تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/09/08 - 17:20
کد خبر: 251338

واکنش سعودی‌ها به رای AFC به سود ایران

سعودی‌ها به تصمیم اخیر کنفدراسیون فوتبال آسیا واکنش نشان دادند. آنها گفته‌اند که قبول نمی‌کنند در خاک ایران با تیم‌های ایرانی به میدان بروند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از العاجل، کنفدراسیون فوتبال آسیا در جلسه اخیر خود قانون بازی کردن در زمین بی طرف را لغو و تاکید کرد که هر تیمی باید در فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه خانگی خود از تیم حریف میزبانی کند. این تصمیم AFC باعث اعتراض باشگاه‌های عربستانی و اماراتی شده است.

نعیم البکر، نائب رئیس کمیته برگزاری رقابت‌های لیگ عربستان، گفت‌: بازی کردن در زمین بی طرف تصمیمی است که دو دولت عربستان و امارات گرفته‌اند و باید کنفدراسیون فوتبال آسیا به آن احترام بگذارد. چنین تصمیمی برای حفظ امنیت و سلامت بازیکنان گرفته شده و نباید نادیده گرفته شود.

او ادامه‌ داد: کنفدراسیون فوتبال آسیا نمی‌تواند کشوری را وادار به بازی کردن در کشوری دیگر کند. AFC به خوبی می داند که تیم های اماراتی و عربستانی چه اعتباری در لیگ قهرمانان آسیا دارند. در چهار دوره اخیر لیگ قهرمانان آسیا تیمی یا از عربستان و یا از امارات به فینال راه پیدا کرده و این به خوبی نشان می‌دهد که تا چه اندازه موفق بوده‌اند. ما با چنین تصمیمی مخالف هستیم.

الکویتی مرزوق، عضو سابق کمیته رسانه‌ای کنفدراسیون فوتبال آسیا هم در این باره گفت‌: بیانیه‌ی که با زبان عربی منتشر شد نام ایران را ذکر نکرد اما بیانیه‌ای که با زبان انگلیسی منتشر شد کامل تر بود. طبق آنجه که منتشر شد به این نتیجه‌ رسیدم که این تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا هنوز نهایی نشده و امکان تغییر در آن وجود دارد.

او ادامه‌ داد: کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار است که هیاتی را مسئول بررسی میزبانی کشورهای مذکور کند. آنها نمی‌توانند ما را مجبور به بازی کردن در خاک ایران کنند. کنفدراسیون فوتبال آسیا باید روابط سیاسی بین کشورها را هم در نظر بگیرد. در رقابت‌های مهم چیزی به اسم اجبار نداریم. من بر این باور هستم که دو نسخه اخیر لیگ قهرمانان آسیا که باعث شد تا تیم های ما برابر نمایندگان ایران در زمین بی طرف به میدان بروند نتایج مثبتی به دنبال داشت و باعث شد تا نژاد پرستی و طائفه گرایی از بین برود و امنیت هم به خوبی حفظ شود.

عضو سابق کمیته رسانه‌ای کنفدراسیون فوتبال آسیا در پایان گفت‌: این تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا با مشکل مواجه خواهد شد چرا که باعث کناره‌گیری تیم‌های اماراتی و عربستانی می‌شود و فکر می‌کنم که همان قانون بازی کردن در زمین بی طرف دوباره عملی خواهد شد.

همچنین این تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا باعث اعتراض و واکنش بعضی از تیم ها شد. باشگاه الوصل امارات پس از این تصمیم تهدید به کناره گیری از لیگ قهرمانان آسیا کرد.

محمد العامری، مدیر باشگاه الوصل گفت‌: شرایط برای برگزاری بازی در ایران و قطر مهیا نیست و ما نمی توانیم بازیکنان خود را به این دو کشور بفرستیم. باشگاه‌های عربستان و اماراتی یک چهارم تیم‌های شرکت کننده در لیگ قهرمانان آسیا را تشکیل می‌دهند و اگر ما کنار برویم دیگر لیگ قهرمانان قوت و اعتبار خود را از دست می‌دهد.

مدیر باشگاه الوصل در پایان اضافه کرد: AFC چگونه می‌تواند چنین تصمیمی بگیرد؟ آنها سال قبل با بازی در زمین بی طرف موافقت کردند و الان چگونه مخالف هستند؟ ما به اعتراض خود ادامه‌ می‌دهیم حتی اگر کار به جاهای باریک کشیده شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top