تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/09/14 - 01:26
کد خبر: 251805

در دانشگاه کردستان مطرح شد؛

خرازی: سپاه ستون امنیت ایران است

دبیر کل حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه بسیج و سپاه ستون امنیت ایران هستند، گفت:‌ متأسفانه قوه مقننه، قوه قضائیه و سیاست‌های دولت در خدمت تولید و اشتغال نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، صادق خرازی شامگاه دوشنبه در مراسمی با عنوان «جنبش دانشجویی و رسالت آن» که از سوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه کردستان برگزار گردید، در جمع دانشجویان گفت: ۱۶ آذر خاستگاه مطالبات دانشجویان و اردوگاه ملی کنش گرانی است که برای انسان و انسانیت ارزش قائل شدند.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان عنوان کرد: مشروعیت دانشجو در دانشگاه و نقش اصلی آن مبارزه با ظلم و استبداد است.

وی افزود: آرمان دانشگاه آرمانی است که فراغ و رستگاری مردم در آن نهفته و آزادی در آن تجلی پیدا کرده است.

خرازی افزود:‌ مهمترین اردوگاهی که می تواند نبض جامعه را تنظیم کند ارتباط بین دانشجو، دانشگاه و اجتماع است.

مشاور ارشد دولت اصلاحات اظهار کرد: چه بخواهند و چه نخواهند ۱۶ اذر به نام روز دانشجو به ثبت رسیده است و دانایی مهمترین قشر جامعه یعنی دانشجویان در چنین روزی آغاز شد.

وی گفت: جنبش دانشجویی پیدا نمی شود که در آن مبارزه با استکبار مانند دو لبه قیچی نقش نداشته باشد.

خرازی افزود:‌ یکی از خطا های روشن فکران نهضت های سیاسی قرن ۱۹ این بود که در مبارزه با استکبار، وام دار استبداد می شدند اما دانشجویانی که در سپر تفکرات بزرگان تاریخ معاصر دانشگاه قرار گرفتند شیوه مبارزه با استکبار و استبداد را فرا گرفتند.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان عنوان کرد: هر جا که سخن از مبارزه با ظلم باشد دانشجویان نقش بزرگ خود را ایفا می کنند.

وی افزود: دانشگاه بیشترین نقش را در دوران هشت سال دولت احمدی نژاد برای مردم ایفا کردند.

خرازی گفت: انسان هایی هوشیار و دولتمردانی خوب و واقعی هستند که از نقش دانشجو برای جامعه ظرفیت سازی کنند و حرمت دانشجو و دانشگاه را قبول داشته باشند.

مشاور ارشد دولت اصلاحات در پرسش و پاسخ با دانشجویان، عنوان کرد: مذاکره و مقاومت دو روی یک سکه و هردو برای نظام لازم هستند و مقاومت بدون مذاکره و یا مذاکره بدون مقاومت ارزشی ندارد.

وی افزود: سردار سلیمانی مقاومت را در منطقه نهادینه کرد تا مسئولان ما بتوانند مذاکرات را به مکان های دیگری ببرند.

خرازی گفت: چه در دولت احمدی نژاد و چه در دولت روحانی قدم به قدم برجام زیر نظر رهبری مذاکره و انجام شده است.

دبیر کل حزب ندای ایرانیان در پاسخ یکی از دانشجویان که گفتند خود شما برای اصلاحات چه اقداماتی انجام داده اید، اظهار کرد: من هم به نوبه خودم در اصلاحات مقصر بوده و اگر امثال ما در دوران اصلاحات درست عمل کرده بودیم دولت را در سال ۸۲ دو دستی تقدیم احمدی نژاد نمی کردیم.

خرازی افزود: بسیج و سپاه ستون امنیت ایران هستند و بنده موی گندیده یک برادر بسیجی را به تفکرات دیگران نخواهم بخشید.

دبیر کل حزب ندای ایرانیان در پاسخ یکی از دانشجویان که دغدغه اشتغال در آینده را داشت، عنوان کرد: قوه مقننه، قوه قضایه و سیاست های دولت متاسفانه در خدمت تولید و اشتغال نیستند.

وی افزود: بنده مسئولیت دولتی ندارم و دغدغه اشتغال نیز یکی از دغدغه های من برای جوانان و اگر آقایان بخواهند دولتشان باقی بماند باید چاره ای برای تولید و اشتغال در کشور داشته باشند.

خرازی در پاسخ به یکی دیگر از دانشجویان که در مورد آینده دولت اصلاحات سوال کردند، گفت: اصلاحات متاسفانه دچار ریزش شده است و اگر در سال های باقی مانده شورا های شهر، مجلس و دولت به عهد خود وفا نکنند مردم در انتخابات بعدی به اصلاحات اعتماد نخواهند کرد.

مشاور ارشد دولت اصلاحات اظهار کرد: اگر بنده به شخصه به جای آقای روحانی بودم با مخالفان خود میز گردی را تشکیل و به ندای آنان گوش می دادم و با آنان همگفتاری می کردم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top