تاریخ انتشار: جمعه 1397/03/11 - 15:01
کد خبر: 267683

تاکید دوباره برای دست کاری متن نماینده نشریات دانشجویی؛

دبیر اسبق انجمن دانشگاه تهران: متن سحر مهرابی «دیکته شده» بود!

دبیر اسبق انجمن دانشگاه تهران: متن سحر مهرابی «دیکته شده» بود!

این توییت حاکی از آن است که برخی مترصد این بوده‌اند که پس از این سخنرانی، فضا را به گونه‌ای مهندسی کنند تا منجربه ایجاد محدودیت و یا حتی بازداشت سحر مهرابی شود و پس از اینکه در برنامه‌ریزی خود ناموفق بوده‌اند، موضوع بازداشت دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی را مطرح کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ با گذشت چندین رو از دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب هنوز حاشیه‌های این دیدار ادامه دارد. یکی از حواشی دیدار سال 97 به سخنرانی سحر مهرابی نماینده نشریات دانشجویی وزارت علوم در محضر رهبر انقلاب مربوط می‌شود.

البته تند بودن اظهارات این دانشجو هرگز موجب ایجاد حواشی نشده چراکه در سال‌های گذشته نیز سخنرانی‌های تندتر از این نیز در دیدار رهبری انجام شده بود، بلکه ماجرا از آنجا آغاز شد که محمدرضا محمدی عضو شورای ناظر بر نشریات دانشگاهی طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری تسنیم مدعی شد: «آنچه در مقابل رهبر معظم انقلاب قرائت شد، مایه تعجب نمایندگان نشریات دانشجویی بود. به نظر می‌رسد متن تهیه شده در جلسات نمایندگان دانشجویی در دقیقه نود توسط افراد غیر دانشجو تغییر کرده است».

وی همچنین در این مصاحبه گفته بود: «صبح دوشنبه بعد از اینکه خانم مهرابی جلسه هماهنگی را تشکیل نداد، تماسی با ایشان داشتم و گفتند برای تهیه و تنظیم نهایی متن نزد معاونت فرهنگی وزارت علوم خواهند رفت و خیالم راحت باشد. در تماسی که با آقای عسگری مدیرکل فرهنگی وزارت علوم داشتم ایشان هم این مسئله را تایید کرد که خانم مهرابی با دکتر غفاری (معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم) جلسه‌ دارند، ما متن را بررسی و تایید می‌کنیم، لذا جای نگرانی نیست.»(متن کامل مصاحبه)

* جدیدترین ادعا درباره متن سحر مهرابی
ایمان ملکا دبیر اسبق انجمن دانشگاه تهران در توییتی قابل‌تامل متن سخنرانی نماینده نشریات دانشجویی وزارت علوم در محضر رهبر انقلاب را «دیکته شده» خواند. این توییت حاکی از آن است که برخی مترصد این بوده‌اند که پس از این سخنرانی، فضا را به گونه‌ای مهندسی کنند تا منجربه ایجاد محدودیت و یا حتی بازداشت سحر مهرابی شود و پس از اینکه در برنامه‌ریزی خود ناموفق بوده‌اند، موضوع بازداشت دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی را مطرح کرده‌اند.

دبیر اسبق انجمن دانشگاه تهران در این توییت نوشته است: «یه سری برادرا نشستن سخنرانی سحر مهرابی رو دیکته کردن؛ بعد هی چراغ دادن که بابا این تند حرف زد بیاین بگیرین و فلان؛ و چون ایت سنت افطاری بیت نبوده و نیست حالا رفتن اسکی روی خبر بازداشت نماینده جنبش عدالتخواه -باز به دلیل دیگه- مبارزه بی صداقت به جایی نمیرسه».

* تکذیبیه‌ای که تکذیب شد!
با وجود آنکه معاونت فرهنگی وزارت علوم در اطلاعیه‌ای که در سایت وزارتخانه منتشر شده است، صراحتا ادعای محمدرضا محمدی عضو شورای ناظر بر نشریات دانشگاهی را تکذیب کرده است با این حال شواهد زیادی از جمله توییت ایمان ملکا دبیر اسبق انجمن دانشگاه تهران، صحت اظهارات محمدی مبنی براینکه «متن تهیه شده در جلسات نمایندگان دانشجویی در دقیقه نود توسط افراد غیر دانشجو تغییر کرده است» را تقویت می‌کند.

علاوه براین محمدرضا محمدی روز گذشته در مصاحبه‌ای در واکنش به تکذیبه معاونت فرهنگی وزارت علوم اعلام کرد: «بنده اصراری به اینکه ثابت کنم که ادعا‌های وزات علوم نادرست است ندارم، اما اگر دوستان عزیزمان در این وزارتخانه اصرار بر انکار دارند بنده ابایی از انتشار اسناد و مدارکی که در اختیار دارم نخواهم داشت».(متن کامل مصاحبه)

لازم به ذکر است، دستگیری محمدجواد معتمدی نژاد دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی ارتباطی با سخنرانی وی در محضر رهبر معظم انقلاب نداشته و علت بازداشت وی در پی سرکشی به وضعیت کامیون داران متحصن بوده است، مساله‌ای که در اطلاعیه این تشکل دانشجویی نیز بر آن تاکید شده است.(از اینجا بخوانید)

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
پروژه نفوذ
1397/03/12 - 14:24

آیا هیچوقت از خودتان سوال کرده اید که چرا وقتی به جماعت کثیری از بورسیه ای ها تهمت می زنند و هیچ اتفاقی نمی افتد، از اعلام اسلامی دو تابعیتی ها در مدیریت کشور اینقدر طفره رفته می شود؟ ارتباط ایندو باهم چیست؟ آیا همان هایی که تهمت می زنند، نمی گذارند اسامیشان اعلام شود؟ اینها همانها و یا دوستان همانهایی نیستند که دایم در مملکت ایران شیطنت بپا می کنند؟
اگر جواب این سوالها را پیدا کردید، بعد می توانید خیلی خوب حدس بزنید که چرا باید از یک دانشجو برای قرائت اعلامیه فتنه گران در حضور رهبر فرزانه انقلاب استفاده شود./
معرفی کسب و کارها
تبدیل بخشی از خیابان لاله‌زار به پیاده‌رو از اوایل ماه آینده
از سرگیری مجدد حملات یمن به مواضع مزدوران سعودی
وال‌استریت‌ژرونال: جنگ با ایران ضعف‌های ارتش آمریکا را رو کرد
افزایش قیمت نفت و افت شاخص‌های بورس آمریکا
بهروزآذر: زنان در آثار فرشچیان، جانِ زندگی و مرکز آفرینش‌اند
ادعای جدید ترامپ: بدون تشدید تنش با ایران تعامل می‌کنیم!
دادسرای جنایی: جنازه حمیدرضا رجب‌زاده اطراف تهران کشف شد
گرامیداشت نخستین سالگرد استاد محمود فرشچیان +عکس
رئیس مجلس انتصاب ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر انقلاب را تبریک گفت
پیام تبریک کاظمی در پی افتخارآفرینی تیم‌ملی المپیاد هوش مصنوعی
انتشار تصاویر حمله موشکی ارتش یمن به شهر المخا
عضو انصارالله:آنچه در انتظار عربستان است فراتر از تصورات است
ادعای سنتکام در خصوص تداوم محاصره دریایی ایران
 کلیات طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز تصویب شد
سرلشکر محسن رضایی، نماینده رهبر معظم انقلاب در شعام شد
روس اتم بازگرداندن متخصصان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر را آغاز کرده است
قرارداد جواد نکونام با تراکتور امضا شد
ترکیب استقلال برای فصل جدید مشخص شد
کریمی: بیرانوند سرباز نیست/ نکونام: تراکتور چالش شیرین مربیگری من است
دلیل جدایی رامین رضاییان از استقلال چه بود؟
ادعای وال‌ استریت ژورنال: ترامپ می‌خواهد به تقابل با ایران پایان دهد
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top