تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/06/28 - 10:40
کد خبر: 210302

نتایج آزمون دستیاری منتشر شد

نتایج نهایی آزمون دستیاری دوره چهل و سوم در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد و ۳ هزار و ۷۴ نفر در این دوره پذیرفته شدند.

خبرنامه دانشجویان ایران: نتایج نهایی آزمون دستیاری دوره چهل و سوم در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد و ۳ هزار و ۷۴ نفر در این دوره پذیرفته شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، در چهل و سومین دوره آزمون دستیاری تعداد ۱۴ هزار و ۹۳ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۱۱ هزار و ۹۸۳ نفر در جلسه حاضر بودند و تعداد ۶ هزار و ۹۷۳ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.

طبق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی سهمیه بومی مناطق محروم ۳۰ درصد ظرفیت پذیرش و برای رشته های مورد نیاز در صورت داشتن حد نصاب، ۸۵ درصد گزینش آزاد است.

سهمیه ایثارگران و رزمندگان بر اساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی ۲۵ درصد است که حد نصاب آن بر اساس مصوبات برای ایثارگران (تحت پوشش بنیاد شهید) ۷۰ درصد و برای رزمندگان ۸۰ درصد گزینش آزاد است.

در این دوره از آزمون دستیاری پزشکی تعداد ۲ هزار و ۱۶۶ نفر به صورت آزاد پذیرفته شدند و از سهمیه ایثارگران و رزمندگان ۲۹۹ نفر با داشتن حد نصاب قبول شده اند. از سهمیه بومی مناطق محروم نیز تعداد ۵۸۰ نفر که دارای حد نصاب بوده اند پذیرفته شده اند.

از سهمیه مازاد استعدادهای درخشان ۱۸ نفر و از سهمیه بورسیه دانشگاه بقیه الله (عج) نیز ۱۱ نفر پذیرفته شده اند.

مرکز سنجش آموزش پزشکی در اطلاعیه تکمیلی خود را اعلام کرده است که نتایج گروه های پذیرفته شدگان اتباع خارجی و پذیرفته شدگان نیروهای مسلح متعاقبا اعلام خواهد شد.

این مرکز نکته ای را در مورد پذیرش سهمیه بومی متذکر شده است که قبول شدگان سهمیه مناطق محروم در زمان ثبت نام در محل تحصیل موظف به ارائه تعهد محضری به دانشگاه محل تعهد هستند.

زمان ثبت نام و شروع تحصیل تمامی پذیرفته شدگان چهل و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی از روز شنبه سوم مهرماه است و تمامی پذیرفته شدگان موظف به مراجعه به دانشگاه محل پذیرش و انجام مراحل ثبت نام از روز شنبه ۳ تا دوشنبه ۵ مهرماه ۹۵ هستند.

تمامی پذیرفته شدگان، در هنگام ثبت نام باید با توجه به سهمیه پذیرش خود، اصل مدارک لازم جهت استفاده از سهمیه مربوطه را براساس مندرجات راهنما و دستور العمل های مرتبط، به دانشگاه محل پذیرش ارائه کنند.

نوع سهمیه پذیرش به دانشگاههای علوم پزشکی محل آموزش اعلام می شود.

شروع به آموزش تمامی پذیرفته شدگان چهل و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی از روز شنبه ۱۰ مهرماه ۹۵ است.

تبصره ۱ : تمام پذیرفته شدگانی که با استفاده از مقررات رتبه های برتر، استعدادهای درخشان، قانون تسهیل ازدواج جوانان و ... مجاز به شرکت در آزمون دوره ۴۳ بوده اند در صورتی می توانند شروع به تحصیل کنند که حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریورماه ۹۵ فارغ التحصیل شده باشند.

تبصره ۲ : شروع به آموزش پذیرفته شدگان آزمون که مطابق مقررات، ملزم به ادامه انجام خدمات قانونی خود تا پایان شهریورماه ۹۵ هستند باید تا ۳۱ شهریورماه ۹۵ خدمات قانونی (طرح نیروی انسانی) را به اتمام رسانده باشند.

عدم ثبت نام در موعد مقرر و یا عدم شروع به آموزش در زمان های اعلام شده و نیز اعلام انصراف پس از شروع به آموزش جهت پذیرفته شدگان به منزله انصراف قطعی فرد پذیرفته شده محسوب شده و این گروه از افراد مجاز به شرکت در آزمون پذیرش دستیار سال آینده (دوره چهل و چهارم) نیستند.

نکته ۱: پذیرفته شدگان در دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهت مطلع شدن از مدارک مورد نیاز ثبت نامی و سایر اطلاعات مرتبط باید به سایت اینترنتی دانشگاه مراجعه و یا با واحد آموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه محل پذیرش تماس بگیرند.

نکته ۲ : در اولین زمان ممکن کارنامه نهایی آزمون دستیاری دوره ۴۳، در اختیار همه انتخاب رشته محل کنندگان قرار خواهد گرفت تا از چگونگی وضعیت انتخاب های خود اطلاع کافی پیدا کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بزرگداشت رهبر شهید به همت دانشگاهیان و جامعه علمی
قیمت بلیت پرواز اربعین اعلام شد
کشف جسد درپایگاه نظامیان آمریکایی در اردن
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای جنگی گسترده‌ علیه ایران است
ترامپ در حال تماشای فینال جام جهانی از پشت شیشه ضدگلوله + عکس
سلطه اسپانیا بر جوایز فردی
شنیده شدن صدای انفجار در کویت و بحرین
در صورت تشدید حمله به ایران، پایگاه‌های آمریکا را می‌زنیم
حمله به نیروگاه دارخوین تعرضی خطرناک به زیرساخت‌های ایران است
سپاه تصویرآشیانه‌های اف ۱۵ و ۱۶ منهدم شده در اردن را منتشر کرد
سه بار آزمایش، سه بار شکست؛ هنوز هم مذاکره؟
حفظ همگرایی و حضور میدانی مردم مبعوث شده، هدف اصلی وحدت مورد اشاره امام جامعه 
سخنگوی دولت وارد هرمزگان شد
سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد
مدافع ملی‌پوش از پرسپولیس جدا شد
فیلم| انهدام و جمع‌آوری لاشه پهپاد MQ۹ ارتش تروریست امریکا در عسلویه
کولیوند: بازگشایی بیمارستان ایرانیان دبی باید پیگیری شود
مرادی: «یک ساعت همراهی ملی» مرهمی بر گرمای جنوب و پاسخی به دشمن است
وزیر نیرو: خسارات حملات دشمن را فورا جبران می‌کنیم
وزیر نیرو: آمریکا ۴ خط انتقال ۴۰۰ ‌کیلوولت برق را هدف قرار داد
ورود پژوهشگاه ارتباطات به همکاری های فناورانه «بریکس»
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top