تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/07/23 - 15:32
کد خبر: 373253

ارتش چین به حالت آماده‌باش درآمد

در میانه تنش‌های چین و آمریکا و تلاش‌های تحریک‌آمیز واشنگتن برای فروش سلاح به تایوان، «شی جین پینگ» از نیروهای نظامی کشورش خواست تمام انرژی و فکر خود را بر آمادگی برای جنگ متمرکز کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از برنا، «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین روز سه‌شنبه در بازدید از یک پایگاه نظامی در استان جنوبی «گوانگ‌دونگ» از نظامیان این کشور خواست تمام انرژی و فکر خود را به آمادگی برای جنگ اختصاص دهند.

«شینهوا» خبرگزاری دولتی چین گزارش داد شی در دیدار با تفنگداران دریایی ارتش آزادی‌بخش خلق چین در شهر «چاوژو» به سربازان چینی گفت حالت آماده‌باش را حفظ کنند و از آن‌ها خواست کاملاً وفادار، خالص و قابل اعتماد بمانند.

به گزارش شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان، هدف اصلی سفر روز چهارشنبه رئیس‌جمهور چین به گوانگ‌دونگ سخنرانی در چهلمین سالگرد منطقه ویژه اقتصادی شنژن بود که در سال ۱۹۸۰ برای جذب سرمایه خارجی تاسیس شد و نقشی حیاتی در کمک به اقتصاد چین و تبدیل آن به دومین قدرت برتر اقتصادی جهان ایفا کرده است. اما دیدار رئیس‌جمهور چین از پایگاه نظامی در میانه تشدید تنش‌ها بین چین و آمریکا در دهه‌های اخیر و در ماه‌های گذشته بر سر مسئله تایوان و همه‌گیری کرونا، صورت گرفت.

منابع خبری دوشنبه شب به وقت تهران از تقاضای کاخ سفید از کنگره برای تصویب فروش سه بسته نظامی ویژه به تایوان خبر دادند. خبرگزاری «رویترز» به نقل از منابع مطلع نوشت، وزارت خارجه آمریکا نیز در زمینه فروش حسگرهای جنگنده «اف-۱۶»، موشک‌های پیشرفته «اسلمر» ویژه حمله به اهداف دریایی و راکت‌های «هیمراس» مکاتباتی با کنگره انجام داده است. پیشتر نیز چهار مقام مطلع فاش کردند که آمریکا قصد دارد هفت نوع سلاح و سامانه‌های نظامی از جمله مین، موشک کروز و رادار به تایوان بفروشد.

سخنگوی وزارت خارجه چین روز سه‌شنبه در نشست خبری نسبت به فروش تجهیزات جنگی پیشرفته به تایوان و ساخت استحکامات در نقاط مرزی به آمریکا و هند هشدار داد.

«ژائو لیجان» سخنگوی وزارت خارجه چین با انتقاد از آمریکا، گفت این اقدام نقض توافقات دیرینه است و واشنگتن روابط با تایوان را مقدم بر روابط با چین برشمرده است.

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: «ایالات متحده اصل چین واحد و مفاد سه بیانیه مشترک چین و آمریکا را به طور جدی نقض کرده است. با فروش اسلحه به تایوان، آمریکا در امور داخلی چین دخالت جدی کرده و به حاکمیت و منافع امنیتی چین آسیب جدی وارد کرده است.»

این دیپلمات چینی از اقدامات قانونی و لازم در صورت فروش سلاح از سوی آمریکا به تایوان خبر داد.

دولت چین طبق اصل چین واحد، تایوان را بخشی از سرزمین واحد چین و مواضع آمریکایی‌ها در قبال روابط با تایوان و فروش تسلیحات را مغایر با این اصل می‌داند. دولت‌های آمریکایی از سال ۱۹۷۹ روابط خود با تایوان را قطع و اعلام کردند که به اصل چین واحد پایبند هستند اما طی سال‌های اخیر به اقداماتی از قبیل فروش تسلیحات به تایوان دست زده‌اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گسترش خدمات درمانی ایران در مسیر اربعین
اولیانوف: مناقشه ایران و آمریکا راه حل نظامی ندارد
بیش از ۲ میلیون و ۲۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کردند
سنتکام مدعی تغییر مسیر ۱۲ کشتی تجاری شد
توضیحات پزشکی قانونی در رابطه با احراز هویت شهید «امیرعلی جداوی»
سفیر آمریکا در سازمان ملل: ترامپ به دنبال گزینه دیپلماسی با ایران است!
بازدید سردار رادان از مرز خسروی
رونمایی از دست‌نوشته تاریخی رهبر شهید
تشییع پیکر زنده‌یاد «اکبر عبدی»
استقلال در انتظار تصمیم بزرگ
پنتاگون به سانسور تلفات ارتش آمریکا در جنگ ایران متهم است
ریزش دست‌جمعی قیمت طلا و سکه
شعام، فرمانده جنگ نیست!
فیلم | آیت‌الله کعبی: شعام از لحاظ قانونی حق ندارد اداره جنگ را بر عهده بگیرد.
دیوان از قصور بانک مرکزی در اجرای برنامه هفتم پرده برداشت
فیلم| رحیمی: ثابت کنید اگر ارز ترجیحی حذف نشده بود قحطی می‌آمد/ بلاگرهای نشسته بیخ گوش رئیس‌جمهور در مورد قحطی آمار غلط می‌دهند
زنگ خطر نفوذ بی‌حد سلبریتی‌های مجازی
پیکر اکبر عبدی بدرقه شد
تماشای تلویزیون باعث تخریب مغز می شود
خبر خوب برای کادر درمان؛ محاسبه اضافه کاری در تعطیلات غیر تقویمی
مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیر پیشرفت است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top