تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/12/23 - 03:14
کد خبر: 305512

کدام دانشگاه‌های دولتی باید حفظ شوند؟

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به طرح آمایش سرزمینی،اظهار کرد: بر اساس این طرح، دانشگاه‌های دولتی که دارای ظرفیت و امکانات مناسب هستند باید حفظ شوند و ارتقا یابند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین سیمایی صراف، امروز (چهارشنبه) در بازدید از دانشگاه فسا و در نشست با هیئت رئیسه دانشگاه گفت: طرح آمایش سرزمینی، یک برنامه کشوری است و هدفش کیفی‌سازی و ارتقای کیفیت است.

وی در این نشست که با حضور نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه فسا، هیأت رئیسه دانشگاه فسا و دیگر مسئولان شهرستان در تالار شیخ روزبهان دانشگاه فسا برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس این طرح، دانشگاه‌های دولتی که دارای ظرفیت و امکانات مناسب هستند باید حفظ شوند و ارتقا یابند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، دانشگاه فسا را دانشگاهی معتبر در شرق فارس دانست و افزود: دانشگاه معتبری همچون فسا با ۶۰ عضو هیأت علمی، ۱۲۰۰ دانشجو و با فعالیت‌ها و ظرفیت‌های بالای علمی و پژوهشی، قابل انحلال و ادغام نیست.

اژدری، رئیس دانشگاه فسا نیز بر مأموریت فرهنگی دانشگاه و لزوم برقراری ارتباط با جامعه تاکید کرد و خواستار آن شد که اعضای هیأت علمی با تشکیل کمیته‌های تخصصی در جهت حل مشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی تلاش کنند و نتایج پژوهش‌ها را به نهادهای ذیربط اطلاع دهند.

در ادامه حجه الاسلام والمسلمین جمالی زاده، امام جمعه فسا ضمن تشریح و تبیین جایگاه و نقش علم و دانشگاه گفت: وجود دانشگاه در شهرستان، موجب برکات فرهنگی و مادی و عمرانی می‌شود.

وی تصریح کرد: شهرستان فسا سابقه علمی درخشانی در طول تاریخ دارد و نیز موقعیت این شهرستان در سطح استان دارای جایگاه ویژه‌ای است. همچنین این شهرستان در انقلاب اسلامی، نظام و جنگ تحمیلی نقش بسزایی داشته است.

امام جمعه فسا ضمن حمایت از اجرای طرح آمایش سرزمینی بیان کرد: اگر این طرح عادلانه اجرا شود، موجب رضایت‌مندی دانشجویان، استادان و مردم فسا می‌شود؛ موجبات پیشرفت پژوهشی در دانشگاه فسا که ظرفیت بسیار بالایی دارد، را فراهم خواهد کرد و دانشگاه فسا به عنوان یک قطب دانشگاهی خواهد درخشید.

در ادامه جمالی، نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی مبنای گرفتاری‌های جامعه امروز را عدم استفاده از علم و کار علمی دانست.

وی افزود: امروز باید به شعار اول انقلاب برگردیم و آن شعار این ست که ما باید در اختیار انقلاب باشیم و با توجه به شرایط ویژه و حساس جامعه امروز، بایستی هر کس در جایگاه خودش مسئولیت‌پذیر باشد و مسئولیت‌پذیری را ترویج دهد.

جمالی با اشاره به ظرفیت بسیار بالای دانشگاه فسا ابراز امیدواری کرد که با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، زمینه دیدار و حضور وزیر علوم در دانشگاه فسا نیز فراهم شود.

طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، در پایان این نشست دکتر سیمایی صراف معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم از فضاها، امکانات، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه فسا بازدید کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
شهادت ۲۲ دانشجو و دانش آموخته دانشگاه‌های هرمزگان در جنگ تحمیلی سوم
سکونت در مسکن استیجاری با فرزندآوری
ارائه کارنامه مهارتی و فرهنگی به دانشجویان از مهر امسال
قلعه‌نویی در برزخ تعیین ترکیب تیم ملی مقابل روسیه
واکنش وزارت بهداشت به دریافت «پول زور» از بیماران
پیروزی سخت والیبال ایران مقابل اندونزی
ترورهای اسرائیل، زنجیره فرماندهی حماس را از بین نبرد
نامه سپاه به مردم آمریکا برای تبیین شکست‌های این کشور تهیه شد
سجاد زبرجدی هنوز حواسش هست
ایران ظرفیت‌های گسترده‌ای برای مقابله با تحریم هوایی دارد
۸ مهر آخرین فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top