تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/05/21 - 12:24
کد خبر: 366820

شریعتی نیاسر: شیوع کرونا بهانه خوبی است که کنکور را حذف کنیم

معاون سابق آموزشی وزارت علوم گفت: شیوع کرونا بهانه خوبی است که کنکور را حذف کرده و اختیار پذیرش دانشجویان را به دانشگاه‌ها بدهیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، مجتبی شریعتی نیاسر امروز در همایش تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کویید ۱۹ اظهار کرد: کارگروه آموزش عالی در دوران کرونا حتما نظرات خودش را به صورت ملموس و قابل اجرا به معاونت آموزشی وزارت علوم ارائه خواهد داد؛ به نظر می رسد مدیران آموزش عالی باید از فرصت پیش آمده به بهترین نحو استفاده کنند.

معاون سابق آموزشی وزارت علوم با اشاره به تعویق کنکور سراسری در شرایط کنونی، افزود: مساله حذف کنکور مصوبه سال ۸۶ مجلس شورای اسلامی است ما در سال های اخیر  نمی تواستیم به سمت حذف کنکور برویم و نهایتا با اقداماتی که انجام دادیم، توانستیم رشته های کم متقاضی را از کنکور خارج کنیم. بحث کنکور دغدغه خانواده هاست و شیوع کرونا بهانه خوبی است که اختیار پذیرش دانشجویان را به دانشگاه ها بدهیم، کاری که باید از اول انجام می شد.

وی با تاکید بر اینکه این موضوع هم ساز و کار خود را می خواهد و باید دانشگاه های مستعد را شناسایی کرد تا خودشان نسبت به پذیرش دانشجویان اقدام کنند، خاطرنشان کرد: البته منظور بنده از حذف کنکور سراسری، حذف آزمون متمرکز است. دانشگاه ها می توانند آزمون خود را برگزار کنند. در این شرایط مافیای کنکور هم جمع خواهد شد.

رئیس کارگروه آموزش عالی در دوران کرونا ادامه داد: نکته دیگر اینکه بحث آمایش آموزش عالی مصوبه سال ۹۴ شورای  عالی انقلاب فرهنگی است و هرچند پیاده سازی این طرح به ظاهر ارتباطی به کرونا ندارد اما عملیاتی شدن آن در دوره کرونا سهل تر است. در این شرایط می توان برخی مراکز دانشگاهی را تجمیع، ادغام و یا جمع آوری کرد.

شریعتی نیاسر به بحث رتبه بندی دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: رتبه بندی دانشگاه های واجد شرایط از این لحاظ مهم است که می توان آن ها را برای تفویض اختیار شناسایی کرد؛ هرچند تفویض اختیار برای دانشگاه های کم تجربه تر جواب نمی دهد اما می توانند در بستر یک مدیریت منطقه ای هدایت شوند.

وی در ادامه با تاکید بر ادغام دانشگاه های پزشکی و غیرپزشکی گفت: در دوره ای با این موضوع مخالفت هایی می شد اما دروه کرونا این موضوع را به خوبی نشان می دهد که این دانشگاه ها باید با یکدیگر ادغام شوند و به صورت سازمانی بین آن ها پیوند ایجاد شود.

معاون سابق آموزشی وزارت علوم با اشاره به اینکه در مدت شیوع کرونا تحقیقات ایران عمدتا از دانشگاه های پزشکی بوده است، گفت: در این مدت دانشگاه های غیر پزشکی ما بیگانه از این موضوع در سطح بین المللی بودند و تنها درصد کمی به این موضوع ورود کردند. آمارها نشان می دهد، دانشگاه های تهران و شیراز به این تحقیقات ورود کردند که بخش زیادی از آن ها هم مربوط به علوم پزشکی بوده است.

شریعتی نیاسر اضافه کرد: ادغام این دانشگاه ها یک هم بستگی بین پزشکی و غیرپزشکی ایجاد خواهد کرد. مقالاتی که در ارتباط با کرونا منتشر شده مربوط به پزشکی است در حالی که همه حوزه ها را تحت تاثیر خود قرار داده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
استخدام بزرگ آموزش و پرورش در راه است +جزئیات
متهم به قتل دستگیر شد
این کنسروهای رب و تن ماهی را مصرف نکنید
خبر خوب یک وزیر برای کارمندان دولت
عضو شورای راهبردی هوش مصنوعی منصوب شد
پاسخ مدیر اینتر به هجمه‌ها بابت جذب رایگان طارمی
صحبت‌های تند درویش درباره سپاهان
استقلال، استقلال می‌ماند
فرصت کنکوری‌ها برای ویرایش ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
بسیاری از کشورها خواستار ارتباط با ایران شده‌اند
قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز
دستور رئیسی برای حل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
تأثیری که بی‌حجابی در بدعاقبتی دارد
برنامه ویژه کمیته انضباطی برای ساماندهی سکوهای ورزشگاه‌ها
دیدار اعضای تیم ملی فوتسال با رهبر انقلاب +عکس
کلاهبرداری ۸ میلیاردی با لینک جعلی کالابرگ الکترونیک
مرتضوی: حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
لیتوانی: طرحی برای اعزام سربازانمان به اوکراین داریم
روند رسیدگی به معافیت پزشکی سربازان حین خدمت تسریع شد
دستگیری کلاهبردار مدعی نفوذ در سفارتخانه‌‌ها
فرار ۳۰۰ هزار نظامی اوکراینی از جنگ با روسیه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top