تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/11/11 - 10:36
کد خبر: 224940

جزئیات عرضه بنزین برند در کلانشهرها

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اعلام اینکه در مرحله نخست اجرای این پروژه، عرضه بنزین برند در تعدادی از جایگاه های سوخت اصفهان آغاز شده است، تصریح کرد: به زودی در مراحل جدید این پروژه در سایر کلانشهرهای کشور همچون تهران هم اجرایی خواهد شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به آغاز عرضه بنزین برند از اول بهمن در برخی از کلانشهرهای کشور، گفت: در طرح جدید امکان عرضه بنزین زیر قیمت مصوب دولتی در جایگاه‌ها وجود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، منصور ریاحی درباره جزئیات طرح عرضه بنزین برند در جایگاه‌های سوخت کشور، گفت: این پروژه به صورت مرحله به مرحله از اول بهمن ماه امسال در کشور اجرایی شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اعلام اینکه در مرحله نخست اجرای این پروژه، عرضه بنزین برند در تعدادی از جایگاه های سوخت اصفهان آغاز شده است، تصریح کرد: به زودی در مراحل جدید این پروژه در سایر کلانشهرهای کشور همچون تهران هم اجرایی خواهد شد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین ویژگی های عرضه بنزین برند در نحوه خرید و فروش بنزین بین شرکت‌های بخش خصوصی و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است، اظهار داشت: در روش جدید تمامی هزینه های حمل فرآورده نفتی از انبار نفت تا جایگاه سوخت و سپس عرضه و توزیع بنزین بر عهده شرکت‌های برند است.

وی با یادآوری اینکه در این طرح به‌جای پرداخت کارمزد، حق العمل بنزین به شرکت‌های صاحب برند پرداخت خواهد شد، افزود: تاکنون صلاحیت 36 شرکت برای عرضه برندینگ بنزین تایید شده است.

ریاحی در خصوص اقدام برخی از شرکت‌های صاحب برند به منظور عرضه بنزین زیر قیمت مصوب 1000 تومانی دولت، توضیح داد: مهمترین هدف از اجرای طرح عرضه بنزین برند ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات در جایگاه‌های سوخت کشور است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه با اجرای این طرح شرکت‌های صاحب برند می‌توانند در برخی از ساعات شبانه روز همچون 12 تا 6 صبح بنزین را زیر قیمت تعیین شده به مردم عرضه کنند.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه با ارزان فروشی بنزین به مردم شرکت‌های صاحب برند تنها از حاشیه سود خود برای جذب بیشتر مشتری استفاده می‌کنند، تاکید کرد: بر این اساس ارزان فروشی بنزین از نظر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بلامانع و آزاد است.

وی با بیان اینکه با اجرای این طرح تغییری در قیمت مصوب عرضه بنزین و گازوئیل حاصل نمی‌شود، خاطرنشان کرد: به عبارت دیگر با اجرای طرح برند قیمت بنزین معمولی و یورو چهار کماکان با نرخ مصوب 1000 تومان و بنزین سوپر با قیمت 1200 تومان عرضه می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top