تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/06/20 - 13:59
کد خبر: 369865

تذکر جدی ارتش به پهبادهای جاسوس آمریکایی

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش از اخطار نیروی پدافند هوایی ارتش به پرنده‌های فرامنطقه‌ای به منظور فاصله گرفتن از منطقه عمومی رزمایش خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، امیر دریادار دوم شهرام ایرانی، سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش از اخطار نیروی پدافند هوایی ارتش به پرنده‌های فرامنطقه‌ای به منظور فاصله گرفتن از منطقه عمومی رزمایش خبر داد.

وی با اعلام این خبر، گفت: از روز گذشته و با اعلام آغاز برگزاری رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش، قرارگاه پدافند هوایی با اعلام هشدار به پرنده‌های باسرنشین و بدون سرنشین بیگانه که در نزدیکی محل برگزاری رزمایش پرواز می‌کردند،‌ به آنها به منظور فاصله گرفتن از حریم هوایی منطقه عمومی رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش اخطار داد که در همین مدت، شاهد تغییر رفتار محسوس پرنده‌های بدون سرنشین آمریکایی بودیم.

دریادار دوم ایرانی ادامه داد: همزمان یگان‌های پروازی نیروی هوایی و دریایی ارتش شامل هواپیماهای P3F، F-27 و پهپادهای شناسایی نیز با انجام گشت‌های دریایی مستمر و رصد و پایش منطقه عمومی رزمایش در آب‌های محل برگزاری رزمایش، هشدار و اخطارهای لازم به یگان‌های فرامنطقه‌ای را برای ترک منطقه رزمایش ابلاغ کرده است.

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش با بیان اینکه طی مدت برگزاری این رزمایش شاهد فعالیت متفاوت و متمرکز پرنده‌های بدون سرنشین آمریکایی برای جمع آوری اطلاعات از منطقه رزمایش بودیم، گفت: این فعالیت‌ها توسط سامانه‌های شناسایی سیگنالی ارتش کشف شد و پرنده‌های بدون سرنشین از سوی پدافند هوایی اخطار گرفتند و پس از احراز میزان آمادگی سامانه‌های مراقبتی، شناسایی و پدافندی ارتش جمهوری اسلامی ایران مجبور به ترک منطقه شدند.

انهدام پهپاد متخاصم در ارتفاع بالا توسط موشک بهینه‌شده شلمچه

در رزمایش مشترک ذوالفقار۹۹ ارتش، موشک بهینه شده شلمچه نیروی پدافند هوایی تحت هدایت عملیاتی قرارگاه پدافند هوایی موفق به انهدام هدف متخاصم شد.

در این بخش از رزمایش، پرنده متخاصم که یک هدف با سرعت بالا و در ارتفاع زیاد در حال پرواز بود و قصد ورود به منطقه عمومی رزمایش را داشت، درحالی‌که از سطح مقطع راداری بسیار کمی برخوردار بود، توسط سامانه‌های راداری تحت کنترل قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) کشف و به منظور رهگیری و انهدام به سامانه پدافندی بومی نیروی پدافند هوایی ارتش واگذار شد که با شلیک موفق موشک سطح به هوای بهینه شده شلمچه از این سامانه، سرنگون شد.

امیر دریادار دوم شهرام ایرانی با اشاره به توانمندی‌های بومی در مقابله با ریزپرنده‌ها، گفت: مقابله ریزپرنده‌ها و ممانعت از ورود هرگونه ریزپرنده به منطقه وسیع رزمایش و هدایت آنها به محیط‌های دلخوان از جمله مواردی بود که در رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش تمرین شد.

سخنگوی رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش با بیان اینکه وظیفه ذاتی و حقیقی پدافند هوایی رصد کامل فضای کشور از بیرون از مرزها است، عنوان کرد: در خلال رزمایش ذوالفقار ۹۹ تحرکات نیروهای منطقهای و فرامنطقهای کاملاً رصد میشود و پروازهای تهاجمی آفندی، تعیین مسیرها و موقعیت‌های اهداف در مواقع ضروری و اضطراری راهبری می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جایزه ۳۰ هزار دلاری برای کشتن یا دستگیری نیروهای متجاوز آمریکایی
۴ وزن نخست کشتی فرنگی‌ جوانان جهان/ ناکامی فرنگی کاران ایران در رسیدن به فینال
هشدار انصارالله به عربستان درباره کشاندن جنگ به خاک یمن
دیدارهای مشاور ترامپ در قاهره
امنیت انرژی کشور با تصمیمات صحیح مدیریت شود
موضع وزارت صمت درباره خصوصی‌سازی سایپا چیست؟
مجید انصاری: پیگیری حقوقی خسارات تا احقاق حقوق کشور ادامه دارد
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
رونالدو: شاید این آخرین سال فوتبال من باشد
۴ مزیت بزرگ قالیشویی برای کسب و کار شما
مقایسه ثبت شرکت و خرید شرکت از نظر مزایا، معایب و ریسک‌های حقوقی
راهنمای تصمیم‌گیری برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری دارند!
احیای یکی از قدیمی‌ترین مسیرهای ارتباطی صنعت نفت در مسجدسلیمان
ابلاغ قانون موافقت‏ نامه مالیاتی بین جمهوری اسلامی ایران و بنگلادش
نوری: صادرات علاوه‌بر ارزآوری می‌تواند به تنظیم بازار کمک کند
پیشرفت توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی؛ نصب جکت ۱۱A با ۷۰۰ متر شمع‌کوبی
بازگشت پروازهای تاجیکستانی به ایران؛ ظرفیت ۲۳ پرواز هفتگی بین دو کشور
بهبود نسبی فعالیت‌های اقتصادی پس از شوک جنگ
صادرات فرآورده‌های نفتی روسیه در ژوئیه کاهش یافت
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top