تاریخ انتشار: جمعه 1399/02/19 - 11:37
کد خبر: 355134

وضعیت خدمت مشمولانی که امسال کنکوری بودند

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا به تشریح وضعیت خدمت مشمولانی پرداخت که به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا هنوز نتوانسته کنکور بدهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سردار تقی مهری، با اشاره به وضعیت خدمت مشمولانی که امسال کنکوری بودند، اظهار کرد: برابر قانون کسانی که به سن ۲۰ سالگی می‌رسند، ۱۸ سال آنها تمام می‌شود و حداکثر تا ۲۰ سالگی باید وضعیت سربازی خود را معلوم کنند، البته از ۱۸ تا ۲۰ سالگی می‌توانند معافیت تحصیلی بگیرند.

وی افزود: افرادی هستند که به عنوان به مثال امسال خرداد ماه امسال دیپلم می‌گیرند این افراد یک سال زمان دارد تا به خدمت سربازی بیاید یعنی تغییر تاریخ کنکور تغییری در وضعیت اینها ندارد چراکه تا خرداد سال آینده این افراد مهلت دارند تا دانشگاه قبول شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: بنابراین کسانی که در خرداد امسال دیپلم گرفتند یک سال زمان و مهلت معرفی دارند که برای خدمت سربازی بیایند. در واقع می‌توانند در کنکور امسال که شهریور ماه برگزار می‌شود، شرکت کنند.

ارائه مهلت یک ساله به لیسانسه‌ها از سوی دانشگاه

سردار مهری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه وضعیت خدمت مشمولان دانشجو که در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد در حال تحصیل هستند و باید کنکور ارشد و یا دکترا می‌دادند و الان زمان این آزمون هم به تأخیر افتاده است، گفت: کسانی که در مقطع دکترا هستند یا مقاطع فوق لیسانس می‌خواهند شرکت کنند بستگی به شرایط فرد داد. به عنوان مثال لیسانسه‌ها ۵ سال وقت دارند. حتی اگر دچار مشکل شوند همانند کرونا که پیش آمده دانشگاه اجازه دارد، کمیسیون برگزار می‌کنند و یک سال به آنها اجازه دهد که ادامه تحصیل بدهند.

وی خاطرنشان کرد: اگر مدت زمان تحصیل فردی بیشتر از ۵ سال برای گرفتن لیسانس پیوسته طول کشید و به دلیلی عقب افتاد در کمیسیون یک سال دیگر هم به او اجازه می‌دهند. یعنی ۶ سال وقت دارد لیسانس خود را بگیرد و هیچ مشکلی هم از نظر وظیفه عمومی ندارد.

به گفته رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در حال حاضر دیپلمه‌ای نداریم که اجازه شرکت در کنکور را نداشته باشد چراکه هر کسی الان دیپلم گرفت یک سال فرصت دارد تعیین تکلیف سربازی خود را انجام دهد و یک بار هم کنکور را اجازه دارد شرکت کند.

احتمال دادن یک بازه زمانی به مشمولانی که برای بار دوم می‌خواهند کنکور بدهند

سردار مهری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا احتمال دارد ستاد کل نیروهای مسلح برای کسانی که کنکور سال گذشته را قبول نشدند و امسال قصد داشتند تا بار دیگر در کنکور شرکت کنند ولی به دلیل کرونا و تعویق آزمون‌ها این شانس را از دست دادند، مهلتی در نظر بگیرد تا بتواند از شانس خود استفاده کنند، گفت: این را مطلع نیستم مگر آموزش و پرورش یا هر نهاد دیگری از ستاد کل نیروهای مسلح درخواست کند و آنها تصمیم جدیدی در این باره بگیرند.

به گفته وی تا به این لحظه هنوز نه آموزش و پرورش و نه وزارت علوم و نه هیچ نهاد دیگری این درخواست را نه از ستاد کل نیروهای مسلح و نه از سازمان وظیفه عمومی ناجا نداشته است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در پایان گفت: تمامی دیپلمه‌ها نگران نباشند و استرس هم نداشته باشند چراکه همه می‌توانند یک بار در کنکور شرکت کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای نهاد تروریستی سنتکام درباره زمان آغاز محاصره دریایی ایران
وقوع حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان
وقوع چند انفجار در جزیره کیش و تکذیب حمله به تأسیسات آب و برق
محکومیت حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا
نشست علنی مجلس برگزار شد
سنتکام از موج جدید تجاوز آمریکا به ایران خبر داد
شنیده شدن صدای انفجارهایی در استان هرمزگان
انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در تنگه هرمز
بازگشت ترامپ به تنظیمات کارخانه با ادعاهای تکراری و جنگجویانه
جنگ اخیر، شکست سیاست انزوای ایران را ثابت کرد
ادارات خوزستان چهارشنبه دورکار شدند
با او به توافق رسیده‌ایم
اسامی شهدای امروز حمله تروریستی آمریکا به آبادان اعلام شد
حمله رژیم سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند
حاکمیت و مدیریت بر تنگه هرمز را با قدرت اعمال می‌کنیم
به آمریکا اجازه دخالت در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
ایران و روسیه شرکای راهبردی و دوستان قابل اعتماد یکدیگرند
ما حافظ امنیت تنگه هرمز هستیم
ترامپ و توهم کنترل تنگه هرمز
دستور پزشکیان درباره طلب ۴ میلیارد یورویی تامین‌کنندگان کالاهای اساسی
رویترز: فوتبال ایران با قلعه نویی به جام ملت‌های آسیا می‌رود
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top