تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/09/20 - 10:39
کد خبر: 378818

نگرانی مدیرکل آژانس از افزایش تنش ها پس از ترور شهید فخری‌زاده

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با ابراز نگرانی درباره تشدید تنش ها پس از ترور شهید محسن فخری زاده در اظهاراتی مداخله جویانه گفت که ایران نباید تصمیم خود را برای افزایش غنی سازی اجرایی کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازایسنا، رافائل گروسی در اولین اظهار نظر خود پس از ترور جنایتکارانه محسن فخری زاده دانشمند برجسته کشورمان در حوزه دفاعی و هسته ای در گفت وگو با شبکه اسکای نیوز نسبت به افزایش تنش ها پس از این ترور هشدار داد.

گروسی با بیان اینکه "ایران نباید تهدیدات خود برای افزایش غنی سازی و اخراج بازرسان آژانس را اجرایی کند" مدعی شد: اگر این اقدامات عملی شود، انحراف بیشتر از تعهداتی محسوب می شود که ایران در زمان پیوستن به توافق (هسته‌ای) پذیرفته است.

وی ادامه داد: نمی‌توانم تصور کنم که چه کسی در چنین شرایطی پیروز خواهد شد. اگر محدودیتی برای بازرسان آژانس در نتیجه این یا هر وضعیت دیگری اتفاق بیفتد، کار آنها با مشکل مواجه می ‌شود.

مدیرکل آژانس خاطر نشان کرد: ما به طور کاملا شفاف می‌بایست در این خصوص اطلاع رسانی کنیم. ما باید درباره چیزی که در حال رخ دادن است با جهان کاملا شفاف باشیم و این خود، به هیچ کسی ازجمله ایران کمکی نمی کند.

وی درباره ترور شهید محسن فخری زاده گفت: من امیدوار بودم که چنین اتفاقاتی نه در گذشته رخ داده بود و نه در آینده پیش آید. این کاملا مشخص است. من رئیس یک سازمان بین‌المللی هستم که با صلح، امنیت و عدم اشاعه سر و کار دارد. بنابراین امیدوارم که دیگر تنشی وجود نداشته باشد.

گروسی همچنین افزود: امیدوارم که ما  بتوانیم به کار خود، آن گونه که باید ادامه دهیم.

مدیرکل آژانس درباره ادعاها مبنی بر وجود مواد آغشته به رادیواکتیو در منطقه تورغوزآباد گفت که لازم است در این باره توضیح داده شود.

وی در ادامه مدعی شد: ما پاسخ های درستی دریافت نمی کنیم. بنابراین اصرار داریم که یک پاسخ مطلوب به دست آوریم.

ایران پس از آنکه آمریکا به طور یک جانبه از برجام خارج شد و تحریم ها را علیه کشورمان بازگرداند و همچنین در پی عمل نکردن اروپا به تعهدات برجامی‌اش در راستای توسعه و بهبود روابط اقتصادی ایران، اقدام به کاهش تعهدات برجامی به صورت گام به گام کرده است.

اما کشورهای اروپایی طرف برجام و آزانس بین المللی انرژی بین المللی در طول این مدت بدون اشاره به عدم پایبندی به تعهدات خود همواره از ایران خواسته اند تا از کاهش تعهدات خود دست بردارد و به آنچه اجرای کامل برجام می خوانند، بازگردد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازسازی ۹۵ درصدی خوابگاههای آسیب‌دیده از جنگ دانشگاه شهید بهشتی
ضرورت تبیین منظومه فکری رهبر شهید برای تقویت ظرفیت‌های نسل جوان
ترامپ به رسانه‌ی حامی خود هم حمله کرد
اردوغان: اسرائیل محرک اصلی جنگ در منطقه است
ترامپ کره جنوبی را بابت عدم مشارکت در جنگ علیه ایران تنبیه کرد
واکنش ترامپ به توافق مکه: خاورمیانه در حال اتحاد است
سردار جوانی: رژیم صهیونیستی در حد و اندازه جنگ با ایران نیست
حماس: با نقشه راه مرحله دوم طرح ترامپ در غزه موافقت کردیم
پاسخ منفی رئیس‌جمهور کره جنوبی به درخواست ترامپ درباره ایران
تعویض پرچم حرم امام رضا(ع) همزمان با سوم ربیع الاول +عکس
مراسم بزرگداشت روز جهانی جمعیت +عکس
بازدید وزیر علوم از روند بازسازی خوابگاه دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
پالایشگاه‌ها تاوان خودروهای فرسوده را پس می‌دهند
توکلی: درمان هیچ بیماری نباید به‌ دلیل مشکلات مالی متوقف شود
لزوم حمایت از تولد فرزند اول و دوم برای حفظ پایداری جمعیت کشور
آیین بزرگداشت زنده‌ یاد علی حاتمی +عکس
زن بلاگری که به مقدسات توهین کرده بود، دستگیر شد
درخواست پاپ برای پایان دادن به خشونت علیه فلسطینیان
عارف: دشمن را در جبهه جنگ اقتصادی هم شکست می‌دهیم
فاطمه منصوری سرپرست سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور شد
داماد ترامپ با سران حماس دیدار می‌کند
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top