تاریخ انتشار: شنبه 1398/04/01 - 19:23
کد خبر: 316687

آغاز افت فشار آب در تهران

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تأکید بر اینکه برای صرفه‌جویی مصرف آب در شهر تهران افت فشار را در دستور کار خود قرار داده‌ایم، گفت: بیشترین مصرف آب مربوط به کولر‌های آبی است و مردم نسبت به استانداردسازی آن‌ها اقدام کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» محمدرضا احمدنسب در گفتگو با فارس، با اشاره به اینکه روند مصرف آب در شهر تهران صعودی است و مردم در مصرف آب دقت کنند، گفت: باید تلاش کنیم تا با همراهی مردم آب موجود در سد‌ها را به گونه‌ای مصرف کنیم که اوج گرما را پشت‌سر بگذاریم تا دچار مشکل نشویم.

وی با تأکید بر اینکه مردم باید صرفه‌جویی در مصرف آب را جدی بگیرند، اظهار داشت: این گونه نباید تصور شود که، چون بارش‌های خوبی داشتیم صرفه‌جویی آب فراموش شود.

احمدنسب با اشاره به اینکه در ۳۱ خرداد ماه پارسال مصرف و تولید آب ۳۸ مترمکعب بر ثانیه بود و در ۳۱ خرداد ماه امسال به ۴۰،۲ مترمکعب رسیده است، افزود: این رشد ۲ مترمکعبی نشان می‌دهد که مصرف آب در شهر تهران نسبت به پارسال روند صعودی داشته است.

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: بیشترین مصرف آب در روز‌های جاری مربوط به کولر‌های آبی است بنابراین مردم نسبت به استانداردسازی کولر‌های آبی خود دقت‌نظر داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه برای مدیریت مصرف آب اقدام به افت فشار آب در برخی مناطق کرده‌ایم، اظهار داشت: برای صرفه‌جویی در مصرف آب اقدامات خود را برای افت فشار در برخی مناطق شهر تهران آغاز کرده‌ایم.

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در خصوص اینکه چه روش‌هایی برای مدیریت مصرف آب در این روز‌های گرم تابستان پیشنهاد می‌کنید، گفت: برای صرفه‌جویی در مصرف آب در این روز‌ها بهترین اقدام تنظیم کولر‌های آبی است چرا که کولر‌های آبی در این روز‌ها بیشترین مصرف آب را به خود اختصاص داده‌اند.

وی افزود: استانداردسازی کولر‌های آبی و تنظیم آن‌ها می‌تواند نقش مهمی در کاهش مصرف آب داشته باشد.

احمدنسب ادامه داد: شرکت‌های آبفا نیز علاوه بر تنظیم فشار آب به اصلاح و بازسازی شبکه آب اقدام کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا حد ممکن مصرف آب و نشتی آب را کاهش دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نبرد برای صعود / آزمون سخت برای تیم ملی
برگ طلایی هرمز / با انسداد دوباره تنگه، دشمن عقب نشست!
جلیلی: باج دادن مشکل ما با آمریکا را حل نمی‌کند/ تحقق شروط رهبر انقلاب، تابع تقویت کارت‌های بازی ایران است
کودی خاکپو، بهترین بازیکن بازی هلند و سوئد شد
دوکو؛ غایب بزرگ بلژیک مقابل ایران
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج +عکس
بخشنامه ای درباره تشییع رهبر انقلاب به دستگاهها ابلاغ می شود
پاتر: شکست مقابل هلند را باید بپذیریم و از آن درس بگیریم
اطلاعیه صداوسیما دربارهٔ اظهارات محمود نبویان در شبکهٔ خبر
جنگنده‌های اسرائیل اردوگاه البریج غزه را بمباران کردند
دیدار وزیر کشور پاکستان با وزیرامور خارجه +عکس
مراسم «شیرخوارگان حسینی» در مصلی امام خمینی(ره) +عکس
هوش مصنوعی پشت در کلاس درس
۱۰۰ دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند
قراردادهای میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی؛ ۷۴ چاه نفت هوشمند می‌شود
قلعه‌نویی: بازیکنان انگیزه زیادی برای دیدار با بلژیک دارند
محبی: دیدار با بلژیک مهم‌ترین بازی ما در مرحله گروهی است
مهلت ثبت‌نام پذیرش کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ تمدید شد
ضرورت ترمیم تابلوهای سردرکوچه های مزین به نام شهدا
نتانیاهو و کاتز به آتش‌بس تن دادند
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید یکی از بزرگترین رویدادهای مشهد است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top