تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/06/17 - 15:35
کد خبر: 369540

قرار گرفتن دانشگاه لرستان در فهرست رتبه‌بندی تایمز

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت: با تلاش‌های صورت گرفته در طی سالیان گذشته و تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، نام این دانشگاه برای اولین بار در فهرست رتبه‌بندی تایمز قرار گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، گفت: با تلاش‌های صورت گرفته در طی سالیان گذشته، تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، اصلاح آیین نامه‌ها پژوهشی در جهت گسترش فعالیت علمی با رویکرد کیفی و کوشش هرچه بیشتر اعضای هیئت علمی، نام دانشگاه لرستان در فهرست رتبه بندی معتبر تایمز قرار گرفت؛ در حالی که در سال‌های گذشته، در این فهرست نبود و امسال برای اولین بار در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز قرار گرفت.

فیضیان با اشاره به فعالیت‌ها و برنامه ریزی‌های انجام شده در حوزه پژوهش و فناوری، همانند اصلاح آیین نامه‌های ارتقاء، پایه ترفیع سالیانه و تشویقی، تسهیل همکاری‌های بین المللی شامل مأمور کردن اعضای هیئت علمی در صورت داشتن شرایط، راه اندازی مجلات علمی پژوهشی به ویژه انگلیسی زبان، افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه، راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه، تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و مرکز تحقیقات بلوط، پژوهشکده زنبور عسل، افزود: امیدواریم در آینده میان مدت و بلندمدت، شاهد بهبود هر چه بیشتر رتبه و جایگاه دانشگاه لرستان در نظام‌های رتبه بندی باشیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان توضیح داد: رتبه بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام‌های رتبه بندی بین المللی دانشگاه‌ها است؛ پایگاه رتبه بندی تایمز جهت ارزیابی دانشگاه‌ها قسمتی از اطلاعات مورد نیاز خود را از خود دانشگاه‌ها، قسمتی دیگر را از نظرسنجی‌ها و اطلاعات پژوهشی و استنادات را از پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس تهیه می‌کند. تا سال ۲۰۱۴ یک دانشگاه در این رتبه بندی حضور داشته است. در سال ۲۰۱۵ دو دانشگاه صنعتی شریف و صنعتی اصفهان حضور داشته اند و در سال ۲۰۱۶ هشت دانشگاه و در نهایت در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ این تعداد به ترتیب به ۲۹ و ۴۰ دانشگاه افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: به تازگی، در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نیز رتبه جدید دانشگاه لرستان، ۱۰ رتبه ارتقاء یافت؛ بر اساس نتایج منتشر شده رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، جایگاه دانشگاه لرستان نسبت به سال گذشته، بهبود قابل توجهی داشته است؛ به طوری که در بین دانشگاه‌های جامع، از رتبه ۵۰-۴۲ به رتبه ۴۰-۳۱ ارتقاء پیدا کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خراسان رضوی نایب‌قهرمان المپیاد استعدادهای برتر وزنه‌برداری کشور شد
صالحی امیری: روابط ملت‌ها از طریق گردشگری تقویت می‌شود
محکومیت شدید حملات غیرقانونی آمریکا علیه شناورهای ایران
بولتون: هگست توانایی تصدی وزارت جنگ‌ آمریکا را ندارد
اینوتکس‌ ۲۰۲۶ به ایستگاه خود پایانی رسید
بختیاری‌زاده: هدفمان قهرمانی است
رکورد فروش محصول در هلدینگ خلیج‌فارس شکست
ساعت کاری ادارات تغییر نکرد/ تمدید بخشنامه قبلی تا پایان شهریور
ضرورت تشکیل کارگروه ویژه در وزارت نفت برای حل مشکلات سوخت کرمان
برگزاری رقابت دوی ۱۰ کیلومتر در پارک ولایت تهران
تامین هزینه‌های تحصیل دانش‌آموزان دهک‌های اول تا چهارم توسط بنیاد مستضعفان
بهره‌برداری از بازارچه جنت تا یک ماه آینده/ اخد تأییدیه ایمنی بازارچه از آتش نشانی
مصطفی طغانی قهرمان کشتی پهلوانی شد
محکومیت ۱۸۰ هزار دلاری مهدی قایدی در کمیته تعیین وضعیت
تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان
سندرز: هم‌اکنون باید به جنگ علیه ایران پایان دهیم
۸ هزار پیکر همچنان زیر آوارهای غزه قرار دارد
دومین جلسه شورای سیاستگذاری «نظام ملی پیشنهادات» برگزار شد
تلگراف: عروسی کوهستک با بمب هدایت‌شونده دقیق آمریکایی هدف قرار گرفت
عضو کمیسیون برنامه: داروسازان واکسن آنفولانزا را بسازند
ادامه یورش نظامیان صهیونیستی به جنوب سوریه
تامین هزینه‌های تحصیل دانش‌آموزان دهک‌های اول تا چهارم توسط بنیاد مستضعفان
بررسی همکاری دانشگاه شریف و دانشگاه الزهراء عراق در حوزه هوش مصنوعی
برخورداری دانشجویان شاهد و ایثارگر از خدمات رفاهی در «سنوات اضافی»
ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علوم قضائی ۱۸ شهریور انجام می‌شود
دانشگاه خوارزمی دانشجوی مهمان می‌پذیرد
کارنامه نهایی و دفترچه انتخاب رشته پنجاه‌وسومین آزمون دستیاری منتشر شد
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵؛ زمان احتمالی اعلام نتایج
تمدید انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
دانشگاه علم و فرهنگ در مسیر جهانی‌شدن؛ رتبه ۱۰۳۹ جهان در RUR ۲۰۲۶
وزیر علوم احتمال غیرحضوری شدن دانشگاه‌های جنوب کشور را رد کرد
دانشگاه صنعتی امیرکبیر میزبان نخستین هکاتون ملی کوانتومی ایران
زمان فراخوان جذب هیئت علمی وزارت علوم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top