تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/04/01 - 19:23
کد خبر: 238915

استان تهران چند معتاد دارد؟

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران افزود: کشور ایران قربانی مواد مخدر صنعتی شده است؛ زیرا این مواد اکثرا در کشورهای اروپایی تولید می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با بیان اینکه براساس برآوردها تهران ۲۲۰ هزار معتاد دارد، گفت: از این رقم هشت هزار و ۵۰۰ تا ۱۲ هزار نفر از آنان معتاد متجاهر هستند و در تهران حداقل ۱۰۰ و حداکثر ۵۰۰ نفر معتاد متجاهر زن وجود دارد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: با توجه به گزارش دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل (UNODC) و اتحادیه اروپا هر ساله به تعداد مواد مخدر صنعتی جدید افزوده می‌شود.

محمدعلی اسدی با بیان این مطلب افزود: در گزارش سال ۲۰۱۶ میلادی اتحادیه اروپا آمده است که هر هفته یک مواد جدید صنعتی ساخته و به بازار افزوده می‌شود، همچنین براساس گزارش دفتر UNODC در سال ۲۰۱۳ میلادی، ۳۵۰ نوع مواد صنعتی در دنیا شناخته شده بود که این رقم در سال ۲۰۱۴ به ۴۵۰ و در سال ۲۰۱۵ به ۵۵۰ الی ۶۰۰ نوع رسیده است؛ در واقع این مواد هر ساله در حال افزایش هستند.

وی ادامه داد: مواد مخدر صنعتی جدید ناشناخته هستند و به دلایلی همچون مضرات نامشخص، قرار نگرفتن جزو مصادیق قانونی،‌ داشتن اسامی جوان پسند و غریبانه‌،‌ قیمت پایین و تولید راحت موجب می‌شوند که آینده مواد مخدر به آینده‌ای صنعتی تبدیل شود، موادی که مصرف آنها بسیار خطرناک است.

اسدی اظهار کرد: توجه به حوزه پیشگیری از اعتیاد جزو اولویت‌های نخست کشورمان در عرصه مبارزه با مواد مخدر است و اگر نتوانیم با اطلاع‌رسانی درست جوانان را نسبت به خطرات و تهدیداتی که مواد مخدر صنعتی دارند، آگاه کنیم، موفق نخواهیم شد.

وی با اشاره به موضوع اعدام ها گفت: مدتی است که مجلس شورای اسلامی بحث حذف اعدام‌ها را مطرح می‌کند، این امر موجب دلسردی دستگاه‌های مقابله‌ای خواهد شد؛ چرا که در فرامین و دستورات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و مصوبات شورای امنیت ملی به دستگاه‌های مقابله‌ای دستور اکید داده شده است که به شدت و حدت با قاچاقچیان و باندهای قاچاق مواد مخدر مقابله شود، در صورتی که حذف اعدام، از آن شدت و حدت می‌کاهد و کار نیروی انتظامی را سخت‌تر خواهد کرد، خبر حذف اعدام حتی موجب خوشحالی قاچاقچیان و جری‌تر شدن آنان شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران افزود: کشور ایران قربانی مواد مخدر صنعتی شده است؛ زیرا این مواد اکثرا در کشورهای اروپایی تولید می‌شود.

اسدی تصریح کرد: کشورهای اروپایی همانطور که انتظار دارند جمهوری اسلامی ایران از ورود مواد مخدر از کشور افغانستان به اروپا جلوگیری کند، در مقابل ما هم انتظار داریم اروپائیان مانع از قاچاق مواد صنعتی به کشورمان شوند.

دستگیری ۱۳ هزار و ۹۳۱ عامل تهیه و توزیع مواد مخدر در تهران

وی در ادامه به اقدامات استان تهران در دو ماهه نخست امسال اشاره کرد و گفت: طی این مدت، ۱۳ هزار و ۹۳۱ تن از عوامل تهیه و توزیع مواد مخدر دستگیر شدند و ۶ تن مواد مخدر کشف شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به ترتیب شاهد کاهش ۶ و ۱۹ درصدی در این موارد بودیم، البته دلیل این کاهش، افزایش کشفیات در سه استان شرق کشور توسط نیروی انتظامی است.

وی گفت: انهدام ۳۲ باند قاچاق مواد مخدر و ۱۲ لابراتوار تولید شیشه، رشد ۲۰ درصدی کشف شیشه، جمع‌آوری دو هزار و ۴۸۳معتاد و پذیرش هزار و ۴۲۱ نفر از آنان در مراکز اقامتی میان مدت و مراکز ماده ۱۶ استان، انجام ۱۸ هزار و ۶۹۵ عملیات مقابله با مواد مخدر را از دیگر اقدامات استان در حوزه مقابله با عرضه است.

اسدی اظهار کرد: استان تهران طبق ارزیابی عملکرد معاونت مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر در دو ماهه نخست امسال، جزو رتبه های اول در بخش مقابله با عرضه بوده است.

وی استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی و سمن‌ها به منظور ایجاد اشتغال برای بهبودیافتگان از اعتیاد با همراهی خیرین، برگزاری دوره‌های آموزشی فرزندپروری و مهارت‌های زندگی برای خانواده‌ها و اقشار مختلف جامعه در دانشگاه‌ها، پادگان‌های نظامی و کارگاه‌های صنعتی، اطلاع‌رسانی به آرایشگاه‌ها و سالن‌های بدنسازی نسبت به خطرات مصرف شیشه و مواد نیروزا، فعال‌سازی مجمع خیرین، شناسایی سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر و اعلام آمادگی ۲۰۰ سمن در شبکه‌سازی سمن‌ها، ارائه خدمات به مادران معتاد در دو مرکز مادر و کودک در مناطق ۱۵ و ۲۲ تهران هر کدام با ظرفیت ۱۰۰ نفر و تقویت سازمان‌های مردم‌نهاد را از جمله اقدامات شورا در حوزه‌های پیشگیری و درمان اعتیاد برشمرد.

تهران ۲۲۰ هزار معتاد دارد

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با بیان اینکه براساس برآوردها تهران ۲۲۰ هزار معتاد دارد، گفت: از این رقم هشت هزار و ۵۰۰ تا ۱۲ هزار نفر از آنان معتاد متجاهر هستند و در تهران حداقل ۱۰۰ و حداکثر ۵۰۰ نفر معتاد متجاهر زن وجود دارد.

اسدی با اشاره به اینکه در ابتدای کار دولت تدبیر و امید ظرفیت نگهداری و درمان معتادان متجاهر در استان تهران تنها حدود ۴۰۰ نفر بود خاطرنشان کرد: این آمار با اقدامات انجام شده در سال ۹۵ به ۸ هزار نفر افزایش یافت و سعی داریم این رقم را تا پایان سال به ۱۲ هزار نفر افزایش دهیم/

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top