تاریخ انتشار: جمعه 1395/07/30 - 11:22
کد خبر: 213522

«من زنده‌ام» به روسیه رفت

کتاب «من زنده‌ام» خاطرات چهل ماه اسارت معصومه آباد در زندان‌های رژیم بعث عراق به زبان روسی ترجمه و منتشر شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: کتاب «من زنده‌ام» خاطرات چهل ماه اسارت معصومه آباد در زندان‌های رژیم بعث عراق به زبان روسی ترجمه و منتشر شد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از دانشجو، کتاب «من زنده‌ام» و «آه با شین» از سوی انتشارات صدرا در مسکو به روسی ترجمه و منتشر شد.

کتاب «من زنده‌ام» روایت دختری 17ساله است که در اوایل جنگ ایران و عراق به اسارت بعثی‌ها در آمد. زیبایی این حکایت زمانی دو چندان می‌شود که راوی خود دست به قلم شده و دیده‌ها و شنیده‌های اسارت چهل ماهه را در اردوگاه‌های  رژیم بعث عراق در هشت فصل روایت کرده است.

این کتاب با حمایت بنیاد مطالعات اسلامی روسیه و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مسکو به زبان روسی ترجمه و توسط انتشارات صدرا منتشر شده است. این اثر ارزشمند با ترجمه مدینه سوخییوا و سرویراستاری آقای پالیشوک و ویرایش تطبیقی فائزه کریمیان به عنوان اولین اثر از سری «نثر جنگـ که اختصاص به دفاع مقدس دارد چاپ و منتشر شده است.

در برنامه بنیاد است که در این سری آثار متعددی از قبیل رمان، مجموعه داستان و خاطرات با موضوع دفاع مقدس منتشر کند.

«آه با شین» نوشته محمدکاظم مزینانی، نام رمانی است که هم جایزه جلال آل‌احمد و هم اثر برتر چهارمین جشنواره داستان انقلاب شده نیز دیگر اثری است که از سوی این انتشارات منتشر شده است.

این اثر با حمایت بنیاد مطالعات اسلامی و ترجمه الکساندر آندروشکین و ویراستاری تطبیقی ناصر طبایی در مسکو چاپ و منتشر شده است.

بنیاد مطالعات اسلامی روسیه با هدف تبیین فرهنگ اسلامی و تاریخ ایران اقدام به نشر سری رمان‌هایی با نام «پرفروش‌های ایرانی» کرده که «آه با شین» پنجمین اثر منتشره در این سری است. این سری توانسته توجه خوانندگان روس را به خود جلب کرده و راهی برای ارتباط با عموم جامعه روس زبان باز نماید.

از دیگر آثار این سری «من او» اثر رضا امیرخانی، «مردگان باغ سبز» اثر محمدرضا بایرامی، «شطرنج با ماشین قیامت» اثر حبیب احمدزاده و «سفر به گرای 270 درجه» اثر احمد دهقان است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top