تاریخ انتشار: جمعه 1397/03/11 - 22:36
کد خبر: 267717

چاقوکشی در خوابگاه دانشجویی دانشگاه ارومیه!

بدنبال خودکشی نافرجام پسر دانشگاه ارومیه در چند روز اخیر در خوابگاه دانشجویی پسرانه شماره 9، این بار نیز دانشجویی بدون دلیل به هم اتاقی خود ضربات چاقو از ناحیه گردن وارد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری دانشجو، پسر دانشجویی که به دانشجو دیگر آسیب رسانده، دارو‌های قوی در حیطه اختلال عصبی مصرف می کرده و بنوعی دچار بیماری روانی از قبل بوده و اکنون متواری و تحت تعقیب قرار دارد.

طبق گزارشات مسئولین دانشگاه ارومیه، حال دانشجوی آسیب دیده خوب و زخمی که ایجاد شده خوشبختانه سطحی بوده و توسط پزشکان، محل آسیب دیده با ۹ بخیه بهبود یافته است.

یکی از هم اتاقی های دانشجوی آسیب دیده با اشاره به رفتار‌های چندگانه غیرنرمال دانشجوی ضارب و متواری گفت: دانشجوی ضارب و متواری از روزی که با ما هم خوابگاهی شده است، دارای یک سری رفتار‌های غیر نرمال بود و به مراتب متعدد در طول این چند ماه دعوا و جر و بحث‌های بی مورد با ما داشته است که در همان وهله اول ما به مسئولین خوابگاهی در این مورد هشدار‌های لازم را دادیم؛ اما پیگیری و درمان خاصی انجام نشد.

دانشجوی مقطع کارشناسی آسیب دیده نیز با اشاره به جزئیات این حادثه گفت: این حادث حوالی ساعت ۹ صبح وقتی من خواب بودم اتفاق افتاد و دانشجوی ضارب بدون هیچ دلیل و مقدمه‌ای چاقو بزرگ آشپزخانه را به سمت چپ ناحیه گردن فرو برد و بعد از آسیب دیدگی فقط این صحنه را دیدم که این دانشجو ضارب با عجله از خوابگاه فرار کرد.

وی افزود: از این لحظه به بعد ما در خوابگاه دانشجویی هیچ امنیتی نداریم و از مسئولین درخواست دارم برای جلوگیری از آسیب دانشجویان دیگر چه در سطح خوابگاه دخترانه و پسرانه، از تحصیل این نوع دانشجویان تا زمان بهبود روانی جلوگیری شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
پاداش جام جهانی برای هیئت‌رئیسه گران تمام شد
پخت و پز ضد ایرانی گروسی در شورای حکام آژانس
دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم
اصل بر آموزش حضوری دانشگاه‌هاست
برای نحوه آموزش مناطق درگیر جنگ امروز تصمیم گیری می‌شود
کنایه عزیزی به ترامپ با استفاده از ابزار هوش مصنوعی
عفونت‌های ویروسی؛ الگوی بیماری کودکان تغییر کرده است؟
هیچ نامی بزرگتر از استقلال نیست
بیانیه شانگهای رویکردی بی‌سابقه در حمایت از ایران دارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top