تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/09/05 - 22:32
کد خبر: 336238

طهرانچی در جمع دانشگاهیان واحد نوشهر:

دانشگاه آزاد نوشهر به یک واحد فرصت‌آفرین تبدیل شود

رئیس دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد نوشهر باید خود را باور داشته و به یک واحد فرصت‌آفرین تبدیل شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه برنامه‌های سفر یکروزه خود به غرب استان مازندران، با حضور در واحد نوشهر، با کارکنان و اعضای هیأت علمی این واحد دیدار و گفتگو کرد.

طهرانچی در این نشست دوساعته، با اشاره به تنوع واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی مدل‌های مختلفی دارند. به عنوان نمونه واحد تهران مرکز، ۶۰ هزار دانشجو دارد و در این حال واحد نوشهر ۶۰۰ دانشجو دارد که مسلماً نمی‌توان با یک مدل ثابت این واحد‌ها را مدیریت کرد.

وی با اشاره به جمعیت داوطلبان ورود به دانشگاه شهرستان نوشهر، گفت: نوشهر سالانه حدود ۱۲۰۰ داوطلب ورود به دانشگاه دارد که دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر به راحتی می‌تواند سالانه حداقل نیمی از آن‌ها را جذب کند، چرا که این واحد یک نقطه از شبکه‌ای است که با دارا بودن ۴۰۰ واحد و مرکز دانشگاهی، ۳۸ درصد آموزش عالی کشور را در اختیار دارد و نباید خود را با دانشگاه‌های کوچک مقایسه کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر باید خود را باور داشته و به یک واحد فرصت‌آفرین تبدیل شود.

وی با تأکید بر اینکه تجارت اصلی و کسب و کار دانشگاه آزاد اسلامی آموزش و پژوهش است، تصریح کرد: وظیفه ما آموزش و پژوهش است و اگر در این وظیفه شکست بخوریم، در کار‌های دیگر نیز شکست خواهیم خورد. اگر قرار است بندر نوشهر مرکز صادرات به کشور‌های CIS (کشور‌های مستقل مشترک المنافع) باشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر باید در این زمینه ورود کرده و فرصت‌هایی همچون صادرات گل‌های زینتی را بررسی کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اگر واحد نوشهر متولی مجموعه خدمات آموزشی و پژوهشی مربوط به بندر و صادرات به کشور‌های CIS باشد، آیا کسی می‌تواند رقیب این دانشگاه شود؟ واحد نوشهر برای اینکه جایگاه دانشگاه را در افکار مردم ارتقا دهد، باید نقش محوری پیدا کند و با همبستگی سازمانی بین ۵۳ عضو هیأت علمی خود، یک مأموریت ویژه را برای واحد تعیین کرده، آن را پیش ببرد و تبدیل به قطب آن شود؛ بنابراین لازم است واحد نوشهر در یک موضوع همچون خدمات بندر متمرکز شود تا بتواند به برند آموزش و پژوهش خدمات بندر در کشور تبدیل شود.

طهرانچی خاطرنشان کرد: واحد نوشهر اگر تصمیم به راه‌اندازی گلخانه دارد، باید آموزش چگونگی کشت گل، نحوه نگهداری آن، بسته‌بندی و فروش گل‌های زینتی را مد نظر داشته باشد و این موارد را در یک محیط علمی و عملی به دانشجویان و متقاضیان خود ارائه کند. در این صورت این واحد می‌تواند به جایگاه ویژه‌ای دست یابد.

ارائه آموزش‌های کوتاه مدت در حوزه خدمات بندری و صادرات گل‌های زینتی

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به توجه واحد‌های این دانشگاه به دوره‌های آموزش کوتاه‌مدت، گفت: واحد نوشهر در کنار ۶۰۰ دانشجوی فعلی خود می‌تواند با ایجاد مدرسه عالی مهارتی در حوزه خدمات بندر، حداقل هر ماه ۶۰۰ نفر را برای دوره‌های کوتاه‌مدت جذب کرده و آموزش دهد. در این مدرسه می‌توان آموزش‌های کوتاه‌مدت و کاربردی همچون حقوق بندری CIS، حقوق گمرکی و... را ارائه کرد. در واقع دانشگاه دیگر با آموزش کلاسی رشد نخواهد کرد و واحد نوشهر باید آموزش‌های کوتاه مدت در حوزه خدمات بندری و صادرات گل‌های زینتی را در دستورکار قرار دهد.

توجه به مشاغل دانش بنیان در حوزه بندر

وی در پایان خاطرنشان کرد: واحد نوشهر یکی از واحد‌های جوان دانشگاه آزاد اسلامی است که امکان رشد دارد و اگر خوب حرکت کند، می‌تواند تعداد دانشجویان خود را به حداقل ۴ هزار دانشجو برساند. برای تحقق این هدف، لازم است ظرفیت‌ها و عقب ماندگی‌ها را شناسایی کرده، تحولات اجتماعی را درک کرده و مشاغل دانش بنیان در حوزه بندر را مورد توجه جدی قرار دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«دنتال طلا» پلمب شد
تشدید بحران در ائتلاف حاکم اسرائیل؛ حمله پسر نتانیاهو به بن‌گویر
دست‌کم ۸ نفر در ایلینوی آمریکا هدف گلوله قرار گرفتند
فرار فرزند نتانیاهو از آمریکا به دلایل امنیتی
یمن: عربستان در پرونده ورود داروها کارشکنی می‌کند
پیام فرمانده کل سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان ایران
روسیه برای حملات گسترده علیه اوکراین آماده می‌شود
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
باران در ارتفاع البرز مرکزی و شمال، گردوخاک در جنوب، شرق و شمال‌شرق
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
چین بیشترین هزینه را برای احیای بازدارندگی ایران پرداخت کرد!
از تفاهم تا تحریم / تنگه هرمز، گرفتار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد
تیم ملی والیبال پسران زیر ۱۷ سال ایران با پیروزی مقابل فرانسه، قهرمان جهان شد
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
تاریخ‌سازی دختران والیبال ایران در قهرمانی آسیا / با شایستگی چهارم شدیم
قطار چینی در ۵.۳ ثانیه به سرعت هواپیما رسید
ادامه نقض آتش بس؛ حملات دوباره رژیم اسرائیل به چند شهرک در جنوب لبنان
وضعیت بحرانی ذخایر موشک‌های راهبردی آمریکا پس از تجاوز علیه ایران
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top