تاریخ انتشار: جمعه 1399/07/04 - 12:07
کد خبر: 371286

واکنش ژاوی به رویارویی السد با پرسپولیس

سرمربی تیم فوتبال السد قطر در آستانه دیدار با پرسپولیس گفت: دیگر جایی برای اشتباه وجود ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرآنلاین؛ در یکی از دیدارهای هفته پایانی لیگ قهرمانان آسیا و از گروه چهارم، تیم سپاهان ایران موفق شد تیم السد قطر را با نتیجه ۲ بر یک شکست بدهد. السد با این باخت در گروه خود دوم شد و باید در مرحله یک هشتم نهایی به مصاف پرسپولیس ایران برود.

«ژاوی هرناندز» سرمربی اسپانیایی تیم السد باوجود این باخت، از عملکرد بازیکنان تیمش تمجید کرد.

وی گفت: در این دیدار با بازیکنان ذخیره بازی کردیم و به بازیکنان اصلی استراحت دادیم. همچنین فرصتی بود تا بازیکنان ذخیره خودشان را ثابت کنند.

سرمربی تیم السد تاکید کرد: بازی خوبی انجام دادیم اما دو اشتباه باعث شد گل دریافت کنیم. این فوتبال است. ما جنگیدیم و شکست خوردیم. به بازیکنان و تیم السد افتخار می کنم. این آزمون خوبی برای بازیکنانی است که بازی نمی کنند.

ژاوی در پاسخ به این سئوال که آیا از اشتباهات فردی بازیکنانش نمی ترسد؟ تصریح کرد: من دائما از اشتباه بخصوص اشتباه بازیکنانم نگران هستم و می ترسم. باید از اشتباهاتمان درس بگیریم چرا که تیم هایی مثل النصر، العین و سپاهان تیم های خوبی هستند. جزئیات است که تفاوت ها را رقم می زند. باید اشتباهاتمان را کنترل کنیم چرا که دیگر جایی برای اشتباه وجود ندارد.

سرمربی السد در پایان درباره دیدار این تیم در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا (پرسپولیس) گفت: تمام تیم هایی که در آسیا حضور دارند تیم های قدرتمندی هستند. امکان انتخاب حریف را نداریم. حریف بعدی را مطالعه و آنرا آنالیز می کنیم چرا که تمام تیم ها خوب بازی می کنند. از اینکه می توانیم در این رقابت ها حضور داشته باشیم هیجان زده هستیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top