تاریخ انتشار: جمعه 1398/11/25 - 10:46
کد خبر: 345470

طرح صندوق رفاه برای نوسازی خوابگاه‌ها

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: حدود ۶۵ درصد از خوابگاه ها عمر بالای ۲۰ سال دارند و براساس برآورد ما حدود ۹۹۰ میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز آنها اعتبار نیاز است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، ناصر مطیعی  با اشاره به تعمیر و تجهیز خوابگاه های دانشجویی گفت:طرحی تهیه کرده ایم که با همکاری صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، دانشگاه ها و خیرین خوابگاه های دانشجویی را تعمیر، تجهیز، مرمت و نوسازی کنیم. 

وی ادامه داد:  در این طرح ۴۰ درصد اعتبار توسط صندوق رفاه دانشجویان، ۳۰ درصد توسط خیرین و ۳۰ درصد نیز توسط دانشگاه ها تهیه می شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: در این طرح دانشگاه ها  خود می توانند خیرین را معرفی کنند و همچنین صندوق نیز تلاش می‌کند با برخی از خیرین وارد مذاکره شود.

وی افزود: قبلاً ۵۰ درصد اعتبار تعمیر وتجهیز خوابگاه ها  توسط دانشگاه‌ها و ۵۰ درصد توسط صندوق رفاه دانشجویان تامین می شد اما اکنون درصدد هستیم تا از منابع خیرین نیز استفاده کنیم.

مطیعی ادامه داد:  خوابگاه های ما کیفیت متفاوتی دارند، برخی از خوابگاه ها نوساز هستند و کیفیت خوبی دارند و برخی نیز مدتی است از قدمت آنها گذشته و از آنها استفاده شده و کیفیت مطلوبی ندارند که برای تجهیز آنها نیاز به اعتبار داریم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود:  با توجه به قدمت و فرسودگی خوابگاهها، حدود ۶۵ درصد از خوابگاههای ما عمر بالای ۲۰ سال دارند و طبیعی است که هزینه تعمیر و بازسازی آنها زیاد باشد.

وی ادامه داد: بر اساس برآورد ما در سال ۹۸ حدود ۹۹۰ میلیارد تومان (نهصد و نود میلیارد تومان) برای تعمیر و تجهیز خوابگاه ها از جمله سرمایش، گرمایش، روشنایی خوابگاه ها و تعمیر سرویس بهداشتی و آشپزخانه ها نیاز است.

مطیعی افزود: علی رغم این که زحمات زیادی طی ۴ الی ۵  سال گذشته کشیده شده است امسال ۱۰۰ میلیارد تومان توسط صندوق و دانشگاه ها فقط برای تعمیر، تجهیز، نوسازی و مرمت خوابگاهها هزینه شده است اما به اعتبار بیشتری نیاز داریم.

وی ادامه داد: امیدواریم که با کمک خیرین، دانشگاهها، سازمان برنامه و بودجه و صندوق روند مرمت و نوسازی خوابگاه ها را تسریع کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بزرگداشت رهبر شهید به همت دانشگاهیان و جامعه علمی
قیمت بلیت پرواز اربعین اعلام شد
کشف جسد درپایگاه نظامیان آمریکایی در اردن
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای جنگی گسترده‌ علیه ایران است
ترامپ در حال تماشای فینال جام جهانی از پشت شیشه ضدگلوله + عکس
سلطه اسپانیا بر جوایز فردی
شنیده شدن صدای انفجار در کویت و بحرین
در صورت تشدید حمله به ایران، پایگاه‌های آمریکا را می‌زنیم
حمله به نیروگاه دارخوین تعرضی خطرناک به زیرساخت‌های ایران است
سپاه تصویرآشیانه‌های اف ۱۵ و ۱۶ منهدم شده در اردن را منتشر کرد
سه بار آزمایش، سه بار شکست؛ هنوز هم مذاکره؟
حفظ همگرایی و حضور میدانی مردم مبعوث شده، هدف اصلی وحدت مورد اشاره امام جامعه 
سخنگوی دولت وارد هرمزگان شد
سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد
مدافع ملی‌پوش از پرسپولیس جدا شد
فیلم| انهدام و جمع‌آوری لاشه پهپاد MQ۹ ارتش تروریست امریکا در عسلویه
کولیوند: بازگشایی بیمارستان ایرانیان دبی باید پیگیری شود
مرادی: «یک ساعت همراهی ملی» مرهمی بر گرمای جنوب و پاسخی به دشمن است
وزیر نیرو: خسارات حملات دشمن را فورا جبران می‌کنیم
وزیر نیرو: آمریکا ۴ خط انتقال ۴۰۰ ‌کیلوولت برق را هدف قرار داد
ورود پژوهشگاه ارتباطات به همکاری های فناورانه «بریکس»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top