تاریخ انتشار: شنبه 1398/12/10 - 20:17
کد خبر: 347304

رباتی برای کمک به کودکان اوتیسمی

محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی از تولید ربات‌های ویژه آموزش به کودکان مبتلا به اوتیسم خبر داده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تک‌اکسپلور، محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی از تولید ربات‌های ویژه آموزش به کودکان مبتلا به اوتیسم خبر داده‌اند.

این ربات‌های اجتماعی به کودکان مبتلا  به اوتیسم کمک می‌کنند تا آموزش ببینند و مهارت‌های اجتماعی را فرا بگیرند.

ربات‌های یادشده کیوی نام دارند و از طریق گفتگو و سوال و جواب با کودکان مبتلا به اوتیسم می‌توانند توانایی‌های آموزشی و سطح درک مطلب آنها را برآورد کنند.

بسیاری از کودکان مبتلا به اوتیسم با تأخیر در رشد روبرو هستند؛ ارتباطات، چالش‌های رفتاری و مشکل در تعاملات اجتماعی از جمله این موارد است.

تحقیقات قبلی حاکی از آن است که ربات‌های کمکی اجتماعی می‌توانند به کودکان مبتلا به اوتیسم آموزش دهند؛ اما اگر این ربات‌ها بتواند رفتار کودک را به طور دقیق تفسیر کنند و به درستی واکنش نشان دهند، این مداخلات درمانی بهتر عمل می‌کنند.

اکنون، محققان گروه علوم کامپیوتر USC ‌ربات‌های یادگیری را برای کودکان مبتلا به اوتیسم ایجاد کرده‌اند؛ آنها همچنین بررسی کردند که آیا ربات‌ها می‌توانند علاقه کودک را به یک کار با استفاده از یادگیری ماشینی تخمین بزنند یا خیر.

محققان در یکی از بزرگترین مطالعات در نوع خود، یک ربات مساعدت اجتماعی را در خانه‌های 17 کودک مبتلا به اوتیسم به مدت یک ماه قرار دادند.

پس از اتمام مطالعه، محققان همچنین مشارکت شرکت کنندگان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند؛ نتایج این آزمایشات به ترتیب در روزهای ۶ نوامبر و ۲۶ فوریه در Frontiers in Robotics و AI و Science Robotics منتشر شد و نشان داد این ربات‌ها که در واقع در نقش یک مشاور عمل می‌کند، توانایی کودکان دچار اوتیسم را افزایش داده‌اند.

ربات‌های یادشده از طریق گفتگو و سوال و جواب با کودکان مبتلا به اوتیسم می‌توانند توانایی‌های آموزشی و سطح درک مطلب آنها را برآورد کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top