تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/02/16 - 03:54
کد خبر: 311000

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم:

صلاحیت دانشگاه‌ها برای پذیرش دانشجوی دکتری ارزیابی می‌شود

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم از بازنگری صلاحیت دانشگاه‌هایی که دوره دکتری دارند خبر داد و گفت: از مهر سال جاری هیات‌هایی چهارنفره به منظور ارزیابی مجدد صلاحیت راه‌اندازی دوره دکتری دانشگاه‌ها به مراکز آموزشی اعزام خواهند شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر محمدرضا آهنچیان در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب از بازنگری صلاحیت دانشگاه‌ها در جذب دانشجویان دوره دکتری خبر داد و اظهار کرد: هیأت نظارتی شامل چهار نفر از کارگروه‌ها و هیأت‌های نظارت استانی تشکیل خواهند شد که با ارزیابی کیفیت دوره‌های دکتری دانشگاه‌ها، صلاحیت این مراکز برای پذیرش دانشجوی دکتری را با یک فرمول و در قالب‌های مشخصی بررسی خواهند کرد. بر این اساس تنها فعالیت دانشگاه‌ها و مراکزی که امتیازات لازم را داشته باشند در زمینه جذب دانشجویان دکتری ادامه خواهد داشت.

وی همچنین خاطر نشان کرد: بر اساس ارزیابی‌های فوق، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که صلاحیت لازم برای پذیرش دانشجوی دکتری را کسب نکنند مجوز آنها برای پذیرش دانشجو در این دوره لغو می‌شود.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم تاکید کرد: در حال حاضر هیأت‌ها و کارگروه‌های لازم برای بررسی صلاحیت دانشگاه‌هایی که دوره دکتری دارند در وزارت علوم تشکیل می‌شوند و ما امیدوار هستیم از مهر جاری اولین اعزام‌های خود را برای بررسی صلاحیت دانشگاه‌ها به منظور پذیرش دانشجو در دوره دکتری آغاز شود. این هیأت‌ها به صورت چهارنفره در دانشگاه‌ها اعزام خواهند شد.

دکتر آهنچیان تاکید کرد: در حال حاضر بر اساس آئین نامه هر دوره دکتری راه‌اندازی شده در دانشگاه‌ها حداقل هر سه و حداکثر پنج سال یکبار مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، بنابراین ارزیابی‌های فعلی برای دوره‌های دکتری برای سه سال قبل صورت می‌گیرد و مثلاً دانشگاه‌هایی که در سال ۱۳۹۷ دوره دکتری راه‌اندازی کرده‌اند در این ارزیابی‌ها قرار نمی‌گیرند.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم تاکید کرد: تاکنون ارزیابی صلاحیت دوره‌های دکتری دانشگاه‌ها با جدیت فعلی در دانشگاه‌ها صورت نمی‌گرفت و یا در نتیجه عدم صلاحیت، مجوزی لغو نمی‌شد. اما با این برنامه دانشگاه‌هایی که امتیازات راه‌اندازی دکتری نداشته باشند مجوز پذیرش آنها لغو خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top