تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/08/15 - 10:19
کد خبر: 333979

ثبات قیمت گوشت در بازار

ملکی گفت:هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۹۶ تا ۹۸ هزار تومان به مشتری عرضه می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از استمرار ثبات نرخ گوشت گوسفندی در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۸۶ تا ۸۸ هزار تومان به مغازه‌دار و با احتساب ۱۰ درصد سود معادل ۹۶ تا ۹۸ هزار تومان به مشتری عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قیمت گوشت در هفته‌های اخیر ۱۰ هزار تومان کاهش یافته است، افزود: عرضه کافی دام و کنترل مرزها در خروج غیر قانونی دلیل اصلی افت قیمت گوشت در بازار به شمار می‌رود.

ملکی در واکنش به اظهار نظر برخی افراد مبنی بر انباشتگی دام در واحدها و ازدیاد عرضه بیان کرد: با توجه به جلوگیری از قاچاق دام از مرزهای کشور، میزان کنونی عرضه تنها جوابگوی بازار داخل است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد: افرادی که مسئله ازدحام دام در کشور را مطرح می‌کنند، تنها به دنبال آزاد شدن صادرات هستند، در حالیکه تحقق این امر همانند گذشته به سبب کمبود در بازار منجر به نوسان قیمت می‌شود.

وی قیمت کنونی هر کیلو دام زنده را ۳۹ تا ۴۲ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت هر کیلو دام نسبت به یک ماه اخیر ۷ تا ۸ هزار تومان در بازار کاهش داشته که با استمرار روند جلوگیری از قاچاق دام و ازدیاد عرضه پیش بینی می‌شود که روند افت قیمت در بازار استمرار یابد.

ملکی درباره اینکه آیا کاهش قیمت گوشت ادامه خواهد یافت، بیان کرد: با استمرار روند جلوگیری از خروج غیر قانونی دام از مرزهای کشور، احتمال کاهش بیشتر قیمت‌ها وجود دارد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در پایان درباره آخرین وضعیت قاچاق دام تصریح کرد: براساس آخرین اطلاعات، مرزهای کشور به نحو مطلوبی در حال کنترل هستند که این امر در کنار تثبیت قیمت دلار موجب شده انگیزه قاچاق دام از قاچاقچیان سلب شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top