تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/05/16 - 08:04
کد خبر: 276605

خوابی که محمود عباس برای تشکیلات خودگردان دیده است

رسانه‌های رژیم صهیونیستی ادعا می‌کنند در حالی که محمود عباس ضمن مخالفت با آتش‌بس در غزه، تصمیم دارد تشکیلات خودگردان فلسطین را منحل کند، حماس اما به دنبال بهبود زندگی مردم غزه با پذیرفتن طرح مصر است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، وبگاه امنیتی «دبکافایل» وابسته به منابع اطلاعاتی رژیم صهیونیستی گزارش داد که عباس علاوه بر رد این طرح، رویکرد تقابل‌جویانه‌ای علیه رژیم صهیونیستی اتخاذ کرده و از حماس نیز خواست که با او همراهی کند.

بر این اساس، عباس و جنبش فتح با بیان اینکه طرح آتش‌بس فقط به نفع رژیم صهیونیستی و آمریکا خواهد بود، تاکید کردند که نه سازمان ملل و نه مصر می‌توانند آینده نوار غزه را تعیین کنند بلکه این خود فلسطینیان هستند که حق تعیین سرنوشت خود را دارند.

دبکافایل 3 مرحله برای این سیاست عنوان کرد و نوشت: «اقدام اول ابومازن، تشویق حماس به تداوم حملات علیه اسرائیل و نپذیرفتن طرح آتش‌بس است. این اولین بار است که رئیس تشکیلات خودگردان، در کنار رقیب خود یعنی حماس قرار می‌گیرد».

گام‌های بعدی، به ادعای دبکا، «منحل کردن تشکیلات خودگردان فلسطین»، سپس تعلیق به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و ابطال توافقات 1993 در «اسلو» است.

در همین راستا، یک مقام ارشد حماس به روزنامه «هاآرتص» گفت که در حال حاضر سه سناریو برای سرنوشت نوار غزه وجود دارد: «تقابل نظامی تمام عیار با اسرائیل، توافق آتش‌بس موقت یا مصالحه طولانی‌مدت بر پایه تبادل زندانی و رفع محاصره (غزه)».

وی با رد مخالفت عباس و جنبش فتح با طرح آتش‌بس، گفت که گزینه سوم هم‌اکنون روی میز است و تشکیلات خودگردان نیز هرچقدر که بخواهد می‌تواند از حماس انتقاد کند ولی در حقیقت آنها کسانی هستند که باید بخاطر اقداماتشان سرزنش شوند.

این مقام حماس که نامش فاش نشد، اضافه کرد: «غزه در آستانه فروپاشی است که یکی از دلایل آن تحریم‌های اعمالی تشکیلات خودگردان بر این باریکه است، پس حماس برای پذیرفتن پیشنهادی که رنج مردم غزه را کاهش داده و با رفع محاصره، آسایش واقعی به آنها اعطا کند، درنگ نخواهد کرد».

این درحالی است که طی هفته‌های اخیر و درپی خلاقیت گروه‌های فلسطینی در ارسال بادبادک‌ها و بالن‌های آتش‌‌زا به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین، رژیم صهیونیستی به حملات تلافی‌جویانه علیه نوار غزه روی آورده و وضعیت در این منطقه شدیدا ملتهب شده است. بعد از این حوادث بود که مقاماتی در تل‌آویو به صورت مخفیانه از مصر و سازمان ملل خواستند تا طرحی را برای آتش‌بس با گروه‌های مقاومت در نوار غزه و توقف پرواز بادبادک‌های آتش‌زا تدوین کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top