور پزشکیان درباره طلب ۴ میلیارد یورویی تامین‌کنندگان کالاهای اساسی
رویترز: فوتبال ایران با قلعه نویی به جام ملت‌های آسیا می‌رود
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top