تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/02/31 - 16:02
کد خبر: 266516

شیراوژن: دانشگاه‌ها باید کرامت دانشجویان دکتری را حفظ کنند

قائم مقام معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: این نهاد به دلیل اینکه اطلاع کاملی از مصوبات ندارد و در حوزه اختیارات این نهاد نیست، صرفا قادر است در مورد رعایت شدن حقوق دانشجویان سوال کند و در این زمینه امکان قضاوت ندارد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جمعی از دانشجویان به نمایندگی از دانشجویان عضو کمپین مطالبات دکتری وزرات علوم با دکتر عباس شیراوژن قائم مقام معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها دیدار کرده و به بیان مشکلات و مطالبات خود پرداختند.

شیراوژن در این دیدار با اشاره به اساسنامه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، تصریح کرد: اوایل نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه فردی بود که ارتباط مابین دانشگاهیان و روحانیت را فراهم می‌کرد که بعدها با برجسته‌تر شدن این نقش، اساسنامه‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره وظایف این نهاد مصوب شد که در بین این اهداف و وظایف نکته‌ای که پررنگ است ارتباط تمام وظائف با اهداف فرهنگی - انقلابی است.

قائم مقام معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه این نهاد حوزه اختیارات مشخصی دارد و موضوعات آموزشی و پژوهشی در حوزه این اختیارات نیست، اظهار داشت: با توجه به جایگاه حقوقی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و عضویت در برخی از مجامع و شوراها از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها، نقشه جامع علمی کشور و غیره، به همین دلیل این نهاد قادر است تا مطالبات دانشجویان را در مطرح کند تا در موقعیت‌های مناسب شنیده می‌شود.

وی افزود: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به دلیل اینکه اطلاع کاملی از مصوبات ندارد و در حوزه اختیارات این نهاد نیست، صرفا قادر است در مورد رعایت شدن حقوق دانشجویان سوال کند و در این زمینه امکان قضاوت ندارد.

شیراوژن به دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی با رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: معمولا تشکل‌های دانشجویی باسابقه و فعال امکان بیان دیدگاه‌هایشان را با مقام معظم رهبری می‌یابند و در حال حاضر نیز چندین تشکل رسمی دیگر هم درخواست‌هایی را ارائه داده‌اند ولی به دلیل تعدد آن‌ها این امکان فراهم نیست.

وی در پایان گفت: فضای دانشگاه باید فضایی فرهنگی و انقلابی باشد و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این زمینه از پیشنهادات استقبال می‌کند فلذا مباحثی که میان دانشجویان به وجود آورنده احساس تبعیض باشد به هیچ وجه درست نیست و باید کرامت دانشجویان حفظ شود.

گفتنی است، از جمله مباحثی که توسط نمایندگان دانشجویان دکتری در این جلسه مطرح شد عبارتند از:

- حمایت از مباحث مطروحه دانشجویان دکتری در نهادهایی که نماینده مقام معظم رهبری در آنها عضویت دارند

- مطرح کردن مطالبات دانشجویان با مقام معظم رهبری

- مکاتبه با سایر نهادهای مسئول برای رفع مشکلات دانشجویان(از جمله سنوات، عدم حمایت پژوهشی لازم، کاربردی نبودن رساله‌ها

- افزایش سهم بودجه پژوهش از تولید ناخالص ملی با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در سیاست‌های کلی علم و فناوری

- حضور نماینده‌ای از دانشجویان دکتری جهت ایراد سخنرانی در ماه رمضان در حضور مقام معظم رهبری

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top