تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/11/05 - 11:44
کد خبر: 383596

حمله سایبری به سامانه‌های مجازی دانشگاه آزاد تایید شد

دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد از حمله سایبری به سامانه‌های آموزش مجازی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد پس از برگزاری مراسم یادبود شهید سلیمانی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عزیز نجف پور بیگلری در گفتگو با مهر از حمله سایبری به سامانه‌های آموزش مجازی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: هفته گذشته برنامه‌ای با عنوان «سلیمانی؛ قهرمان صلح و همزیستی ادیان» برگزار شد که در این نشست از چهره‌های مختلف شیعه، سنی و مسیحی منطقه دعوت‌شده بود و همه این افراد در طول سخنرانی خود به هویت صلح و دوستی مکتب سلیمانی تاکید و اشاره داشتند.

وی افزود: بر اساس اطلاعات کسب شده، دو نفر از اعضای نشست مورد تهدید رسانه‌ای و جانی قرار گرفته بودند تا از شرکت در نشست خودداری کنند و در نهایت یکی از سخنرانان نیز به دلیل فشارها از حضور در برنامه منصرف می‌شود ولی افراد دیگر در برنامه حاضر شده و به ایراد سخنرانی پرداختند.

دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این مطلب که فردای برگزاری جلسه، سامانه‌های آموزش مجازی واحد الکترونیکی «وادانا»، که بزرگ‌ترین سامانه آموزش مجازی کشور است، دچار اختلال شد، گفت: تیم فنی با بررسی اختلال متوجه شد که یکی از سرورهایی که سرویس‌های بین‌المللی روی آن قرار دارد به شدت مورد حمله قرار گرفته اما هیچ آسیبی به زیرساخت‌های واحد وارد نشد و تنها بعد از یک ساعت، سامانه‌های آموزشی به حالت عادی برگشت.

نجف پور بیان کرد: همزمانی برگزاری برنامه یادبود شهید سلیمانی و حمله سایبری، این شائبه را تقویت می‌کند که حضور سخنرانان بین‌المللی و صحبت از حضور شهید سلیمانی در جبهه مقاومت، دلیل اصلی این حمله بوده است.

وی همچنین از ارسال ایمیل‌های تهدیدآمیز به آدرس پست الکترونیکی خود در مقام رئیس واحد الکترونیک دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: این نشان می‌دهد که دشمنان حتی از نام و یاد چهره‌های مقاومت هم واهمه دارند و می‌ترسند که شخصیت‌های مذاهب و ادیان مختلف منطقه حول مکتب شهید سلیمانی دور هم جمع شوند و گفتگو کنند.

رئیس واحد الکترونیک دانشگاه آزاد ضمن بیان این مطلب که نظام سلطه از طریق فضای مجازی و به طور خاص از طریق پلتفرم‌های مختلف اقدام به توسعه تسلط خود بر ملت‌ها می‌کند، خاطرنشان کرد: ما برای حفظ استقلالمان چاره‌ای جز تقویت و توسعه حکمرانی فضای مجازی خودمان نداریم و حتماً این فرآیند نیازمند توسعه پلت‌فرم‌های بومی است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
روسیه و ایران در مقابل تهدید اسرائیل علیه سوریه تدبیری کنند
سه پیام روشن قدم زدن قالیباف در ضاحیه بیروت
حزب‌الله پایگاه ارتباطات ارتش اسرائیل را در هم کوبید
زمان واریز یارانه نقدی مهرماه
اسرائیل یک هیولاست که صلح و آرامش را از منطقه گرفته است
تاکید اسپانیا بر توقف صادرات تسلیحات به اسرائیل
اقامه نماز بر پیکر سردار شهید نیلفروشان توسط رهبر انقلاب
پروازهای فرودگاه مهرآباد متوقف شد؟
حمایت پرسپولیس از اورونوف پس از اقدام جنجالی
شکست طرح ژنرال‌ها
پرواز تهران-بیروت با خلبانی قالیباف
۲ کار بنیاد ملی نخبگان برای حمایت از نخبگان
آیا تحقیقات علمی مصرف مکمل گلوتامین را تایید میکنند ؟
برنامه جدید محمدرضا گلزار در تلویزیون
خودروهای وارداتی با چه دلاری وارد و فروخته می شوند؟
حریق گسترده در بازار شادآباد
ترامپ: مهاجرانی که آمریکایی‌ها را می‌کشند باید اعدام شوند
۳ پرسش درباره خمس درآمد زنان؛ پاسخ آیت الله جوادی آملی
این پیامک ها درباره واریز یارانه کمک معیشتی جعلی است
بورس سبز ماند
۶ مرحله راه اندازی باشگاه بدنسازی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top