تاریخ انتشار: جمعه 1395/10/24 - 10:42
کد خبر: 222875

ابراز نگرانی عفو بین‌الملل از اوضاع عربستان

سازمان عفو بین الملل اقدامات اخیر عربستان در حق تعدادی از مدافعان حقوق بشر را ضربه محکم به بقایای جامعه مدنی محاصره شده در این کشور برشمرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: سازمان عفو بین الملل اقدامات اخیر عربستان در حق تعدادی از مدافعان حقوق بشر را ضربه محکم به بقایای جامعه مدنی محاصره شده در این کشور برشمرد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از تسنیم، سازمان عفو بین الملل با صدور بیانه ای، حملات شدید اخیر عربستان علیه مدافعان حقوق بشر را به مثابه ضربه ای محکم به بقایای جامعه مدنی در این کشور برشمرد.

دستگیری و محاکمه فعالان حقوقی سعودی از ابتدای سال 2017

در بیانیه سازمان عفو بین الملل آمده است: نظام سعودی در حال طراحی ادامه حملات شدید علیه مخالفان مسالمت جو است و این حملات در دستگیری و محاکمه تعدادی ازفعالان از آغاز سال جدید میلادی نمود یافته است.

لین معلوف معاون مدیر بخش تحقیقات دفتر منطقه ای عفو بین الملل در بیروت  در این خصوص گفت: تازه ترین سلسله دستگیری ها در عربستان این ترس را به وجود آورده است که سال 2017 یک سال ظالمانه دیگری در زمینه حقوق بشر در عربستان را رقم بزند.

تلاش مسئولان سعودی برای محو جنبش حقوق بشری

معلوف تاکید کرد، مسئولان سعودی در تلاش برای از بین بردن هرگونه آثار جنبش حقوق بشری در کشور هستند.

به گفته وی، فعالان حقوق بشر در عربستان در معرض نابودی هستند زیرا با مجازات هایی شامل زندان، ایجاد وحشت و اجبار به سکوت و یا زندگی در تبعید روبه رو می شوند.

سکوت اجباری فعالان حقوق بشر در عربستان

معلوف همچنین تاکید کرد که ظلم تمام عیار عربستان در حق مدافعان حقوق بشر شامل حملات شدید علیه فعلاان حقوقی است تا آنان را به سکوت در برابر موارد نقض حقوق بشر در کشورشان مجبور سازد.

سازمان عفو بین الملل اعلام کرد موارد نقض حقوق بشر در عربستان از آغاز سال جدید میلادی شامل دستگیری عصام کوشک و احمد المشیخص در ارتباط با فعالیت حقوقی و نیز محکومیت عبدالعزیز الشبیلی یکی از بنیانگذاران جمعیت حقوق مدنی و سیاسی «حسم» به هشت سال زندان است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
موثرترین روش های پاک کردن موی حیوان خانگی از روی فرش
بهترین شرکت سئو در تهران (۵ مورد از بهترین‌ها)
چگونه در بازار مسکن منطقه ۲۲ کلاه سرمان نرود؟ هشدارهای قبل از معامله
مهارت‌های ضروری برای استخدام در مشاغل اداری
مقایسه فروشگاه های کالای دیجیتال از نظر قیمت، تنوع و خرید اقساطی
حمله ایران معماری هوش مصنوعی امارات را تغییر داد
قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد
سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است
سویه جدید کووید در کشور فراگیر شد
جایگاه جهانی ایران در پیوند سلول‌های بنیادی چشم
تمدید دوماهه حمل‌ونقل عمومی رایگان در تهران با ۱۱ رأی موافق
نسخه مجلس برای حمایت از معیشت مردم
جزئیات حمله آمریکا به یک کشتی کانتینربر در آب‌های شهرستان قشم
ثبت ۳۰۲ هزار دادخواست مطالبه خسارات جنگ/ ۱۲۶ هزار و ۶۰۰ مورد مستندسازی از خسارات
پزشکیان: ایران هیچ‌گاه متجاوز نبوده/ اگر دنبال سلاح هسته‌ای بودیم عضو «ان‌پی‌تی» نمی‌شدیم
پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود
بازگشایی مرزهای مسافری شلمچه و چذابه
دو کاتالیست راهبردی پالایشگاهی و پتروشیمی آماده ورود به صنعت شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top