تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/05/28 - 10:41
کد خبر: 367540

سهمیه‌های کنکور، امسال بدون تغییر است

معاون خط مشی‌گذاری ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سهمیه‌های کنکور برای امسال تغییری نمی‌کند، سعی ما این است که ساماندهی سهمیه ها را به کنکور سال آینده برسانیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، ابراهیم سوزنچی درباره آخرین وضعیت ساماندهی سهمیه‌های کنکور گفت: در خصوص ساماندهی سهمیه‌های کنکور تا کنون چندین جلسه با مسئولان وزارت آموزش پرورش برگزار کرده و به هماهنگی‌های خوبی رسیده‌ایم.

معاون خط مشی‌گذاری ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر این مطلب که سهمیه‌های کنکور برای امسال تغییری نمی‌کند افزود: سعی ما این است که ساماندهی سهمیه‌ها را به کنکور سال آینده برسانیم.

ابراهیم سوزنچی درباره سهمیه‌های کنکور گفت: برخی از سهمیه‌ها مصوب مجلس است و برخی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و مهمترین سهمیه‌ها عبارتند از بومی گزینی شورای عالی انقلاب فرهنگی، بومی گزینی مجلس مخصوص پزشکی، ایثارگران ۲۵ درصد و ۵ درصد مصوب مجلس. بقیه سهمیه‌ها خیلی تاثیری ندارند و عدد آنها کم است.

وی افزود: چیزی که به نام سهمیه هیات علمی مطرح می‌شود، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است. اما این عملاً سهمیه نیست یعنی صندلی را به کسی اختصاص نمی‌دهد. بلکه تسهیلات انتقال است.

معاون خط مشی‌گذاری ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در مورد سهمیه ایثارگران: مجلس سال ۹۵ مصوب کرد که علاوه بر سهمیه ۲۵ درصدی ایثارگران، یک سهمیه ۵ درصد هم برای همسران و جانبازان زیر ۲۵ درصد و همسران و فرزندان رزمندگان با حداقل ۶ ماه حضور داوطلبانه در جبهه لحاظ شود.

وی افزود: سهمیه ۲۵ درصدی همیشه بالای ۲۰ درصد آن خالی می‌ماند و مازاد آن با ظرفیت آزاد پر می‌شد. اما مجلس یک تبصره زد که از الان به بعد، مازاد سهمیه ۲۵ درصدی باید از سهمیه ۵ درصد پر شود این باعث شده که رتبه بالا بتواند کنار رتبه پائین بنشیند که اصلاح این فقط از طریق خود مجلس امکان پذیر است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top