تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/11/29 - 11:44
کد خبر: 259216

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی:

روحانی برای شناسایی جاسوس‌ها کمیته تشکیل دهد

آصفری گفت: دستگاه های امنیتی ما به ویژه وزارت اطلاعات باید نسبت به جاسوسی دقت بیشتری داشته باشند. اوج گیری مباحث جاسوسی جای تاسف دارد و واقعا صحیح نیست که ما هر چند وقت شاهد جاسوسی در یکی از بخش های کشور باشیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از جهان نیوز، عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: نباید اجازه بدهیم دستگاه های امنیتی ما دست خوش نگاه های سیاسی بشوند دستگاه های امنیتی اگر دست خوش نگاه های سیاسی بشوند بزرگترین تهدید برای دستگاه های امنیتی در کشور است.

محمد حسن آصفری در پاسخ به سووالی مبنی بر این آیا دستگاه های اطلاعاتی در مدت 10 سال به جاسوسی سید امامی اشراف نداشتند با توجه به این که امروز سید محمد ابطحی نماینده خمینی شهر در مجلس نیز در تذکری به رییس مجلس گفتند که افسر سیا 10 سال به خانه سید امامی رفت و آمد داشت و از آن طرف می بینیم که مسئولان اطلاعاتی دولت و نیز منکر جاسوسی می  شوند، افزود: امر جاسوسی در دولت یک واقعیت است که به مکرر صورت می گیرد.

آصفری اظهار داشت: در بحث جاسوسی از یک طرف «نزار زاکا» را داشتیم یا در تیم مذاکراه کننده آقای «دری اصفهانی» یا در سازمان محیط زیست آقای سید امامی را داشتیم.

وی خاطر نشان کرد: اینها نشان از این است که دستگاه های امنیتی ما به ویژه وزارت اطلاعات، سازمان های اطلاعاتی و امنیتی نسبت به این موضوع دقت بیشتری داشته باشند. اوج گیری جاسوسی جای تاسف دارد و واقعا صحیح نیست که ما هر چند وقت شاهد جاسوسی در یکی از بخش های مختلف کشور باشیم.

نماینده پیشین مردم اراک در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: چطور راه هایی باز می شود که اینها اخبار به کلی سری و طبقه بندی مملکت را در اختیار بیگانگان قرار بدهند این هوشیاری مجموعه وزارت اطلاعات ما است؟

آصفری تصریح کرد: وزارت اطلاعات و دستگاه های اطلاعاتی دیگر، زمانی می توانست افرادی چون ریگی را از آسمان به زمین بنشاند یا مجموعه باندهای مهم جاسوسی را قبل از اینکه بخواهند اقدام هایی را انجام بدهند، شناسایی می کرد و با آنها برخورد می کرد.

وی ادامه داد: بالاخره باید دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی ما امروز نیز نسبت به این موارد یک مقدار هوشیاری از خودشان نشان می دادند این اتفاقات برای مردم قابل توجیه نیست؛ نظامی که این همه شهید داده است و این همه جان نثاری داشتیم تا امنیت در کشور پایدار بشود اما امروز شاهد چنین بحث جاسوسی در کشور مان باشیم. اعتقاد داریم باید دستگاه های امنیتی نسبت به این مسائل دقت و توجه بیشتری داشته باشند.

آصفری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که به دستور رئیس‌جمهوری کمیته چهارنفره‌ای از اعضای دولت مأمور رسیدگی و پیگیری حوادث "ناخوشایند" در برخی از بازداشتگاه‌ها شد، آیا تشکیل این کمیته پس از این همه رویدادهای تلخ می تواند راهگشا باشد، گفت: کمیته برای چی شکل دادند؟ اعتقاد دارم به جای این که کمیته هایی به این موضوع ها پرداخته بشود کمیته هایی برای شناسایی جاسوس ها و اقدامات دستگاه های امنیتی ما شکل بگیرید واقعا چه خبر است ما شاهد چنین اخبار ناگواری در کشور در بحث امنیتی هستیم.

وی افزود: اعتقاد دارم که شکل گیری کمیته های این جوری موضوع  بحث امنیتی ما را تقویت نمی کند. امروز وقتی دستگاه امنیتی ما می گوید ما دو تابعیتی در کشور نداریم بعد از آن طرف می بینیم افرادی دستگیر می شوند و از سوی برخی دستگاه های امنیتی دیگر و دستگاه قضایی هم تایید می کنند که اینها دارای دو تابعیتی هستند این ها نشان از این است که آن اشراف اطلاعاتی که باید داشته باشیم، نداریم.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نباید اجازه بدهیم دستگاه های امنیتی ما دست خوش نگاه های سیاسی بشوند. دستگاه های امنیتی اگر دست خوش نگاه های سیاسی بشوند بزرگترین تهدید برای دستگاه های امنیتی در کشور است.

آصفری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چرا ما در دولت یازدهم و دوازدهم شاهد این همه جاسوسی هستیم؟ خاطر نشان کرد: متاسفانه یکی از دلایلی آن این است که استعلامات لازم که بایستی از دستگاه های امنیتی گرفته می شد، گرفته نشده است. وی اضافه کرد: برخی از کسانی که در پست های بالاتر و در مسئولیت های کلان مشغول به کار هستند توجهی به استعلامات امنیتی اینها صورت نگرفته است. اگر توجهی به استعلامات اینها گرفته می شد و قبل از این که به اینها پست و مسوولیت داده می شد آن استعلامات دستگاه های امنیت گرفته می شد شاید شاهد چنین اتفاقاتی در کشورمان نبودیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر آموزش و پرورش: تلاش بر بازگشایی مدارس به شکل حضوری و با کمترین دغدغه است
رئیس جمهور: تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی می‌توان بدون چالش از زمستان عبور کرد
اقدام آمریکا در حمله یا تهدید زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، ضربه‌ای بی‌سابقه به حقوق بشر است
واکنش هیأت رئیسه مجلس به اظهارات اخیر باهنر
جزئیات طرح جدید بنزینی از زبان سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس
سخنگوی قرارگاه خاتم: هیچ کشتی بدون مجوز و نظارت ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز را ندارد
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
قوه قضاییه: ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
جزییات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دستیاری فوق‌تخصصی اعلام شد/آغاز آموزش از اول مهر
بررسی هزینه‌های اقتصادی مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا در کشور
استاد ضد اسرائیلی دانشگاه بریستول در آستانه بازگشت به کار
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top