تاریخ انتشار: جمعه 1398/05/25 - 11:17
کد خبر: 324079

آخرین وضعیت تغییرات در ساختار قوه قضائیه

معاون اول قوه قضائیه آخرین وضعیت تغییرات در ساختار قوه قضائیه را اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که  چندین ماه از اعلام خبر تغییر در ساختار قوه قضائیه می گذرد اما خبری از این تغییرات نیست، آخرین وضعیت ادغام معاونت‌ها و تغییر در ساختار قوه قضائیه به کجا رسید؟ گفت: در این رابطه اقداماتی انجام شده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این تغییرات و ادغام‌ها ابلاغ شده است یا نه ؟ گفت: هنوز بخشی از این تغییرات نهایی نشده است تا ابلاغ شود و در مرحله بررسی قرار دارد.

پیشتر حجت الاسلام علیرضا امینی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه تیر ماه امسال بود سخنگوی قوه قضائیه از تغییر ساختار دستگاه قضا و ادغام برخی معاونت‌ها خبر داد، یک ماه از این خبر می‌گذرد، معاونت‌ها ادغام شدند؟ گفت: هنوز رسماً و به طور قطعی به ما ابلاغی نشده است و تا رسمی انجام نشود از نظر ما ادغام قطعی وجود نخواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که در صورت ادغام ۳۰ درصد پست‌ها حذف یا جابه جا خواهند شد؟ گفت: ۳۰ درصد نیست بلکه ده درصد از پست‌های اداری را گفتند که از ستاد به دادگستری‌ها منتقل شوند.

اول تیر ماه بود که غلامحسین اسماعیلی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه شنیده شده معاونت اجتماعی و پیشگیری و همچنین فرهنگی ادغام می‌شوند، آیا این موضوع صحت دارد؟ گفت: در این ساختار که برخی از معاونت‌ها در همدیگر ادغام می‌شوند، برخی از ادارات کل و مراکزی که تاکنون مستقیماً زیر نظر ریاست محترم قوه قضائیه اداره می‌شدند با همدیگر ادغام یا به معاونت‌هایی که تناسب داشتن واگذار شده‌اند.

اسماعیلی افزود: در ساختار جدید در حوزه ستادی قوه قضائیه تقریباً ۴۰ درصد از واحدهای که مستقیماً با ریاست محترم قوه قضائیه ارتباط داشتند را ادغام و یا حذف کردیم و یا در زیر مجموعه‌ای دیگر قرار دادیم.

وی ادامه داد: مقرر شده است در ساختار تفصیلی قوه قضائیه متناسب با کوچک سازی ساختار اصلی حداقل ۲۰ درصد از پست‌های سازمانی ستادی حذف شوند و نیروهای شاغل در ستاد قوه قضائیه متناسب با ساختار جدید به صف و مراجع قضائی منتقل شوند.

اسماعیلی ادامه داد: اولین نشست کاربردی ما با قوه مقننه را در اردیبهشت ماه برگزار کردیم، انشالله بر اساس هماهنگی‌های انجام شده قرار است به زودی نشسته قوه با دولت محترم برگزار شود.

وی درباره تحولات در قوه قضائیه گفت: از شنبه هفته آینده ما ساختار جدیدی را در قوه قضائیه اجرا خواهیم کرد و همانطور که عرض کردم ما شاهد هم کوچک سازی ستاد و هم چابک‌سازی آن خواهیم بود، یعنی معاونت فرهنگی و امور اجتماعی در هم ادغام می‌شوند و تبدیل به معاونت پیشگیری فرهنگی و امور اجتماعی می‌شود.

اسماعیلی ادامه داد: مرکز آمار و فناوری قوه قضائیه در معاونت راهبردی ادغام، معاونت راهبردی و فناوری قوه قضائیه اداره کل حفظ حقوق شهروندی در بازرسی ویژه قوه قضائیه ادغام می‌شود همچین اداره کل امور بین الملل در معاونت امور بین الملل و ستاد حقوق بشر اقدام می‌شود و چند مرکز امور نمایندگان در معاونت حقوقی قوه قضائیه ادغام می‌شود. مرکز سلامت قوه قضائیه در معاونت مالی و پشتیبانی قوه قضائیه ادغام خواهد شد و بسیاری از ادارات کل و مراکز دیگر در ساختار جدید به صورت ادغامی و کوچک‌سازی و چابک سازی انشاالله عملیاتی و اجرایی شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گرانی غذا و انرژی در اروپا و شوک به مزارع آمریکا
طرح جایگاه وداع با رهبر شهید انقلاب منتشر شد
قدرت؛ «امانتِ دادخواهی» است نه امتیاز سیاسی
چرا امارات ستون اقتصادی واشنگتن علیه ایران است؟ / دوران مماشات با شریک اقتصادی واشنگتن باید تمام شود
مُهر تأیید عمان بر حاکمیت ایران در هرمز؛ بن‌بست واشنگتن در آبراه حیاتی
از مبارزه با فساد تا مطالبه حکم‌رانی کارآمد
راهنمای خرید کامپیوتر اداری
راهنمای عملی آمادگی آزمون آیمت برای بورسیه پزشکی ایتالیا
سام اکسون, انتخاب مبلمان مناسب برای دکوراسیون خانه‌های امروزی
تعویض یا تعمیر لباسشویی کدام بهتر است؟
مزایای شستشوی فرش های مسکونی
نتایج قبولی چه چیزی درباره بهترین آموزشگاه تیزهوشان نشان می‌دهد؟
۱۳ صبحانه دانشجویی بدون نیاز به یخچال که تا ظهر سیرت نگه می‌دارند
توصیه‌های متروی تهران برای تردد ایمن برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
پروتکل‌های ایمنی و نکات ضروری برای حضور در تشییع میلیونی رهبر شهید
پیگیری حقوقی جنایات میناب و لامرد، مطالبه ملی است / مذاکره نباید به تضعیف حقوق ملت منجر شود
کدام تیم بیشترین مسافت را درجام‌جهانی طی کرد
کاریکاتور| واکنش کارتونی کارلوس لطوف به رفتار با تیم فوتبال ایران
وقت‌های تلف شده و موثرترین ثانیه‌های جام زرین
رئیس فدراسیون فوتبال عربستان استعفا کرد
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
راهنمای عملی آمادگی آزمون آیمت برای بورسیه پزشکی ایتالیا
نتایج قبولی چه چیزی درباره بهترین آموزشگاه تیزهوشان نشان می‌دهد؟
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
معاونت علمی به‌دنبال توسعه فناوری‌های کاهش مصرف آب
اعلام تعطیلات تابستانه دانشگاه صنعتی شریف از ۱۰ تا ۲۳ مرداد
رونمایی از پلتفرم جدید مشاوره دانشجویی تا اواسط تیرماه
آغاز اجرای طرح آزمایشی خرید اعتباری اقلام غذایی دانشجویان
تغییر در زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه خوارزمی
الگوی نوین حکمرانی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ابلاغ شد
مهلت دفاع داوطلبین بورد دندانپزشکی ۱۴۰۵ تا ۳۰ آبان
توزیع غذای دانشجویان علوم پزشکی بدون تغییر ادامه دارد
زمان تخلیه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) اعلام شد
زمان تخلیه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) اعلام شد
بحران مسکن اساتید در دانشگاه علامه/ ۵۰۰ نفر فاقد مسکن در اولویت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون‌های نهایی ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی تا ۹ تیر
صدور مرحله‌ای کارت نخبگی بنیاد ملی نخبگان آغاز شد
حل مشکلات استخدامی اعضای هیئت علمی جدید در دستور کار دانشگاه تهران
دانشگاه تهران پر شکایت ترین دانشگاه طی ۳ ماه گذشته
تکذیب طرح واریز یارانه غذا به کیف پول دانشجویان از زبان معاون وزیر بهداشت
مهلت دفاع داوطلبین بورد دندانپزشکی ۱۴۰۵ تا ۳۰ آبان
الگوی نوین حکمرانی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top