تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/09/16 - 14:05
کد خبر: 378340

ماجرای جفتگیری ببر ماده باغ وحش ارم چه بود؟

وی با اشاره به اینکه این ببرها به صورت اصولی در ۳ جایگاه مختلف نگه داری می‌شود، گفت: ببرها عصرها برای استراحت به قفس‌های پشتی این جایگاه می‌روند و ببر نر به دلیل فشاری که به دریچه محل استراحت آورده است، توانسته درب کشویی را باز کند و وارد قفسه ببر ماده شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، پس از اینکه عصر جمعه خبر تلف شدن یک ببر ماده در باغ وحش ارم رسانه‌ای شد، رئیس اداره محیط زیست تهران خبر از انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه داد، در قدم نخست جمعی از کارشناسان محیط زیست به همراه کارشناس دامپزشکی و باغ وحش به بررسی ادعاهای مسئولان باغ وحش پرداختند.

محمد کرمی, رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره محیط زیست استان تهران در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره این جلسه این‌طور توضیح داد که به اتفاق نماینده باغ وحش ارم و نماینده دامپزشکی از این مجموعه بازدید داشتیم، و طبق اظهارات نگهبان شب این باغ وحش، این اتفاق به واسطه باز شدن درب محل استراحت بین این دو ببرها رخ داده است.

وی با اشاره به اینکه این ببرها به صورت اصولی در ۳ جایگاه مختلف نگه داری می‌شود، گفت: ببرها عصرها برای استراحت به قفس‌های پشتی این جایگاه می‌روند و ببر نر به دلیل فشاری که به دریچه محل استراحت آورده است، توانسته درب کشویی را باز کند و وارد قفسه ببر ماده شود.

کرمی با بیان اینکه درباره علت دقیق مرگ ببر ماده باغ وحش نمی‌تواند نظر قطعی اعلام کند و مسئول اعلام علت مرگ سازمان دامپزشکی است اظهار داشت: دوربینی در این محل وجود نداشته و نمی‌توان به قطعیت و صراحت گفت روایت نگهبان از این اتفاق درست است، اما شکل پنجه‌های گربه سانان این امکان را به آنها می‌دهد که بتوانند درب را باز کنند.

وی افزود: باید منتظر صورت جلسه و گزارش رسمی مسئولان این باغ وحش در این زمینه باشیم.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره محیط زیست استان تهران در پاسخ به این سوال که با توجه به تکرار این حادثه برای بار دوم طی مدت کوتاه یک ماهه و تلف شدن یک شامپانزه ماده دیگر آیا شائبه تلاش باغ وحش برای جفت‌گیری حیوانات را برای کارشناسان سازمان محیط زیست بیشتر نکرده است، گفت: درباره اتفاق گذشته اخطار به باغ وحش وارد شده که جایگاه شامپانزه‌ها را اصلاح کند اما از نظر قانونی جریمه‌ای در پی نداشته است.

وی با اشاره به اینکه ببرها و شامپانزه‌ها چندین سال است در این باغ وحش با همین ساختار زندگی کرده‌اند، اظهار داشت: باغ وحش در خصوص نگه داری از ببرها به سازمان محیط زیست تعهد داده است که اقدامی در خصوص جفت‌گیری و آمیزش این حیوانات نداشته باشد، اگر ادعای جفت‌گیری و آمیزش این حیوانات تأیید شود باغ وحش باید پاسخگو باشد.

کرمی ادامه داد: اگر کارشناسانی در این حوزه مدعی هستند که باغ وحش دست به این تخلف زده است، مدارک و مستنداتشان را ارائه دهند. اما وضعیت باغ وحش ارم نسبت به بقیه باغ وحش‌های کشور بهتر است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ثبت‌نام در سامانه سماح و پرداخت حق بیمه برای زائران اربعین الزامی است
مدودف: نیازی به بسیج نیرو در روسیه نیست
روایت عراقچی از گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه اوکراین
آلمان به‌دنبال میزبانی جام جهانی
رایزنی تلفنی عراقچی و کالاس
توان بالای موشکی ایران؛ چالش جدی ارتش آمریکا
حمله موشکی یمن به یک کشتی نفتی عربستان
کاخ سفید: جلسات ترامپ با زلنسکی و نتانیاهو سازنده بود
آمریکا و تلاش‌ها برای تسلط بر تنگه هرمز: گزینه‌ها و موانع
واکنش صداوسیما به اظهارات دبیر شورای نظارت
رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و اوکراین
عارف: به ۲ سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
«عراق»؛ همراهی ۵۸۸ صفحه‌ای برای زائران عتبات عالیات
سبک سفر کنید؛ مهم‌ترین توصیه به زائران اربعین ۱۴۰۵
کتابخوانی؛ عادتی که از خانواده شکل می‌گیرد، نه از مدرسه
خشک شدن فرش پس از شستشوی حرفه‌ای چقدر طول می‌کشد؟
چرا تحلیل طلا برای معامله‌گران بازارهای مالی اهمیت دارد؟
نکاتی برای شستشوی انواع مختلف فرش
استانداردهای کلیدی انتخاب تعمیرکار و مراکز معتبر برای تعمیر درایو (اینورتر صنعتی)
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
طراحی و ساخت آنلاین مدرک و سرتیفیکیت با طراحی اختصاصی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top