تاریخ انتشار: شنبه 1398/12/17 - 21:29
کد خبر: 348128

آموزش پنهان کردن وضعیت آنلاین در واتساپ

آموزش پنهان کردن وضعیت آنلاین در واتساپ

شاید دیگر دشوار باشد که بخواهیم نگاهی به عقب بیاندازیم و زمانی را بیاد بیاوریم که جهان با پیامک کار می‌کرد. سرویس‌هایی همچون واتساپ کار چت کردن با دوستان و خانواده را برایمان بسیار آسانتر کرده اند. با این حال، این سهولت در ارتباطات، پیامدهای ناخوشایندی را هم به همراه دارد. حالا انتظار ما این است که بفهمیم که آیا گیرنده آنلاین است و پیام ما را در همان لحظه می‌خواند یا خیر.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متاسفانه همه ما حرف‌هایی که بعد از ارسال پیام زده می‌شوند را شنیده‌ایم، این که آیا پیام‌ها ارسال/ دریافت/ دیده یا خوانده شده‌اند. اگر می‌خواهید در پیام رسان فوری خود کمی حریم خصوصی داشته باشید، ما به شما می‌گوییم که چگونه وضعیت آنلاین بودن خود را در واتساپ پنهان کنید.

چگونه وضعیت آنلاین بودن خود را در واتساپ پنهان کنید

در واتساپ خیلی ساده و آسان می‌توانید وضعیت آنلاین بودن خود را غیرفعال کنید، البته یک توافقی هم وجود دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

برای پنهان کردن وضعیت آنلاین خود این مراحل را دنبال کنید:

1- واتساپ را باز کنید

2- روی سه نقطه عمودی در گوشه بالا سمت راست کلیک نمایید.

3- روی تنظیمات یا Settings ضربه بزنید.

4- از منوی تنظیمات، Account را انتخاب نمایید.

5- سپس، روی Privacy ضربه بزنید.

6- Last Seen را از لیست گزینه‌ها انتخاب نمایید.

7- در پنجره پاپ آپ، Nobady را انتخاب نمایید.

پس تکلیف توافقی که گفتیم چه می‌شود؟ غیر فعال کردن وضعیت آنلاین، به این معناست که شما دیگر نمی‌توانید وضعیت آنلاین دیگران را ببینید. این کار باعث می‌شود که دیگران همزمان با پنهان کردن وضعیت و کارهای خود نتوانند تجسسی بر اعمال و کارهای دیگران داشته باشند.

متاسفانه، راهی برای تنظیم قابلیت مشاهده وضعیت آنلاین کاربربه کاربر وجود ندارد. برای مثال، امکان این که خانواده و دوستان شما بتوانند از وضعیت آنلاین شما با خبر باشند، اما همزمان این وضعیت از چشمان رئیس‌تان پنهان بماند وجود ندارد.

گزینه‌های دیگر حریم خصوصی در واتساپ که می‌توانید تغییر دهید

وقتی در منوی Privacy یا حریم خصوصی هستید، خالی از لطف نیست که نگاهی هم به گزینه‌های دیگر حریم خصوصی در واتساپ داشته باشید.

شما می‌توانید امکان مشاهده عکس پروفایل، صفحه و وضعیت خود را محدود کنید. تنظیم نهایی غیر فعال کردن read receipts یا " رسیده خوانده شده" است، یعنی همان دو تیک آبی که نشان می‌دهد پیام شما به دست مخاطب رسیده و خوانده شده است. همانند وضعیت آنلاین، غیرفعال کردن read receipts یک معامله متقابل است. یعنی اگر این ویژگی را در پیام رسان خود غیر فعال کنید، خودتان هم قادر به دیدن وضعیت read receipts دیگران نخواهید بود.

منبع: makeuseof

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات تازه از حمله موشکی یمن به پایگاه «خمیس مشیط» عربستان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مهاجرانی: فعلاً تغییری در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای نداریم
جزئیات جدید درباره تفاهم نهایی ایران و عمان
بلوف جدید ترامپ درباره تسلیحات لیزری نوین آمریکا
مذاکره باید با پرداختن به تجاوز آمریکا علیه ایران آغاز شود
نقش کلیدی مردم منطقه در عملیات انهدام تیم تروریستی در سراوان
بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد
بقایی: صبر خانواده شهدای لامرد تصویر قدرت ایران است
زنان اصفهانی در کنار سی‌وسه پل در دوران قاجار
صید سه امتیازی چادرملو از آبادان
محمدعلی الحوثی: هر حماقتی علیه یمن با پاسخ روبه رو خواهد شد
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه
راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
درخشش بانوی فناور ایرانی در مسابقات استارتاپی زنان بریکس ۲۰۲۶
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
«زن ناشناس» دانمارکی شیر طلا را برد
الزیدی: اجازه نمی‌دهیم عراق مبدأ حمله به همسایگان باشد
برادر معاون استاندار آذربایجان‌ غربی ترور شد
حضور«محفل ستاره‌ها» در اجتماعات مردم تهران +عکس
پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top