تاریخ انتشار: جمعه 1399/05/24 - 09:51
کد خبر: 367070

توصیه‌های ضدکرونایی برای داوطلبان کنکور

کارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مهمترین نکات و توصیه‌های ضدکرونایی برای داوطلبان کنکور را تشریح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، مهندس مهدی کمری با بیان اینکه اولویت اول حوزه بهداشت در برگزاری کنکور، حفظ سلامت داوطلبان است، اظهار کرد: سرنوشت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی عده زیادی از جوانان کشور ما به آزمون‌های کنکور گره خورده، بنابراین باید با اتخاذ راهکارهای موثر از سوی متولیان و داوطلبان مراقب باشیم تا سلامت نسل جوان در جریان این آزمون‌ها به خطر نیفتد.

وی با اشاره به خطر استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی،  درباره نحوه تردد  و ورود به جلسه به داوطلبان کنکور ۹۹ توصیه کرد: تا جایی که ممکن است از خودرو شخصی خود استفاده کرده تا درگیر مسایل حمل و نقل عمومی نشوید.

کارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: اگر چنانچه از وسایل حمل و نقل عمومی همانند اتوبوس، مترو و یا تاکسی های اینترنتی استفاده می‌کنید حتما از ماسک و دستکش استفاده کرده و ژل ضدعفونی کننده و یا الکل همراه خود داشته باشید.

کمری با اشاره به اهمیت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در حوزه‌های امتحانی توسط داوطلبان و عوامل اجرایی خاطرنشان کرد: به صورت جدی از تجمعات بپرهیزید و فاصله حداقل یک متر و نیم را همواره با سایر داوطلبان و عوامل اجرایی رعایت کنید.  

وی همچنین به خانواده‌های داوطلبان نیز توصیه کرد: یکی از نگرانی‌ها تجمع والدین اطراف حوزه‌های امتحانی است، تجمع والدین در اطراف حوزه امتحانی می‌تواند خطرآفرین باشد و این تجمع‌ها نه تنها هیچ سودی برای داوطلبان ندارد بلکه موجبات شیوع بیشتر بیماری را فراهم خواهد کرد.

توصیه‌های ضدکرونایی برای داوطلبان کنکور

کارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی دانشگاه در ادامه اهمیت استفاده از ماسک را یادآور شد و افزود:  در طول ۳ تا ۴ ساعت آزمون داوطلبان باید از ماسک استفاده کنند و ماسک باید از نظر سایز نیز مناسب صورت فرد باشد.

وی گفت: بهتر است داوطلبان چند عدد ماسک همراه خود داشته باشند تا در صورت مرطوب شدن یا خراب شدن ماسک، بتوانند آن را تعویض کنند.

کمری توصیه کرد: بهتر است چند کیسه پلاستیکی همراه خود داشته باشید تا در صورت تعویض ماسک آن را در کیسه بیندازید.

کارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی، پرهیز از دست زدن به سر و صورت را مورد تاکید قرار داد و افزود: داوطلبان حتما وسایل حفاظت شخصی خود را همراه داشته باشند.

وی ضمن یادآوری این موضوع که استفاده از تلفن همراه در جلسه امتحان ممنوع است، گفت: از آنجائیکه آوردن کیف و تلفن همراه و سایر وسایل غیرضروری به داخل جلسه امتحان ممنوع است بنابراین داوطلبان تاجائیکه ممکن است از آوردن تلفن همراه و کیف خودداری کنند؛ چرا که در غیر اینصورت مجبور هستند این وسایل را به قسمت امانات تحویل داده و با توجه به شیوع پاندمی ممکن است مشکلات بعدی را در پی داشته باشد.

پرهیز از به اشتراک گذاشتن  وسایل شخصی با سایر داوطلبان و ترک محل به محض اتمام آزمون از دیگر توصیه های این کارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی دانشگاه بود.

 وی با بیان این که احراز هویت داوطلبان در بیشتر موارد توسط اثر انگشت انجام می‌شود توضیح داد: بنظر می رسد بهتر است از روش دیگری برای احراز هویت داطلبان استفاده شود. ولی  پیشنهاد می‌شود که حتما ماده ضدعفونی کننده و یا پد الکلی همراه داشته باشند.

وی گفت: وسایل شخصی خود را با سایرین به اشتراک نگذارید و پس از اتمام آزمون هر چه سریعتر محل آزمون را ترک کنید و به بحث و گفتگو درباره نحوه طراحی سوالات با سایر داوطلبان و سایر موارد نپردازید.

همراه داشتن مواد غذایی بصورت بسته بندی شده از دیگر توصیه های این کارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط التزام به ولایت فقیه از آیین‌نامه جذب اساتید حذف شد!
«خاطرات سفیر»؛ روایت یک دانشجو از آن سوی دانشگاه
پایتخت در انتظار بارش‌های ناگهانی
از سرگیری پروازهای نجف از فرودگاه مشهد
نابرابری چگونه به کلاس درس می‌رسد؟
هفته ملی کودک؛ کودکان فقط تماشاگر نیستند
خرید ماشین چری تیگو
مزایا و معایب آریزو ۵ توربو
دسترسی رایگان به آموزش ارز دیجیتال در بیتفا فراهم شد
۵ تکنولوژی که معماری ساختمان‌های مدرن را تغییر داده‌اند
علائم تمام شدن صفحه کلاچ KMC T۸؛ از لغزش کلاچ تا سفت شدن پدال
روابط ایران و عراق با فشار آمریکا محدود نمی‌شود
استاد دانشگاه: بیانیه ۲۲۹۲ استاد فراتر از یک موضع‌گیری سیاسی است
محسن برهانی رسماً از علی بهادری جهرمی عذرخواهی کرد
  شرط التزام به ولایت فقیه را از آیین‌نامه جذب اساتید حذف کرده‌اند
واگذاری ۱۰ هزار دلار به هر کارت ملی؛ ایجاد رانت ارزی در شرایط جنگی/نمی‌توان با انکار دلار بازار آزاد، بازار ارز را مدیریت کرد/گرانی سه‌برابری دارو فراتر از آثار مستقیم جنگ است
پاتوق رتبه‌های زیر ۱۰۰ کنکور؛ شریف یا تهران؟
ماجرای ردپای دهک‌های مرفه در قله کنکور
جهش ۴۶ درصدی کاروان ورزش ایران در شرایطی جنگی
ایران با چه فرمولی به «قدرت اول جهان» تبدیل شد؟
مجوز بهشتی‌ها به طرح معیشت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top