تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/04/04 - 20:06
کد خبر: 360980

پرنده و مربی سقوط آزاد زنان از جذابیت های این رشته ورزشی می گوید؛

دختر آسمان در ارتفاع 4 هزار متری

دختران ایرانی مدام به صفحه من در فضای مجازی مراجعه می کنند و پرسش اصلی آنها این است که سقوط آزاد و چتر بازی ورزش امنی است یا نه و اگر در حین پرواز چتر باز نشود چه اتفاقی رخ خواهد داد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛به موازات باز شدن پای دختران ایرانی به رشته های ورزشی مفرح و پرهیجان، از ورزش چتر بازی و سقوط  آزاد که بین بانوان ایرانی طرفداران پرتعدادی دارد هم خبرهای خوشایندی به گوش می رسد. دختران ایرانی تا چند سال قبل با این رشته ورزشی بیگانه بودند اما اکنون پرواز در ارتفاع چند هزار متری را تجربه می کنند و روی ابرها راه می روند. سارا بسیا، یکی از بانوان ایرانی است که بارها چنین پروازهایی را تجربه کرده و حالا برای ترویج این رشته ورزشی بین بانوان تلاش می کند.

او درباره اولین تجربه پروازش در آسمان ایران می گوید:«اولین بار در زیبا کنار استان گیلان سقوط آزاد را تجربه کردم و بعد از آن 200 پرواز موفق در کشورهای روسیه، قطر و امارات داشته ام. پرواز در ارتفاع 4 هزار متری را می توانم به قدم زدن روی ابرها تشبیه کنم چرا که شما در چنین ارتفاعی می توانید با دست ابرها را کنار بزنید و لا به لای ابرها بروید. چنین تجربه ای به هر دختری اعتماد به نفس دو چندانی می دهد و کمک می کند تا در مقاطع حساس زندگی تصمیمات درستی و پر ریسکی بگیرد.» سارا یکی از نخستین دختران پرنده ایران است که به واسطه پروازهای پرتعدادی که داشته بین طرفدارانش به « دختر آسمان» معروف شده است.

او در فضای مجازی طرفداران بسیاری دارد و می گوید از این ظرفیت برای آشنایی دختران ایرانی با ورزش پرهیجان سقوط آزاد و چتر بازی بهره خواهد برد:«دختران ایرانی مدام به صفحه من در فضای مجازی مراجعه می کنند و پرسش اصلی آنها این است که سقوط آزاد و چتر بازی ورزش امنی است یا نه و اگر در حین پرواز چتر باز نشود چه اتفاقی رخ خواهد داد. پرسش هایی از این دست نشان می دهد که سقوط آزاد و چتر بازی بین دختران ایرانی طرفداران بی شماری دارد اما بسیاری از آنها از اینکه پرواز امنی را تجربه نکنند واهمه دارند. پاسخ من به آنها این است که چتر بازی و سقوط آزاد مثل سایر رشته های ورزشی امن است اما باید موارد ایمنی به خوبی رعایت شود. من جزو معدود پرنده هایی بودم که از پرواز در آسمان واهمه نداشتم چون می دانستم اگر دوره تئوری را با موفقیت طی کنم و موارد عملی را به خوبی اجرا نمایم مشکلی ایجاد نخواهد شد.

می خواهم این تجربه را در اختیار همه دختران ایرانی قرار بدهم و دست به دست هم بدهیم تا به دنیا ثابت کنیم که تصورشان از دختر ایرانی باطل است و ما می توانیم پا به پای مردان و حتی بهتر از آنها در ارتفاع چند هزار متری پرواز کنیم.» سارا بسیا اولین دختر ساکن ایران است که موفق به اخذ مدرک کمک مربیگری از انجمن چتربازی آمریکا شده است.

او که هم اکنون در مقام کمک مربی سقوط آزاد و چتر بازی فعالیت می کند،از پرواز دسته جمعی دختران ایرانی در آسمان کشورمان در آینده ای نزدیک خبر می دهد:«بعد از فروکش کردن تب کرونا و ظرف چند ماه آینده با چند دختر پرنده ایرانی در آسمان کشور پرواز خواهیم کرد و این پرواز نمادین ترین اتفاق ممکن برای ما خواهد بود چرا که هدف اصلی مان جذب دختران این به این رشته ورزشی و تلاش برای اثبات توانائی های آنهاست. اگر هر دختر ایرانی که پرواز در ارتفاع چند هزار متری را تجربه می کند به بقیه هم اعتماد به نفس می دهد و در آینده نه چندان دور شاهد اجتماع بزرگ زنان پرنده ایران خواهیم بود.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top