تاریخ انتشار: جمعه 1399/07/18 - 23:46
کد خبر: 372713

سکوت دروازه‌بان پرسپولیس شکسته شد!

بوژیدار رادوشوویچ می‌گوید علاوه بر این که پنج ماه حقوقش پرداخت نشده و قرارداد خانه اش فسخ شده، بعد از بازی با السد نیز فقط او و بشار پاداش نگرفته اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسکانیوز، بوژیدار رادوشوویچ در مصاحبه اخیری که انجام داده، با انتقاد از مدیران پرسپولیس گفته که آن ها نسبت به او بی احترامی کردند. رادو صحبت هایش را با صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا آغاز کرده است: واقعا اتفاق فوق‌العاده‌ای رخ داد. این بهترین حس برای من، بازیکنان، کادرفنی و همه پرسپولیسی‌ها است. وقتی پرسپولیس در ۴ سال گذشته ۳ مرتبه به نیمه نهایی و ۲ بار به فینال لیگ قهرمانان آسیا می‌رسد یعنی تیم بزرگی است. این یعنی پرسپولیس قدرتمندترین تیم آسیا است. امیدوارم این بار بتوانیم جام قهرمانی آسیا را به تهران بیاوریم.

وی درباره اتفاقات در فضای مجازی هم توضیح داده است: اصلا نمی‌توانم باور کنم استقلالی‌ها چنین رفتاری کردند. اصلا برایم قابل باور نیست که استقلالی‌ها بخواهند این موفقیت بزرگ پرسپولیس را زیر سوال ببرند. ما بهترین تیم بودیم و بهترین عملکرد را داشتیم اما رفتار استقلالی‌ها غیرقابل باور است. واقعا استقلالی‌ها می‌خواستند چه چیزی را ثابت کنند؟! در کرواسی هم بین تیم‌های هایدوک و دینامو چنین فضایی وجود دارد، اما در رقابت‌های قاره‌ای پشت هم هستند.

بوژیدار درخصوص پنج ماه حقوق معوقه خود و عدم تمدید قرارداد خانه اش، گفته است: نمی‌دانم چه اتفاقی رخ داده است. من ۴ سال در بدترین شرایط کنار پرسپولیس بودم و این باشگاه را جزوی از خانواده‌ام می‌دانم و بارها وفاداری خود را به پرسپولیس نشان دادم، اما رفتار خوبی با من نشده است. خانواده من ایران و پرسپولیس را مثل خانواده خودشان می‌دانند و با اینکه من خارجی هستم، اما کوچکترین مشکلی برای پرسپولیس ایجاد نکردم؛ پس توقع این همه مشکلات را ندارم.

وی افزود: من برای هواداران پرسپولیس احترام زیادی قائل هستم، اما آنهایی که در باشگاه به من بی‌احترامی کردند، توقع احترام از طرف من را نداشته باشند. من بعد از سال‌ها حضور در پرسپولیس دوست ندارم قراردادم با باشگاه به مشکل بخورد و به شکل بدی داستان من و پرسپولیس تمام شود، اما بعضی‌ها من را مجبور می‌کنند چنین رفتاری کنم و دوست دارند اتفاقات بدی رخ بدهد.

رادوشوویچ در ادامه صحبت هایش گفت: من از آن دست بازیکنان خارجی نبودم که بعد از ۳ ماه پول نگرفتن از پرسپولیس جدا شوم. در این سال‌ها بارها می‌توانستم قراردادم را به صورت یکطرفه فسخ و از پرسپولیس شکایت کنم، اما این کار را نکردم چون پرسپولیس خانه من است. به خاطر همین توقع چنین رفتاری را ندارم. من فقط حقوقم را می‌خواهم و از آن مهم‌تر احترام می‌خواهم.

دروازه بان کروات پرسپولیس از یک اتفاق عجیب نیز پرده برداری کرد: نمی‌دانم چرا به من احترام نگذاشتند. مگر می‌شود بعد از بازی با السد به همه پاداش داده شود و فقط من و بشار پول نگیریم؟ ۵ ماه است حقوق نگرفتم و قرارداد خانه من را هم تمدید نمی‌کنند! اینها بی‌احترامی نیست؟ من جز حق و حقوقم چیز بیشتری نمی‌خواهم، اما آن را هم نمی‌دهند و بی‌احترامی هم می‌کنند.

وی در خصوص رفتار کادرفنی با او گفت: کادرفنی بهترین رفتار را با من داشته و از آن جهت مشکلی نیست. البته من برای رسیدن به نفر اول دروازه‌بانی پرسپولیس ۴ سال زحمت کشیدم، اما این جایگاه را از دست دادم. من حرفه‌ای هستم و با تمرین و تلاش دوباره این جایگاه را به دست می‌آورم اما هیچ رفتار بدی از جانب کادرفنی با من نشد. البته شاید انتظار داشتم در لیگ قهرمانان آسیا بازی کنم اما عملکرد حامد لک عالی بود. ضمن اینکه نتیجه گرفتن تیم مهم‌تر بود و من هم مثل همه از رسیدن به فینال خوشحال شدم.

رادو با اشاره به احتمال جدایی اش توضیح داده: الان سال پنجمی است که من در پرسپولیس هستم و همیشه با هواداران رابطه خوبی داشتم. اگر عشق و علاقه من به هواداران پرسپولیس دروغ بود آنها بعد از یک سال متوجه می‌شدند. شما نمی‌توانی ۴ سال به هواداران دروغ بگویی. ۴ سال است عشقم را به هواداران و باشگاه پرسپولیس نشان دادم. آنها هم همیشه من را حمایت کردند و به من لطف داشتند. اینها را گفتم که همه بدانند جز حقم چیز زیادی نمی‌خواهم. من دوست دارم در پرسپولیس بمانم چون این تیم و این باشگاه مثل خانواده من است، ولی رفتاری که از مدیریت باشگاه می‌بینم، رفتار خوبی نیست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از خسارت پایگاه بحرین تا کاهش حضور نظامی آمریکا از منطقه
۷ درصد از خوابگاه‌های دانشجویی باید تخریب شوند/ صدور دستور تخلیه برخی خوابگاه‌ها
آمریکا در برجام تحریم‌ها را تعلیق کرد تا مسیرهای دورزدن را شناسایی کند
انسداد هرمز باید قاطع و مستمر تا عقب‌نشینی کامل دشمن ادامه یابد
شهید رجایی میگفت «زیر بار ذلت نمی‌رویم»؛ حالا پول‌های خودمان را با منت پس میدهند تا از خودشان گندم بخریم!
از میان حداقل شش عامل آتش‌ زدن پرچم، تنها یک نفر اخراج شد
عاشورا نه برای گریستن، که برای نگریستن و عبرت گرفتن است
دبیر تحکیم وحدت: وزارت علوم قانون را در مورد اغتشاشگران اجرا کند
ابررایانه چینی از رقبای آمریکایی جلو زد
فعالیت ۱۰۰ هزار هیئت مذهبی در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب
سوگواری مجازی کاربران و چهره‌های مشهور در فضای مجازی به مناسبت روز عاشورا
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top