تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/09/27 - 10:42
کد خبر: 338747

احیای علم رسالت حوزه و دانشگاه

مدیر حوزه های علمیه خواهران استان تهران با بیان اینکه ثمره وحدت حوزه و دانشگاه رشد و تعالی جامعه است، گفت: رسالت حوزه و دانشگاه حیات بخشیدن به علم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حجت الاسلام حسین کبیریان گفت:  وحدت حوزه و دانشگاه را از پیام های خجسه انقلاب اسلامی و از آثار پربرکت انقلاب فرهنگی برشمرد و اظهار داشت: مرحوم آیت الله مفتح از پیشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بودند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران استان تهران ادامه داد: شهیدان مفتح و مطهری در جهت تقویت ارتباط، همکاری و هم فکری حوزه و دانشگاه بسیار تلاش کردند.

وی با تاکید بر اینکه حوزه و دانشگاه هر دو از مرجعیت علمی برخوردار هستند، ابراز کرد: یکی از رسالت های مهم دانشگاه پس از کاوش های علمی جهت دهی جامعه به سوی اهداف بلند فرهنگی و اجتماعی است و حوزه علمیه نیز با تبیین، تحقیق و پژوهش به تقویت باورهای دینی افراد اقدام می کند که هر دوی این فعالیت‌های علمی در راستای رشد و تعالی فرد و جامعه صورت می پذیرد.

حجت الاسلام کبیریان علم را فصل مشترک حوزه و دانشگاه دانست و گفت: مقصود از وحدت حوزه و دانشگاه آن نیست که این دو نهاد علمی با یکدیگر تقابل دارند و یا هدفشان جدا است و باید با یکدیگر متحد شوند بلکه مراد استفاده از ظرفیت های یکدیگر برای حیات بخشیدن به علم است.

مدیر حوزه های علمیه خواهران استان تهران تحقق اسلام ناب و پیشرفت علمی را اساسی‌ترین راهبرد در تقویت وحدت میان حوزه و دانشگاه بیان کرد و ادامه داد: حوزه و دانشگاه به عنوان مغز متفکر جامعه و دو پایگاه فکری و فرهنگی در راستای پیشرفت علم و حفظ فرهنگ اصیل کشور به یکدیگر نیازمند هستند و اینگونه نیست که بگوییم این دو نهاد علمی بی نیاز از یکدیگر هستند.

وی مهمترین ثمره وحدت حوزه و دانشگاه را سالم سازی فضای علمی و معنوی کشور دانست و گفت: امروز با تعاملات و همکاری هایی که این دو قشر تاثیرگذار در جامعه با یکدیگر دارند شاهد پیشرفت علمی و تعالی معنوی جامعه در ابعاد مختلف هستیم.

حجت الاسلام کبیریان به بهره گیری از اساتید دانشگاهی در حوزه های علمیه اشاره کرد و اظهار داشت: امروز بسیاری از اساتید حوزوی در دانشگاه ها کرسی تدریس دارند یا بسیاری از کرسی های آزاد اندیشی با بهره گیری از اساتید و نخبگان حوزوی و دانشگاهی برگزار می شود که این بیانگر مشارکت و تعاملات خوب حوزه و دانشگاه است.

مدیر حوزه های علمیه خواهران استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: از جمله مشارکت های خوب حوزه و دانشگاه در راستای تقویت و ارتقای معنویت دانشجویان می توان به حضور فعال مبلغان و مبلغات در خوابگاه های دانشجویی و دانشگاه ها اشاره کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تأیید سنتکام: ۲ کشته و دهها زخمی در حملات موشکی ایران به اردن/ منهدم شدن چندین بالگرد بلکهاوک در اردن و کویت
بزرگداشت رهبر شهید به همت دانشگاهیان و جامعه علمی
قیمت بلیت پرواز اربعین اعلام شد
کشف جسد درپایگاه نظامیان آمریکایی در اردن
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای جنگی گسترده‌ علیه ایران است
ترامپ در حال تماشای فینال جام جهانی از پشت شیشه ضدگلوله + عکس
سلطه اسپانیا بر جوایز فردی
شنیده شدن صدای انفجار در کویت و بحرین
در صورت تشدید حمله به ایران، پایگاه‌های آمریکا را می‌زنیم
حمله به نیروگاه دارخوین تعرضی خطرناک به زیرساخت‌های ایران است
سپاه تصویرآشیانه‌های اف ۱۵ و ۱۶ منهدم شده در اردن را منتشر کرد
سه بار آزمایش، سه بار شکست؛ هنوز هم مذاکره؟
حفظ همگرایی و حضور میدانی مردم مبعوث شده، هدف اصلی وحدت مورد اشاره امام جامعه 
سخنگوی دولت وارد هرمزگان شد
سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد
مدافع ملی‌پوش از پرسپولیس جدا شد
فیلم| انهدام و جمع‌آوری لاشه پهپاد MQ۹ ارتش تروریست امریکا در عسلویه
کولیوند: بازگشایی بیمارستان ایرانیان دبی باید پیگیری شود
مرادی: «یک ساعت همراهی ملی» مرهمی بر گرمای جنوب و پاسخی به دشمن است
وزیر نیرو: خسارات حملات دشمن را فورا جبران می‌کنیم
وزیر نیرو: آمریکا ۴ خط انتقال ۴۰۰ ‌کیلوولت برق را هدف قرار داد
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top