تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/07/03 - 14:31
کد خبر: 371230

فرهنگ ایثار و شهادت باید به دانشجویان منتقل شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: فرهنگ ایثار و شهادت باید به نسل‌های بعد از جنگ به ویژه دانشجویان منتقل شود تا جوانان این کشور با اقدامات جهادی ماندگار هشت سال دفاع مقدس آشنا شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت بهداشت، جلسه مجازی معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد.

دکتر علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به لزوم انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های بعد از جنگ بر همگرایی علوم مختلف به منظور افزایش تولیدات علمی تاکید کرد

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تدریس درسنامه آشنایی با فرهنگ و معارف دفاع مقدس در دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: فرهنگ ایثار و شهادت باید به نسل‌های بعد از جنگ به ویژه دانشجویان منتقل شود تا جوانان این کشور با اقدامات جهادی ماندگار هشت سال دفاع مقدس آشنا شوند.

وی افزود: هدف از تدوین درسنامه آشنایی با فرهنگ و معارف دفاع مقدس آشنایی دانشجویان گروه پزشکی با اقدامات ارزشی جامعه پزشکی در طول دوران دفاع مقدس و در بیمارستان‌های صحرایی است.

حقدوست اظهار داشت: افرادی که با فرهنگ غنی هشت سال دفاع مقدس آشنایی کامل دارند و مفاهیم جنگ را درک کرده‌اند این روحیه شهادت طلبی و ایثار را تا آخر عمر حفظ خواهند کرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر روند افزایشی همگرایی در علوم مختلف تصریح کرد در تولیدات علمی می توان از اولویت قرار گرفتن ارتباط با دانشگاه های وزارت علوم، ارتباط بیشتر اساتید هر دو دانشگاه ها، بهره مندی از فرصت های معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری، ارتباط با NGO ها، نگاه به فرصت های خارج از کشور و رفع گسست های عمیق در درون کشور بهره جست.

در ادامه مراسم سردار نصرالله فتحیان مشاور وزیر بهداشت و رئیس بهداری رزمی اظهار داشت: بنابر فرمایش رهبر انقلاب یکی از سرمایه‌ها و نقاط قوت مردم ایران فرهنگ غنی آن‌ها است. روحیه جهادی جزئی از فرهنگ والای مردم کشورمان است که در دوران هشت سال دفاع مقدس در بین رزمندگان قابل مشاهده بود.

وی افزود: در حال حاضر ما باید سرمایه‌های دوران دفاع مقدس را حفظ کرده و با جمع آوری تجربه‌های غنی و ارزشمند دوران جنگ آن‌ها را به جوانان و نسل‌های آینده منتقل کنیم.

فتحیان گفت: جامعه پزشکی در دوران جنگ فداکاری‌های زیادی انجام داند و به خوبی در بیمارستان‌های صحرایی به رزمندگان ارائه خدمت می‌کردند.

مشاور وزیر بهداشت تاکید کرد: درسنامه آشنایی با معارف دفاع مقدس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است. ما در بهداری رزمی معارف غنی داریم و باید دانشجویان پزشکی با  خدمات بهداشتی و درمانی کادر درمان در دوران جنگ و به خصوص در بیمارستان‌های صحرایی آشنا شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گرامیداشت مقام زن از مناسبت‌محوری به شنیدن صدای زنان و اقدام عملی تغییر می‌کند
از بحران‌سازی تا بحران‌سازی؛ روایت‌سازی برای تسلیم
لزوم توجه جدی به مسئله ازدواج در چارچوب سیاست‌های جوانی جمعیت
از وام شرافتی تا لپ‌تاپ امانی؛ حمایت‌های جدید از دانشجویان
«درصد قبولی هر رشته» آزمون های گواهینامه و دانشنامه پزشکی اعلام شد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
بازدید هیئت اندونزیایی از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امتحانات نهایی با حضور یک میلیون و ۷۹۰ هزار دانش‌آموز برگزار شد
ادعاهای هسته‌ای آژانس علیه ایران، «هیاهو برای هیچ» است
کارت آزمون‌های عملی رشته‌های هنری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
یک معلم در بلژیک به دلیل خودداری از برداشتن حجاب اخراج شد
ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ آغاز شد
شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۷۸۶ نفر رسید
مهلت شرکت در پذیرش دوره‌های کاردانی دانشگاه علمی کاربردی تمدید شد
ماجرای «ترک فعل» در پرونده چای دبش
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
کاهش قیمت طلا در پی افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره در آمریکا
بازداشت رئیس یک اداره در ادامه پرونده فساد مالی رباط‌کریم
بازگشت ۹۰ درصد اینترنت بین‌الملل به حالت قبل
یمنی که قرار نبود حریف سعودی‌ها شود، هیبتشان را در هم شکست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top