تاریخ انتشار: شنبه 1399/05/18 - 23:54
کد خبر: 366498

نظر آیت‌الله بهجت در خصوص شغل خبرنگاری چه بود؟

مرحوم آیت‌الله بهجت در پاسخ به خبرنگاری که قصد رفتن به حوزه علمیه داشت، می‌گوید: ما اینجا عالم و روحانی زیاد داریم ولی امثال شما که بتوانند حرف علما را به گوش مردم برسانند خیلی کم داریم و شما که در روزنامه کار می‌کنید ارزش کارتان از علمایی که تبلیغ می‌کنند کمتر نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در ادامه یادداشت مرتضی نجفی قدسی پیشکسوت قرآن و رسانه درباره این خاطره تقدیم می‌شود؛

ازآیت الله بهجت و اهمیت شغل خبرنگاری نزد ایشان خاطره‌ای بیادماندنی دارم که به نظرم برای همکاران رسانه‌ای و مطبوعاتی می‌تواند مشوق و هدایت‌کننده باشد.

سالها پیش که من صفحه قرآن و معارف اسلامی را در روزنامه اطلاعات راه‌اندازی کرده بودم پس از چندی پدرم که یک روحانی اهل اصفهان بود از شغل من اظهار نارضایتی کرد و گفت: دوست دارم به قم بروی و درس حوزه بخوانی، البته من هم علاقه‌مند درس حوزه بودم ولی احساس می‌کردم کارم در روزنامه اطلاعات در راستای نشر معارف اسلامی است و آن را ترجیح می‌دادم اما به سفارش پدر ناچار تصمیم گرفتم کارم را رها کنم و به حوزه برای درس خواندن بروم، اما تردید داشتم آیا اینکار به صلاح است یا نه؟

برای اطمینان خاطر به نزد مرحوم حضرت آیت‌الله بهجت رفتم و طرح موضوع کردم، جالب است که آیت‌الله بهجت مرا از ورود به حوزه منع کرد و فرمودند ما اینجا عالم و روحانی زیاد داریم ولی امثال شما که بتوانند حرف علما را به گوش مردم برسانند خیلی کم داریم و شما که در روزنامه کار می‌کنید ارزش کارتان از علمایی که تبلیغ می‌کنند کمتر نیست، چون حلقه وصل مردم و آنها هستید، در تهران بمانید و کارتان را در روزنامه ادامه دهید و به پدر هم از قول من بگویید که با فلانی مشورت کردم و او گفت کارت در روزنامه خیلی مهم‌تر است و همان را ادامه بده!

در آن روز من واقعاً از روشن‌بینی آیت‌الله بهجت که مرجع سنتی و عارفی بودند تعجب کردم و باور نمی‌کردم ایشان برای کار خبرنگاری اینقدر ارزش قائل باشند! البته پدرم نیز با شنیدن فرمایش آیت‌الله بهجت قانع شد و دیگر پی‌گیر قم رفتن من نشد و من هم با شوق و انگیزه بیشتری به کارم در روزنامه ادامه دادم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عباسی: هیات رئیسه طرح دو فوریتی خروج از ان پی تی را اعلام وصول کند!
فیلم |  آیت‌الله اراکی: مردم آذربایجان دیر یا زود علی اف را سرنگون خواهند کرد 
یکصدمین شماره نشریه دانشجویی فلق منتشر شد+دانلود
از اخراج استاد مدعو در دانشگاه تهران تا فوت مشکوک یک دانشجوی خوابگاهی
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top