تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/06/06 - 02:02
کد خبر: 279719

وزیر علوم:

ایران در زمینه رشد علمی رتبه ۱۵ جهان را دارد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت دوازدهم بابیان اینکه پیشرفت‌های علمی ایران در زمینه‌های مختلف مرهون انقلاب اسلامی است، گفت: ایران رتبه ۱۵رشد علمی جهان را دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، منصور غلامی بعدازظهر دوشنبه در آئین افتتاح طرح‌های عمرانی دانشگاه دامغان بابیان اینکه ایران رتبه ۱۵ درزمینهٔ رشد و توسعه علمی در سطح جهان دارد، تاکید کرد: کسب رتبه‌های بین‌المللی نشان از حاصل دسترنج اساتید و دانشجویان در مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی دارد و امروز مفتخریم که عنوان کنیم جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان نظامی برآمده از اعتقادات مذهبی و حامی علم و دانش دارای تعداد توجهی مراکز آموزش عالی در شهرها و استان‌های کشور است که باهدف آموزش و تربیت نیروی انسانی به خصوص برنامه ششم توسعه وزارت علوم، گام‌های اساسی را به سمت رشد علمی دانشگاه‌ها برداشته است.

وی در دیگر بخش سخنان خود با بیان اینکه در سال های اخیر، نگاه خیرّان برای رشد و توسعه دانشگاه های سراسر کشور کمک‌یار وزارت علوم بوده است، تاکید کرد: با همراهی خیران می‌توانیم به رشد و توسعه دانشگاه‌ها کمک کنیم.

رشد علمی ایران چشم گیر است

وزیر علوم همچنین گفت: دانشگاه دامغان با داشتن فضا و معماری بسیار خوب یکی از دانشگاه‌های نمونه و الگو در سطح کشور است از سوی دیگر باید گفت رشد و توسعه آموزش عالی در سطح دانشگاه‌های سطح کشور مانند دامغان، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دقت پیگیری می‌شود و در راستای رفع نقاط ضعف گام برمی‌داریم.

غلامی با بیان اینکه رشد و توسعه فضاهای آموزش در ایران عالی است که این مهم فرصتی مناسب را برای تحصیل دانشجویان به وجود آورده است، ابراز داشت: نیروی انسانی عنصری مهم برای رشد جامعه است و تحصیل‌کردگان در مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها صاحبان دانش و تربیت محسوب می شوند لذا باید گفت کشور ما درزمینهٔ توسعه علمی از رتبه خوبی برخوردار است که به برکت جمهوری اسلامی و با دستاوردهای پیشرفته مهیا شده است.

ایجاد واحدهای شبکه‌ای در دانشگاه‌های کشور

عضو کابینه دوازدهم همچنین گفت: واحدهای شبکه‌ای در مراکز آموزش عالی وزارت علوم و تحت نظر دانشگاه‌ها باهدف هم‌افزایی علمی و تبادل فناوری ایجاد می‌شود و بر همین اساس معتقد هستیم که با ایجاد این شبکه دانشگاهی می‌توانیم نقاط ضعف علوم دانشگاهی را شناسایی و در راستای حل آن اقدام کنیم.

غلامی درباره دانشگاه دامغان نیز گفت: این دانشگاه می‌تواند الگوی خوبی برای مراکز آموزش‌عالی باشد و ما امیدواریم زمینه ایجاد مرکز رشد و فناوری دانشگاه دامغان نیز به زودی فراهم شود اما باید توجه داشت که در کنار ایجاد این مرکز می‌بایست به منابع غنی و قوی کشاورزی و گردشگری دامغان نیز توجه شود تا با همه این امکانات و ظرفیت‌ها دیگر نگران اشتغال جوانان نباشیم.

وی افزود: یکی از مزیت‌های خوب مراکز رشد فناوری در دانشگاه‌ها، فراهم کردن دفتر تجهیزات و امکانات زیر بنایی و اعطلای تسهیلات ارزان قیمت است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top