تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/07/16 - 16:37
کد خبر: 372617

نتایج کنکور فنی و حرفه‌ای اعلام شد

سخنگوی سازمان سنجش گفت: نتیجه نهایی آزمون فنی و حرفه‌ای در سایت این سازمان منتشر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور، گفت: نتایج نهایی کنکور فنی و حرفه‌ای «کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۹۹» و «کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای»  برای ورود به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی هم اکنون در سایت سازمان سنجش اعلام شد.

او اضافه کرد: داوطلبان می توانند بر اساس شماره پرونده و مشخصات فردی و در شیوه ای دیگر بر اساس شماره داوطلبی و مشخصات فردی اقدام به مشاهده نتایج خود کنند.

سخنگوی سازمان سنجش گفت: در پذیرش نهایی کنکور فنی و حرفه ای تعداد ۸۹ هزار و ۹۲۳ نفر قبول شدند. از این تعداد قبول شده نهایی ۵۲ هزار و ۲۶۲ نفر مرد و ۳۷ هزار و ۶۶۱ نفر زن هستند. بر این اساس ۵۸.۱ درصد قبول شدگان مرد و ۴۱.۹ درصد زن هستند.

مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش گفت: از این تعداد قبولی، ۶۲ هزار و ۴۴۵ نفر در رشته های با آزمون و مابقی دررشته های بی آزمون پذیرش می شوند. ۶۹.۴ درصد ظرفیت به رشته های با آزمون و ۳۹.۶ درصد سهم رشته های بدون آزمون است.

سخنگوی سازمان سنجش گفت: آزمون مقطع کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی سال ۱۳۹۹ روز جمعه ۱۴ شهریور در ۱۶۶ شهرستان برگزار شد.

زرین آمیزی افزود: آزمون مقطع کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی در ۹ رشته، جمعه، ۱۴ شهریور برگزار شد.

او گفت: پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی در ۹ رشته با آزمون و در ۲۸ رشته صرفاً با سوابق تحصیلی (معدل کل مقطع دیپلم) صورت گرفته است و داوطلبان رشته‌های بدون آزمون هم تا ۱۴ شهریور فرصت داشتند که نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته خود اقدام کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top