تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/12/12 - 11:51
کد خبر: 347516

ویروس کرونا کارخانه‌ی تولید نمایشگر ال‌جی را به تعطیلی کشاند

شیوع جهانی ویروس کرونا تاکنون برای بسیاری از شرکت‌های حوزه‌ی فناوری مشکل‌ساز شده است. این بار ال‌جی به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا، ناچار به تعطیلی چندروزه‌ی یکی از کارخانه‌های خود شده است.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به‌نظر می‌رسد سامسونگ تنها شرکت کره‌ای نباشد که به‌طور مستقیم با آلودگی به ویروس کرونا دست‌وپنجه نرم می‌کند. ال‌جی به تازگی  از تعطیلی موقت کارخانه‌ی تولید نمایشگر خود در شهر گومی کره جنوبی خبر داده است. تعطیلی کارخانه ال‌جی پس‌از‌آن اتفاق افتاد که ابتلای یکی از کارکنان یک بانک در مجاورت این کارخانه به بیماری کووید ۱۹ تایید شد. نمایشگرهای تخت تولیدی در این کارخانه، در ساخت گوشی‌های هوشمند استفاده می‌شوند. طبق اعلام سخنگوی ال‌جی، فعالیت خط تولید این کارخانه، روز سه‌شنبه سوم مارس (۱۳ اسفند) از سر گرفته خواهد شد. مسئولان این شرکت بزرگ کره‌ای از میزان تأثیر این تعطیلی چند روزه بر روند تولید گوشی‌های این شرکت سخنی به میان نیاورده‌اند.
پیش‌تر سامسونگ نیز کارخانه تولید گلکسی Z فلیپ در همین شهر را به‌علت آلودگی یکی از کارگران به ویروس کرونا به مدت چند روز تعطیل کرده بود.
بی‌شک توقف چندروزه‌ی تولید نمایشگرهای ال‌جی روند تولید گوشی‌های این شرکت را تحت تأثیر قرار خواهد داد؛ با این حال مشخص نیست که تأثیر تعطیلی موقت این کارخانه تنها به محصولات ال‌جی محدود باشد. این غول کره‌ای دنیای فناوری، مسئولیت تأمین نمایشگرهای بسیاری از محصولات شرکت‌های دیگر از جمله آیفون اپل را بر عهده دارد. در صورت کافی نبودن میزان ذخایر، این تعطیلی چند روزه می‌تواند به کمبود نمایشگر و ایجاد وقفه در تولید گوشی‌های هوشمند مشتریان ال‌جی منجر شود.
بحران کرونا تاکنون برای بسیاری از شرکت‌های حوزه‌ی تکنولوژی دردسرساز شده است. حتی بزرگ‌ترین شرکت‌های دنیای فناوری نیز از آسیب‌های ناشی از این ویروس در امان نیستند. اپل چندی پیش از کمبود آیفون برای پاسخگویی به تقاضای جهانی خبر داده بود. مایکروسافت نیز به‌تازگی اعلام کرده است که درآمدهای این شرکت در برخی بخش‌ها به دلیل مشکلات پیش آمده در اثر شیوع بیماری کووید ۱۹ تحت‌الشعاع قرار گرفته‌اند و این شرکت از پیش‌بینی‌های مالی عقب می‌ماند.
اثرات این ویروس بر دنیای فناوری به همین‌جا ختم نمی‌شود. تاکنون بسیاری از نمایشگاه‌های مهم جهانی به دلیل نگرانی از گسترش بیشتر ویروس کرونا به تعطیلی کشیده شده‌اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قیمت گاز اروپا به بالاترین حد از ژانویه ۲۰۲۳ رسید
روایت کارشناس صهیونیست از حفره امنیتی بزرگ در اسرائیل
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
توافق مکه؛ اولین نشست مقامات عربستان، ترکیه و پاکستان در استانبول
جوزف عون: ثبات لبنان برای ثبات منطقه و اروپا ضروری است
موضع‌گیری خصمانه اروپا علیه ایران در همراهی با آمریکا
آمار اخراج‌ اساتید در دولت سیزدهم تکذیب شد
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
روایت بانویی که «زندگی را سخت نمی‌گرفت»
وقوع زلزله در تهران قطعی است
افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو برای کشاندن آمریکا به جنگ با ایران افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو
دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف زندانیان بدهکار و محکومان قصاص
پای بیگانگان باید از منطقه قطع شود
۶۶ هزار مجروح در جنگ تحمیلی سوم رایگان درمان شدند
کرملین: نشست سه جانبه فقط برای نهایی کردن توافقات اوکراین ممکن است
کره شمالی: سلاح هسته‌ای ضامن حاکمیت کشور است
آلمان خواستار تلاش برای پایان دادن به جنگ علیه ایران شد
ورود وطن‌فروشان ممنوع
افشای اسناد جدید همکاری تجزیه طلبان کُرد با تل آویو علیه ایران
نشست رسمی با دانشجویان مکشفه! / «شاهکار جدید» وزارت علوم پس از قطع همکاری با کارمند آمر به معروف
الاخبار: ایران ابتکار عمل جنگ را در دست دارد
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top