تاریخ انتشار: جمعه 1399/05/03 - 13:09
کد خبر: 364808

لطیفی:‌ استقلال توان آسیایی شدن ندارد

مهاجم اسبق استقلال گفت: از دست دادن امتیازها، رفته رفته به این باور می‌رسیم که استقلال توان آسیایی شدن ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، علی لطیفی در مورد تساوی خانگی استقلال مقابل نساجی مازندران اظهار داشت:‌ استقلال در این بازی اصلاً خوب کار نکرد. به اعتقاد من این تیم در شرایط جسمانی خوبی قرار ندارد و این مساله را در ساق پای بازیکنان می‌دیدیم. مورد بعدی این است که از لحاظ فنی، هماهنگی لازم در خطوط سه‌گانه تیم اصلاً دیده نمی‌شود.

لطیفی ادامه داد: در نیمه دوم انتظار داشتیم استقلال با توجه به اینکه میزبان است عملکرد بهتری پیدا داشته باشد اما این اتفاق نیفتاد و با توجه به اینکه تیم نساجی از نظر بدنی شرایط خوبی داشت سعی می‌کرد استقلال را پرس کند که در این کار هم موفق بود و چند موقعیت خطرناک هم روی دروازه استقلال به وجود آورد.

پیشکسوت استقلال با اشاره به مشکلات دفاعی این تیم گفت: استقلال از زمان استراماچونی هم مشکلاتی در دفاع داشت و این مشکلات هم در دفاع فردی و هم در دفاع گروهی دیده می‌شد. تعطیلات کرونایی می‌توانست به فرهاد مجیدی کمک کند که ساختار دفاعی تیم را محکم‌تر کند اما مشکلات دفاعی همچنان در تیم وجود دارد. ضمن اینکه در فاز حمله هم شرایط رفته رفته در حال خراب شدن است. ارتباط خوبی بین خطوط تیم وجود ندارد و به همین خاطر خلق موقعیت کمتری از تیم دیده می‌شود. اگر خلق موقعیت در تیم وجود داشته باشد اما گل زده نشود می‌توانیم بگوییم هماهنگی خوبی در تیم وجود دارد اما حداقل در این بازی این شرایط را ندیدیم.

مهاجم اسبق استقلال در مورد تغییرات خط دفاعی پس از حضور فرهاد مجیدی روی نیمکت استقلال عنوان کرد:‌ فرهاد مجیدی دفاع سه نفره را پس از استراماچونی ادامه داد و وقتی دید که تیم در فاز دفاعی موقعیت می‌دهد، تغییر رویه داد و از دفاع چهار نفره استفاده کرد. اما باز هم روزنه‌های باز در دفاع وجود دارد و به حریف موقعیت می‌دهند. چون فارغ از دفاع فردی، دفاع گروهی هم خوب نیست. یعنی بازیکنان از جلو خوب پرس نمی‌کنند، هافبک‌ها خوب پوشش نمی‌دهند و این مساله به خط دفاع نیز سرایت می‌کند.

وی در مورد شرایط استقلال مقابل نساجی تصریح کرد:‌ در نیمه دوم تیم سردرگم بود و در طرف مقابل مشخص بود که محمود فکری آنالیز خوبی از استقلال داشته، نقاط قوت استقلال یعنی زوج قائدی و دیاباته را از کار انداخته بود و به همین خاطر استقلال موقعیت چندانی نداشت. علاوه بر قطع ارتباط این دو مهاجم، ارتباط آن‌ها با هافبک‌ها هم قطع شده بود. ضمن اینکه یکی از مشکلات بزرگ استقلال زمان‌های از دست دادن توپ است و اگر نساجی دقت می‌کرد می‌توانست حتی برنده مسابقه هم باشد و این برای استقلال که در خانه خودش بازی می‌کند اصلاً خوب نیست.

لطیفی در مورد امتیازاتی که استقلال از دست می‌دهد و به این ترتیب کسب سهمیه آسیایی کم‌رنگ‌تر می‌شود، اظهار داشت: کمترین خواسته هواداران از فرهاد مجیدی و استقلال این است که امتیاز بگیرند. فرهاد مجیدی در شرایط سختی تیم را تحویل گرفت و کار شجاعانه‌ای کرد اما هوادار از تیمی که در زمان استراماچونی مدعی قهرمانی بود، الان حداقل انتظارش کسب سهمیه است اما با از دست دادن امتیازها، رفته رفته به این باور می‌رسیم که استقلال توان آسیایی شدن ندارد و اگر با این همین شرایط مقابل پارس جنوبی بازی کند هم قطعاً کار سختی خواهد داشت.

مهاجم اسبق استقلال در اشاره به پتانسیل ارسلان مطهری عنوان کرد: فرهاد مجیدی می‌تواند از پتانسیل ارسلان مطهری استفاده کند. او می‌تواند با سیستم 3-3-4 و تشکیل مثلث دیاباته، قائدی و مطهری کاری کند که مدافعین حریف تحت فشار قرار بگیرند و در بازی‌سازی تیم‌شان شرکت نکنند. حیف است که از پتانسیل مطهری استفاده نشود و فرهاد مجیدی باید فکری کند تا از سه مهاجم تیمش در کنار هم بهره ببرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمایت قاطع جمعی از نمایندگان مجلس از بیانیه ده‌ماده‌ای راهبردی جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
معاون ترامپ مدعی شد: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود!
بازگشت تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ +عکس
گفتگوی مقامات روسیه و ترکیه درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا
انگلیس با طوفان کاپیتان به مرحله یک‌هشتم نهایی رسید
بازدید تاج از اردوی تیم فوتبال امید
چه کفش و کوله ای برای مراسم تشییع مناسب است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
جذب هئیت علمی دکتری در برخی رشته‌های خاص دانشگاه ملی مهارت کلید خورد
فرآیند جذب مدرسان معارف اسلامی در دانشگاه علمی کاربردی بازنگری می شود
پذیرش بدون کنکور مدال‌آوران طلای ۲ المپیاد جغرافیا و علوم زمین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top