تاریخ انتشار: جمعه 1399/06/07 - 09:05
کد خبر: 368600

انهدام شبکه بزرگ جعل مدارک تحصیلی

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: تاکنون بیش از 3 تن از همدستان و دلالان مرتبط با این باند دستگیر شده و تلاش ها برای دستگیری سایر افراد مرتبط با باند مذکور نیز همچنان در دستور کار مأموران پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سردار "حمید هداوند" در تشریح جزئیات خبر انهدام شبکه بزرگ جعل مدارک تحصیلی اعلام کرد: مأموران مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با اشرافیت بالای خود و در پی یک کار دقیق علمی و پلیسی از فعالیت شبکه بزرگ جعل مدارک تحصیلی در تهران و تعدادی از استان های مرکزی کشور مطلع و بلافاصله تحقیقات در این زمینه را در دستور کار خود قرار دادند.

وی با بیان اینکه جاعلان در زمینه مدرک دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس، دکترا، پزشکی، دندانپزشکی و طب سنتی فعال بودند، افزود: سرانجام با تلاش شبانه روزی مأموران مخفیگاه این باند در یکی از مناطق شرقی شهر تهران شناسایی و طی یک عملیات ضربتی 5 تن از اعضای اصلی آن دستگیر شدند.

سردار هداوند، خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان 46عدد مهر ،هولوگرام های دانشگاهی ،برگه های خام مدارک تحصیلی آماده تحویل،پرینتر،لپ تاپ ،فلش مموری و حدود 200 مدرک خام جعل شده کشف شد.

جانشین فرمانده انتظامی  تهران بزرگ همچنین از شناسایی دفتر این جاعلان در 2 نقطه از استان تهران و همچنین دفاتر آنان در استان های اصفهان، البرز، فارس و قم خبر داد و گفت: با هماهنگی مقام قضائی اقدامات لازم نسبت به بسته شدن این دفاتر انجام گرفته است.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: تاکنون بیش از 3 تن از همدستان و دلالان مرتبط با این باند دستگیر شده و تلاش ها برای دستگیری سایر افراد مرتبط با باند مذکور نیز همچنان در دستور کار مأموران پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ است.

سردار هداوند از شناسایی و احضار تعدادی از شاکیان و افرادی که مدارک تحصیلی، پزشکی و طب سنتی جعلی خود را از این باند دریافت کرده بودند، خبر داد و گفت: با بررسی های به عمل آمده مشخص شد متهمان از این طریق توانسته بودند در مجموع چندین میلیارد ریال درآمد کسب کنند.

جانشین فرمانده انتظامی پایتخت با هشدار به استفاده کنندگان از اسناد جعلی گفت: افرادی که از اسناد و مدارک جعلی استفاده می کنند برابر قانون مجرم بوده و تحت تعقیب کیفری قرار می گیرند.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه قانون مجازات سختی را برای کسانی که از مدارک و اسناد جعلی استفاده می کنند در نظر گرفته است، اظهار داشت: ممکن است کسانی عنوان کنند که قادر هستند مدارک جعلی معتبر را تهیه کنند اما شهروندان باید هوشیار بوده و فریب این افراد را نخورند و سعی کنند مدارک خود را از مراجع ذی صلاح تهیه کرده و مطمئن باشند هیچ فرد واسطه گری نیز نمی تواند مدارک معتبر را برای آنها تهیه کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«بزک نمیر بهار میاد» این‌بار در لایحه خزر
وقتی برای پهلوی و ضدانقلاب همه‌چیز مهم است جز خون بچه‌های ایران
پزشکیان فردا دوشنبه به قرقیزستان می‌رود
مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی به زیارت مزار رهبر شهید انقلاب رفتند
جلیلی: صرفاً بازگویی ضعف‌ها راهگشا نیست؛ باید ظرفیت‌ها را به میدان آورد
«دنتال طلا» پلمب شد
تشدید بحران در ائتلاف حاکم اسرائیل؛ حمله پسر نتانیاهو به بن‌گویر
دست‌کم ۸ نفر در ایلینوی آمریکا هدف گلوله قرار گرفتند
فرار فرزند نتانیاهو از آمریکا به دلایل امنیتی
یمن: عربستان در پرونده ورود داروها کارشکنی می‌کند
پیام فرمانده کل سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان ایران
روسیه برای حملات گسترده علیه اوکراین آماده می‌شود
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
باران در ارتفاع البرز مرکزی و شمال، گردوخاک در جنوب، شرق و شمال‌شرق
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
چین بیشترین هزینه را برای احیای بازدارندگی ایران پرداخت کرد!
از تفاهم تا تحریم / تنگه هرمز، گرفتار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد
تیم ملی والیبال پسران زیر ۱۷ سال ایران با پیروزی مقابل فرانسه، قهرمان جهان شد
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top