تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/12/28 - 15:09
کد خبر: 349363

بازگشت ۱۵هزار دانشجوی خارجی دانشگاه‌های داخل به کشور

مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم گفت: در ایام تعطیلات دانشگاهی و برای مقابله با بحران کرونا ۱۵۶۸۰ دانشجو به کشور خود بازگشته اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سازمان امور دانشجویان، عبدالحمید علیزاده مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم  اظهار داشت: در نخستین روزهای شیوع کرونا در ایران، با همکاری و هماهنگی صورت گرفته میان سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، پلیس مهاجرت و گذرنامه نیروی انتظامی و برخی مراجع ذیصلاح، زمینه ای فراهم شد تا دانشجویان بین المللی بتوانند در کمترین زمان ممکن و بدون تشریفات مرسوم اداری از کشور خارج شوند و صدور پیام پیام قدردانی وزیر امور خارجه هند از مسوولان ایرانی در همین راستا صورت گرفته است.

وی افزود: با اقدامی که در هفته اول اسفندماه برای تسهیل خروج دانشجویان غیر ایرانی صورت گرفت حدود ۱۵۰۰۰ نفر دانشجو به کشور خود بازگشتند که رضایت خاطر مسوولان کشورهای مبدا و خانواده های این دانشجویان را در پی داشت.

مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی با اشاره به اینکه در ایام تعطیلات دانشگاهی به مناسبت مقابله با بحران کرونا تعداد ۱۵۶۸۰ دانشجو به کشور خود بازگشته اند گفت: البته لازم به ذکر است علیرغم خروج از کشور این دانشجویان همانند دانشجویان ایرانی در حال حاضر به صورت مجازی و آنلاین آموزش های دانشگاهی خود را دنبال می کنند.

علیزاده گفت: پیام وزیر امور خارجه هند در قدردانی از مسئولان ایرانی به علت مساعدت در خروج بدون تشریفات دانشجویان هندی نشانه اهمیت دیپلماسی علمی در تقویت دیپلماسی عمومی است.

سوبرامانیام جایشانکار وزیر امور خارجه هند در یک پیام توییتری، از مسئولان کشورمان و سفیر هند در ایران و گروه سفارت هند به مناسبت تسهیل در بازگشت مسافران و دانشجویان هندی از ایران قدردانی کرده بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top