تاریخ انتشار: جمعه 1399/04/06 - 12:01
کد خبر: 361132

تاکسی‌های آنلاین برقی می‌شوند

شرکت لیفت به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های درخواست آنلاین تاکسی در جهان اعلام کرده که تا ۱۰ سال آینده ۱۰۰ درصد از ناوگان آن را خودروهای برقی تشکیل خواهند داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از ایسنا ، لیفت (Lyft) به عنوان یکی از بزرگ‌ترین رقبای اوبر (Uber) که هر دو از بزرگترین و مشهورترین شرکت‌های درخواست آنلاین و اینترنتی تاکسی در جهان به شمار می‌روند، به تازگی اعلام کرده است که تا سال ۲۰۳۰ میلادی یعنی یک دهه آینده به طور تمام و کمال از خودروهای تمام الکتریکی ، هیبریدی و پلاگین هیبریدی برای جابجایی مسافران و شهروندان استفاده خواهد کرد.

بر اساس گزارش وب سایت cleantechnica، سخنگوی این شرکت در خصوص این تصمیم خاطرنشان کرده است: با اینکه شیوع گسترده و پاندمی ویروس خطرناک و مرگبار کرونا مشکلات و بحران های متعددی را برای شرکت‌های مختلف از جمله لیفت ایجاد کرده است اما فرصت مناسبی را برای اتخاذ سیاست و تصمیم های جدید فراهم کرد تا در راستای حفاظت از محیط زیست کاهش آلودگی هوا و گرمایش زمین گام برداریم و بدین ترتیب از جمله پیشگامان استفاده گسترده و کامل از خودرو های برقی در یک دهه آینده شویم.

بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.

افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

بدین ترتیب شرکت‌های خودروسازی بزرگی تصمیم گرفته‌اند که تغییر رویکرد داده و به سمت و سوی ساخت و طراحی خودروهای برقی و الکتریکی و هیبریدی بپردازند تا در سال‌های آینده، مشتریان خودرو بیشتر به خرید این محصولات روی بیاورند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top