تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/07/20 - 00:19
کد خبر: 247640

رئیس مرکز خدمات آموزشی خبر داد؛

شروط جدید انتقال دانشجویان ایرانی به داخل کشور در گروه پزشکی

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به شرایط لازم برای انتقال دانشجویان ایرانی به داخل گفت: یکی از شروط انتقال خارج به داخل طی ۷۲ واحد درسی در دانشگاه مبدا است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دکتر رامتین حدیقی با بیان روند برگزاری نشست های شورای انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور، از شرایط لازم برای انتقال این دانشجویان به داخل خبر داد و گفت: شورای انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور طی سه مرحله نشست با حضور اعضای شورا برگزار شد.

وی با بیان جزئیات بررسی پرونده های مربوطه در جلسات مذکور، گفت: پرونده های درخواست انتقال در این شورا بر اساس ضوابط آیین نامه مربوطه بررسی و در صورت احراز شرایط، با انتقال دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی به پردیس های خودگردان و ظرفیت مازاد دانشگاه های داخل کشور و نیز دانشگاه های آزاد اسلامی موافقت می شود.

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت گفت: آیین نامه مربوطه مورد بازنگری قرار گرفته و بر اساس آیین نامه جدید، شرایط انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور برای ورودی های ۲۰۱۷ به بعد تعیین شده است.

حدیقی گفت: شرط اصلی برای بررسی پرونده افراد متقاضی انتقال اشتغال به تحصیل در یکی از دانشگاه های معتبر در خارج از کشور است و افراد پیش از ثبت نام در دانشگاه باید به فهرست دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت که در پایگاه الکترونیک مرکز به آدرس edd.behdasht.gov.ir درج شده توجه کنند.

وی گذراندن دو سال تحصیلی در نظام سالیانه و یا ۷۲ واحد درسی در نظام واحدی دروس مرتبط با رشته تحصیلی  بامیانگین نمره ۱۵ از ۲۰ را از دیگر شرایط انتقال دانشجو از خارج به داخل ذکر کرد و خاطرنشان کرد: معدل کتبی  دیپلم متوسطه  با حداقل نمره ۱۶ و همچنین معدل کل دیپلم متوسطه و دوره پیش دانشگاهی باحداقل نمره ۱۷ نیز در انتقال فرد ملاک است.

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت اضافه کرد: در صورت عدم دارا بودن میانگین نمرات کل دیپلم متوسطه و دوره پیش دانشگاهی ، چنانچه میانگین نمرات دیپلم متوسطه و دوره پیش دانشگاهی حداقل نمره ۱۷ باشد نیز پرونده انتقال بررسی می شود.

وی کمیته نظارت بر حسن اجرای مقررات آموزشی را از دیگر مراجع تصمیم گیری در خصوص امور آموزشی دانشجویان برشمرد و گفت: کمیته مذکور با حضور دبیران کمیته های منطقه ای ده کلان منطقه آمایش دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می شود.

حدیقی خاطرنشان کرد: پرونده دانشجویانی که دارای مشکلات خاص آموزشی بوده و در کمیسیون های موارد خاص دانشگاه ها و نیز در کمیته های کلان مناطق قابل تصمیم گیری نبودند در این کمیته مطرح و در ارتباط با مسائل گوناگون آموزشی آنان تصمیم های لازم اخذ و نتایج جهت اجرا به دانشگاه های مربوطه ابلاغ می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تهران هشدار نارنجی گرفت ؛ بارش شدید باران و تگرک و احتمال سیل
گام‌های مؤثر شهرداری تهران در حوزه رفع آسیب‌های اجتماعی
ابتلای ۴ ایرانی به یک بیماری خطرناک ؛ مرگ یک نفر تایید شد
۸ سد یک استان سرریز کرد +جزئیات
ارتش اسرائیل باید امروز وارد رفح شود
اعتراف جاسوس ها درباره اطلاعاتی که به «گروه ۴۰۰» داده‌اند
بارزانی به دیدار رئیسی رفت +عکس
واکسن آسترازنکا چه عوارضی دارد؟ +فیلم
نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
پیام جنجالی خواننده مطرح برای نتانیاهو
دعوا در اردوگاه ائتلاف اُمناء/ رزما از لیست اُمناء که شائبه تخلفات مالی داشتند، حمایت نکرد
واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟
چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟
فرمانده کل سپاه پیام داد
آتش بس، اسم رمز شکست اسرائیل در غزه
از اولین انسانی که به آنفلوآنزای پرندگان مبتلا شد چه می‌دانیم؟
صندوق‌های بازنشستگی/ از افزایش نرخ جایگزینی تا بی‌عدالتی در مستمری‌های پرداختی
عصر فناوری‌/ هوش مصنوعی چگونه آینده را تغییر می‌‍‌دهد؟
جشن برداشت زعفران در ایران
آموزش تیزهوشان نهم رایگان!
معرفی صرافی آبان تتر، نگاهی بر قابلیت ها و خدمات این صرافی ارز دیجیتال
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top