تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/04/20 - 16:42
کد خبر: 240596

استادان ممتاز دانشگاه‌ها می‌توانند دانشجوی دکترای خارجی پذیرش کنند

وزیر علوم گفت: براساس دستورالعمل جدیدی که اخیراً از سوی وزارت علوم ابلاغ شد، استادان ممتاز دانشگاه‌های کشور می‌توانند در مقطع دکترا دانشجوی خارجی جذب کنند، با اجرایی شدن آن شاهد افزایش میزان جذب دانشجوی خارجی در کشور خواهیم بود.

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر علوم گفت: براساس دستورالعمل جدیدی که اخیراً از سوی وزارت علوم ابلاغ شد، استادان ممتاز دانشگاه‌های کشور می‌توانند در مقطع دکترا دانشجوی خارجی جذب کنند، با اجرایی شدن آن شاهد افزایش میزان جذب دانشجوی خارجی در کشور خواهیم بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمد فرهادی وزیر علوم در جمع روسای دانشگاه‌های عضو کارگروه ملی همکاری های علمی بین المللی گفت: برگزاری دوره‌های تحصیلی مشترک، پژوهش‌های مشترک و پذیرش دانشجوی خارجی در رتبه بندی دانشگاه‌ها در سطح بین الملل تاثیر زیادی دارد و برای رشد علمی کشور نیز ضروری است.

وزیرعلوم اظهار داشت: تشکیل کارگروه‌های ملی همکاری‌های علمی بین المللی و انتخاب تعدادی از دانشگاههای بزرگ کشور به عنوان نقطه تماس و مرکز هماهنگی با دانشگاه‌های خارجی اقدام مثبتی است و به تسهیل دیپلماسی علمی کشور کمک می‌کند.

وی افزود: به زودی سند همکاری‌های علمی و فناوری ایران با کشورهای دیگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی با رویکرد حمایتی مطرح می‌شود و با تصویب و ابلاغ آن، چارچوب‌های مجاز دیپلماسی علمی کشور روشن می‌شود.

وزیر علوم با اشاره به ضرورت نوسازی تجهیزات پژوهشی دانشگاه‌های کشور به عنوان زیرساخت علمی همکاری‌های علمی بین المللی گفت: در بودجه سال جاری، اعتبارات ریالی و ارزی خوبی در بخش پژوهشی پیش بینی شده است که امیداوریم با تحقق آن، هم تجهیزات پژوهشی در کل کشور نوسازی شود و هم بتوانیم ده آزمایشگاه علمی مرجع را تاسیس کنیم.

فرهادی افزایش تعداد و پشتیبانی مناسب از رایزنان علمی جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورهای دنیا را از برنامه‌های وزارت علوم اعلام کرد و گفت: ایجاد دفاتر کنسولی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور نیز به توسعه همکاری‌های علمی بین المللی کمک می‌کند.

وی با اشاره به رشد استقبال دانشگاه‌های خارجی برای همکاری با ایران بویژه پس از برجام گفت: رساندن تفاهم نامه‌ها به قرارداد نکته مهمی است و اجرایی شدن تفاهم نامه‌های گذشته بر انعقاد تفاهم نامه جدید اولویت دارد.

وزیر علوم گفت: علاوه بر دانشگاه‌های معتبر اروپایی و آسیایی، نباید از دانشگاه‌های مستقر در کشورهای همسایه و کشورهای کوچک غافل شویم چرا که در برخی از این کشورها، موسسات علمی و پژوهشی ممتازی وجود دارد.

وی با اشاره به افتتاح نسل سوم شبکه علمی کشور در هفته گذشته، بر استفاده همه دانشگاههای کشور از امکانات این شبکه و مشارکت در تولید محتوا برای آن تاکید کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: ایران در پشت میز مذاکره بمباران شد/ بمب اتم در دست رژیم اسرائیل است، اما بازرسی‌ها در ایران
«پایی که جا ماند»؛ روایتی از جنگ، اسارت و ایستادگی
مهر در میناب؛ بازگشت به مدرسه با جای خالی ۱۶۸ نفر
فرهنگ و هنر؛ زبان تازه روایت دفاع مقدس
کاهش دوره آموزشی سربازی متعهدین آموزش‌وپرورش به یک هفته
داوطلبان آسیب‌دیده از جنگ‌های اخیر مشمول سهمیه کنکور شدند
نرخ وام مسکن آمریکا به بالاترین سطح ۲ ساله رسید
اسرائیل ۵۰۰ حمله هوایی و توپخانه‌ای به سوریه انجام داده است
دفاع مقدس ۸ ساله، گنجینه‌ای عظیم برای عبور از بحران‌های امروز است
مخالفت صریح چین با تحریم شرکت‌های هواپیمایی ایران
راه های بهبود تلفظ کلمات در زبان انگلیسی
بهترین سایت خرید ممبر ایتا کدام است؟ بررسی معیارهای انتخاب و مقایسه خدمات
شاخص مرگ‌ومیر نوزادان در کشور به ۶ مورد در هزار تولد رسید
هوش مصنوعی و آینده شغلی؛ ۷ مهارتی که دانشجویان برای بازار کار آینده باید یاد بگیرند
نظافتچی فوری مخصوص ساختمان اداری و شرکت
خرید کولر گازی اصل +نحوه تشخیص
خدمات سئو تخصصی و مدیریت هزینه سئو سایت
سومین طلای کاروان ایران توسط تیم فوتبال الکترونیک به دست آمد
پزشکیان امشب در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کند
زنگ مهر به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه
۶ ماه ذخیره واکسن در کشور داریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top