تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/10/03 - 10:49
کد خبر: 380207

نظری:

سعادتمند ریز قراردادها را به هیات مدیره نمی‌داد

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال گفت:هیچکدام از قراردادهای بازیکنان توسط مدیرعامل پیشین به صورت ریز به هیات مدیره باشگاه ارائه نشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، حجت نظری در خصوص موضع باشگاه استقلال برای برگزاری زمان دربی پایتخت اظهار داشت: اختلاف نظر در باشگاه برای تعویق یا عدم تعویق این بازی وجود داشت. فارغ از این که چه علاقه‌ای داشتیم دوست داریم زودتر این دیدار برگزار شود. شرایط تیم ما خوب است و امیدواریم در این مسابقه موفق شویم.

سعادتمند ریز قراردادها را به هیات مدیره نمی‌داد

وی در خصوص بخشیده شدن فرشید اسماعیلی عنوان کرد: اسماعیلی گفت و گویی با مدیرعامل باشگاه داشت که باعث دلخوری و در نهایت منجر به عذرخواهی شد.این موضوع به خاطر یک اختلاف حساب به وجود آمده بود و در نهایت آن موضوع حل شد. زمانی که بین دو فصل موضوع انعقاد قراردادها را داشتیم در مورد پرداخت‌ها دقت صورت نگرفت که همه این‌ها باعث ایجاد سوء تفاهم‌ها شد. بخش قابل توجهی از این مشکلات حل شده البته نهادهای نظارتی هم ورود کرده اند ولی ما در تلاش هستیم در مواجهه با بازیکن و در پاسخ به نهادهای نظارتی مشکلات را حل کنیم.

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال تاکید کرد: برای قراردادها از سوی نهادهای نظارتی حساسیت‌های به وجود آمده چون رقم برخی از قراردادها خارج از عرف بود البته ما پاسخ‌هایی را ارائه کردیم و به طور طبیعی سعی می کنیم تا جایی که امکان دارد از اختیاراتمان استفاده کنیم تا چنین مشکلاتی به وجود نیاید.

نظری در خصوص اینکه گفته می شود برخی قراردادها 7-8 میلیاردی بسته شده است عنوان کرد:اجازه بدهید من رقم را عنوان نکنم ولی واقعیت این است برخی قراردادها خیلی تفاوت زیادی با رقم قرارداد همان بازیکن در فصل قبل بسته شده است. حتی بازیکنان جدید هم ارقام های زیادی در قراردادشان ذکر شده که همین باعث شده نهادهای نظارتی به این موضوع ورود کنند.خود آقای سعادتمند در یکی از نشست های هیات مدیره عنوان کرد با اراده خودش این قراردادها را به نهادهای نظارتی ارائه کرده و طبیعی است که این قراردادها توسط برخی نهادها قیاس و به آن ورود شود.

وی تاکید کرد: اینکه این قراردادها چه سرنوشتی داشته باشد را نمی‌دانم ولی نمی شود بازیکن را مقصر دانست چون اگر باشگاه تشخیص می‌داد رقم درخواستی او زیاد است می‌توانست با آن بازیکن قرارداد نبندد.ما مدیران هم باید در این زمینه پاسخگو باشیم و اگر هر کدام از ما تقصیر داشته باشیم باید جوابگوی قانون باشیم.

عضو هیات مدیره استقلال در خصوص اینکه آیا رقم قراردادها کسر می‌شود یا خیر گفت: من این را نمی‌دانم ولی بعید می‌دانم از نظر قانونی این امکان وجود داشته باشد مگر اینکه حکم رسمی نهادهای نظارتی صادر شود. باز هم بعید می‌دانم چنین نهادهایی از این حکم‌ها صادر کنند. در مجموع فکر نمی‌کنم قراردادی کسر شود اما باشگاه تلاش خود را خواهد کرد که بتواند تا جای ممکن برخی ارقام را کسر کند.

وی افزود: وقتی بنایی کج گذاشته می‌شود این موضوع تا انتها پیش می‌رود. وقتی یکسری قرارداد خارج از عرف بسته می‌شود طبیعتا بقیه بازیکنان هم همین انتظار دارند.ما تلاش می‌کنیم مسیری که منحرف شده را به مسیر اصلی برگردانیم.ما هم برنامه های خودمان را داریم ولی طبیعتا به شکل ارادی قراردادی کسر نخواهد شد.

نظری در خصوص اینکه چرا در زمان انعقاد قراردادها هیات مدیره ورود نکرده است گفت: واقعیت این است که گزارش انعقاد قراردادها هرگز به هیات مدیره ارائه نشد.فقط یک مجوز کلی از هیات مدیره برای مذاکره با بازیکنان اخذ شد و با وجود اینکه یکی از اعضا را به عنوان نماینده هیات مدیره در مذاکرات با بازیکنان معرفی کردیم ولی اصلا این فرد به جلسات دعوت نشد. ما فقط متوجه می‌شدیم با فلان بازیکن جلسه گذاشته شده و یا در نهایت توافق شده است.

سخنگوی باشگاه استقلال تاکید کرد: اگر مدیرعامل قرارداد را امضا کند از نظر سازمان لیگ پذیرفته است، در نهایت اگر هم قراردادها ارائه شود برای تنفیذ به هیات مدیره است ولی هیچکدام از قراردادهای بازیکنان به صورت ریز به هیات مدیره باشگاه ارائه نشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا
کریمی: مشکلی با قلعه‌نویی ندارم اما هفته آینده تکلیفش مشخص می‌شود
هنوز تصمیمی برای ماندن قلعه‌نویی نگرفته‌ایم
تاکید بقائی بر ضرورت اجرای کامل نقشه راه یمن برای پایان‌دادن به رنج مردم این کشور
نخستین مدال تاریخ هاکی «چمنی» ایران و صعود مقتدرانه به جام جهانی
سفارت آلمان در تهران همچنان باز است
اربعین، پیوندی ناگسستنی میان ملت‌های ایران و عراق ایجاد کرده است
تاکید بقائی بر ضرورت راه‌حل عادلانه برای بحران یمن
سردار قاآنی: رفع محاصره ۱۱ ساله یمن، مطالبه‌ای به حق برای مردم مظلوم این کشور است
خطیب‌زاده: جنگ برای آمریکا دستاوردی ندارد و گفت‌وگو بر پایه احترام متقابل بهترین گزینه است
حمله به نفتکش نزدیک سواحل عربستان سعودی
قلعه‌نویی، میهمان جلسه آینده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال
تجدیدعهد اساتید و دانشگاهیان با قائد شهید امّت
مبلغ فردی وام اشتغال برای سال ۱۴۰۵ به حداقل ۴۰۰ میلیون تومان برسد
نحوه تمیز کردن فرش براساس نوع آن
از فرار روغن تا قفل شدن ایرند؛ تاوان سنگین اعتماد به فیلترهای مصرفی بی‌کیفیت
وال استریت ژورنال: موشک‌های ایران روزبه‌روز خطرناک‌تر می‌شوند
دکتر درمان میوم در تهران؛ چگونه بهترین روش درمان را انتخاب کنیم؟
۳ نکته برای محافظت از فرش در برابر لکه ها
سلامت نوزاد فدای تولد در تاریخ‌های رند نمی‌شود
بهترین ارز دیجیتال برای سرمایه‌گذاری با پول کم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top