تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/03/26 - 15:44
کد خبر: 359705

توسعه کشور براساس تحکیم خانواده اتفاق می‌افتد

یک کارشناس مسائل خانواده گفت: بسیج دانشجویی برای حل مشکلات ازدواج و خانواده مطالبه‌گری را باید در سه سطح قوه مقننه، مجریه و قضائیه ادامه دهد، البته مطالبه گری‌ای که با تحقیق، پژوهش و راهکار دادن همراه باشد.

به گزارش خبرنگار«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مریم جلالی کارشناس حوزه خانواده در نشست خبری « فرصتها و چالش‌های قانونی در حوزه ازدواج» که به همت سازمان بسیج دانشجویی در لانه جاسوسی سابق آمریکا برگزار شد،  گفت: ضرورت توجه به خانواده به قدری است که اگر قرار باشد خانواده محور توسعه قرار بگیرد، تمام رفتار‌ها براساس تحکیم خانواده اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه تحکیم خانواده همچنان در نگرش و بینش ما اصالت دارد و اصل است، ادامه داد: متاسفانه رفتار قانون گذار و متولیان امر باعث به وجود آمدن اشکالاتی در تحکیم خانواده شده است.

جلالی افزود: وقتی لایه‌های مختلف مبتنی بر خردمندی و آینده پژوهی باشد، می‌توان بازخورد رسانه‌ای درستی را از تحکیم خانواده داشته باشیم؛ اما زمانی که نگاه به خانواده نگاه حداقلی است رفتار‌های متفاوتی خواهیم دید.

وی در ادامه درباره نقش رسانه برای حل مشکلات حوزه خانواده گفت: رسانه می‌تواند برای متولیان قانونی دغدغه‌سازی کند و از مسئولان مطالبه کند و نقش نظارتی داشته باشد.

این کارشناس مسائل خانواده با اشاره به اقدامات بسیج دانشجویی در حوزه ازدواج گفت: بسیج دانشجویی همانطور که در بحث وام ازدواج مطالبه‌گری و تلاش کرد و مبلغ این وام افزایش یافت، با  این عزمی که ایجاد کرده، مطالبه گری را باید در سه سطح قوه مقننه، مجریه و قضائیه داشته باشد، البته مطالبه گری که با محتوا مبتنی بر تحقیق، پژوهش و راهکار دادن همراه باشد و به این سمت برود

وی با اشاره به مطرح شدن بحث ازدواج اجباری گفت: ازدواج اجباری، کودک همسری و مواردی از این قبیل مبتنی بر خرد نیست.

جلالی گفت: ذوق زدگی در خانواده برای ازدواج آسیب جدی است و نیاز به نقش آفرینی همه نهاد‌ها دارد.

وی ادامه داد: مهم‌تر از تحکیم خانواده ارتقای خانواده است که ما برای مدیریت آن احتیاج به مدیریت محتوایی داریم.

این کارشناس مسائل خانواده گفت: اینکه قوانین تبدیل به آئین نامه اجرایی نمی‌شود گره‌هایی است که به مدد نیروی جوانان می‌تواند حل شود.

جلالی گفت: در کشورمان هر جا که ما خانواده شدیم مشکلات را پشت سر گذاشتیم و بردیم و هر جا که منفعت شخصی در کار بود، شکست خوردیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«پادشاهان پیاده»؛ روایت‌هایی از دل مسیر نجف تا کربلا
سردار طلایی‌نیک: ایران، قدرت برتر منطقه و رقیب قدرت‌های جهانی شده است
اربعین؛ کارگاه تربیت نسلی که مقاومت را با قدم‌هایش آموخت
۷ سوال نمایندگان از وزیران؛ از حقوق بازنشستگان تا ساماندهی اتباع
آتش سوزی در هتل استقلال تهران
تصویری از دریانورد انزلی‌چی که در حمله اوکراین به شهادت رسید
کسب ۵ مدال مسابقات جهانی رباتیک توسط دانش آموزان تهرانی
صالحی: دیپلماسی هم‌چنان ادامه میدان است
قبل از خرید بلبرینگ صنعتی این نکات مهم را بررسی کنید
آمادگی وزارت بهداشت برای مراسم اربعین
۵۰ درصد سرطان‌ها در کشور مربوط به زنان است
افسانه هایی درباره تمیز کردن لکه های فرش
مشکلات تمیز کردن فرش در خانه
افزایش قیمت طلا و سکه در بازار امروز ۵ . ۵ . ۱۴۰۵
تصادفات فوتی زائران اربعین به صفر رسیده است
اشتباهات رایج تمیز کردن و نگهداری از فرش دستباف
در برخورد با فساد هیچ ارفاقی نخواهیم داشت
استقرار دستگاه‌های صدور گذرنامه زیارتی در محرم‌شهر تهران
از جنایت منافقین دربیمارستان اسلام‌آبادغرب تا حمله به بیمارستان فارابی
لکه آب پرتقال پس از تمیز کردن، دوباره ظاهر شد؟(علت + راه حل)
مهاجم پرسپولیس به گل گهر پیوست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top