تاریخ انتشار: شنبه 1397/12/11 - 17:37
کد خبر: 304088

محرومیت منشا و حقیقی تا اطلاع ثانوی

کمیته اخلاق فدراسیون به موضوع جنجالی زد و خوردهای انتهای هفته فوتبال ایران ورود کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، علیرضا حقیقی گادوین منشا و فرهاد مجیدی سه چهره‌ای بودند که در این موضوعات به عنوان نقش اصلی معرفی شده و حالا کمیته اخلاق برای رسیدگی به پرونده آنها ورود کرده است.

بنا بر آنچه که یکی از اعضای این کمیته به خبرنگار ما می‌گوید علیرضا حقیقی دروازه بان سابق تیم ملی و گادوین منشا مهاجم استقلال تا اطلاع ثانوی حق فعالیت فوتبالی ندارند تا با حضور در کمیته اخلاق به پرونده آنها رسیدگی شود.حقیقی متهم به شکستن بینی علی خطیر معاون باشگاه استقلال است اما خودش این مسئله را تکذیب می کند.

البته حقیقی فعلا که برای تمرینات و رسیدگی به خانواده در ایران به سر می‌برد و زیر فشار بازی کردن نیست اما مهاجم کامرونی استقلال که در مسابقه این هفته تیمش مقابل فولاد خوزستان در واکنش به حرکت یکی دو تماشاچی به آنها حمله ور شده بود با استقلال به قطر سفر کرده و در بازگشت به ایران در این جلسه حضور خواهد یافت.او یکی از ستاره های تیمش در چندهفته گذشته بوده و اعضای باشگاه استقلال به دفاع از وی پرداخته وقصور نیروهای امنیتی را باعث بروز این اتفاق معرفی کرده اند.

در این بین مرتضی تورک رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال  می گوید: گادوین منشا پس از بازگشت از قطر باید در کمیته اخلاق حاضر شود. محرومیت منشا از بازی‌های داخلی است و برای حضور در لیگ قهرمانان مشکلی ندارد.

به گفته  این مقام آگاه فرهاد مجیدی نیز مدنظر این کمیته است و پس از استعلام از پلیس راهور به وضعیت او نیز رسیدگی خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سخنگوی دولت وارد هرمزگان شد
سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد
مدافع ملی‌پوش از پرسپولیس جدا شد
فیلم| انهدام و جمع‌آوری لاشه پهپاد MQ۹ ارتش تروریست امریکا در عسلویه
کولیوند: بازگشایی بیمارستان ایرانیان دبی باید پیگیری شود
مرادی: «یک ساعت همراهی ملی» مرهمی بر گرمای جنوب و پاسخی به دشمن است
وزیر نیرو: خسارات حملات دشمن را فورا جبران می‌کنیم
وزیر نیرو: آمریکا ۴ خط انتقال ۴۰۰ ‌کیلوولت برق را هدف قرار داد
ورود پژوهشگاه ارتباطات به همکاری های فناورانه «بریکس»
المیادین: وزیر کشور ایران عازم پاکستان است
خسروپناه: صعود تیم ملی به جام جهانی یک صعود پهلوانانه بود
وزیر راه از خطوط ریلی آسیب دیده هرمزگان بازدید کرد
حسنخانی: بازیکنان ایران در جام جهانی عملکرد درخشانی داشتند
مدیر کل راهداری هرمزگان: تمامی جاده‌های هرمزگان باز است
دومین پیروزی برای تیم واترپلو جوانان ایران با غلبه بر هنگ‌کنگ
عملیات انهدام بمب‌های عمل نکرده جنگ رمضان در ارتفاعات تهران
انتقاد آمریکایی‌ها از اقدام فیفا برای فروش چمن ورزشگاه فینال جام جهانی
مشخصات دوربین آیفون ۱۸ پرومکس فاش شد
عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد
جلسه علنی مجلس سه‌شنبه برگزار می‌شود
اعلام فراخوان مشمولان اعزامی مرداد ۱۴۰۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top